sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zaten sutopunda official olmasa bile tekme,yumruk,burkma,kafa atma vb. olaylar genel olarak serbest sayılır.Bir maçı tekme veya yumruk yemeden bitirme ihtimali 0.000% dır. maçın normal süresi 28 dk dır ama en az 40 dk sürer aradaki fark faul düdükleri ve faul kullanması arasında geçen zamandır, ne kadar faul yapıldığını siz hesap edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sutopu wins. Ama o mayolar çok kötü ya. :/ Ama tabi napsın yavrucaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 valla basketbolda lafta 40 dakika ama 3 saat bile sürdüğü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sipeyskeyk said: zaten sutopunda official olmasa bile tekme,yumruk,burkma,kafa atma vb. olaylar genel olarak serbest sayılır.Bir maçı tekme veya yumruk yemeden bitirme ihtimali 0.000% dır. maçın normal süresi 28 dk dır ama en az 40 dk sürer aradaki fark faul düdükleri ve faul kullanması arasında geçen zamandır, ne kadar faul yapıldığını siz hesap edin. 4 mt çizgisinde olmuyor muydu o fauller genelde? yanlış hatırlıyor olabilirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mayolar dar olmazsa bir anlamı olmaz.Hatta meşin mayo da kullanıyorduk suyla temas edince kayan.(elle tutulamasın diye.) Çünkü tek elle rakibin mayosunu yakaladığın zaman suyun altından kitlemiş oluyorsun,ve hakem tarafından görülme ihtimali yok.O yüzden mayolar max. dar max. kaygan olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 AY YETER BU KADAR SPOR KONUŞULDUĞU. BEN DE JUDOYA GİTTİYDİM, ALIRIM HEPİNİZİ AŞŞAĞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://bottlenecknyc.com/wordpressblog/wp-content/uploads/2009/01/327346.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 buradaki anlamsiz "benim sporum daha delikanli cunku xxx" tartismasi baydigi icin bir fotograf koyuyorum. Talep gelirse eger tartismaya acik sekilde bir sanatsal fotografimi bile koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sen de ota boka bu fotoğrafı koyuyosun Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fransa'nın da tek olayı chabal arkadaş, bir all blacks bir pumas kadar olabilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sipeyskeyk said: Mayolar dar olmazsa bir anlamı olmaz.Hatta meşin mayo da kullanıyorduk suyla temas edince kayan.(elle tutulamasın diye.) Çünkü tek elle rakibin mayosunu yakaladığın zaman suyun altından kitlemiş oluyorsun,ve hakem tarafından görülme ihtimali yok.O yüzden mayolar max. dar max. kaygan olmak zorunda. ipli don vardı sende hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ayrica tesekkur ederim orcun, en delikanli sporlardan birini belirttigin icin. Soldaki herif gibi olmasam da, yillarca yaptim ve faydasini gordum, delikanlilara tavsiye ederiz. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 trix said: sipeyskeyk said: zaten sutopunda official olmasa bile tekme,yumruk,burkma,kafa atma vb. olaylar genel olarak serbest sayılır.Bir maçı tekme veya yumruk yemeden bitirme ihtimali 0.000% dır. maçın normal süresi 28 dk dır ama en az 40 dk sürer aradaki fark faul düdükleri ve faul kullanması arasında geçen zamandır, ne kadar faul yapıldığını siz hesap edin. 4 mt çizgisinde olmuyor muydu o fauller genelde? yanlış hatırlıyor olabilirim ya. yani tercihen yapıldığı yerler olarak diyorsan sahanın her yerinde yapılıyor, top kalecide kaldıysa rakip kontraya çıkıyorsa basarsın tekmeyi hakem durdurur, direkten döndüyse ilerde adamları varsa basarsın tekmeyi maç durur dönüp yerleşirsin.taktik işi yani biraz da. Senin 4 mt hatırladığın 4 mt içine rakip yerleştiğinde sürekli faul / blok şeklinde engellemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 rugby oyun tarzimi burada tarif edemiyorum, cunku cok komplike. Ama hemen hemen tarzim su fotografla ozetlenebilir... ayni ben. ama saclarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zencisin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Azmodai said: rugby oyun tarzimi burada tarif edemiyorum, cunku cok komplike. Ama hemen hemen tarzim su fotografla ozetlenebilir... ayni ben. ama saclarim var. Sen de spor konusu kapansın diye fotoğraf koyuyosun sonra da kalkmış bık bık konuşuyosun. Bu ne böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Zenciligi bilmem ama arap topraklarinda dogdum. belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae said: Azmodai said: rugby oyun tarzimi burada tarif edemiyorum, cunku cok komplike. Ama hemen hemen tarzim su fotografla ozetlenebilir... ayni ben. ama saclarim var. Sen de spor konusu kapansın diye fotoğraf koyuyosun sonra da kalkmış bık bık konuşuyosun. Bu ne böyle ya? fotomu sallamadiniz ben de sidik yarisina katildim. degistirin konuyu muthesem sanat fotolarimi konusturayim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boyle de susarsiniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 KULVARLAR FARKLI HACI SİZ KARADA BİZ SUDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Koy Azmocancığım bekliyorum ben. Yorum da yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben de havadan bir resmimi koyayım o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sen daha koyma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sporlardan konu açılmışken, sudan ve karadan fotoğraf konmuşken bir de havadan koyayım. Sırtım dönük zaten; Bi süre koymuyorum bundan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar