xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Genelde gitar yakıştırıyorlar bana :P Tanıştığım birinden beklediğim 2 sorudan birisi 'Gitar çalıyor musun?' oluyor genelde. Hatta birisi nerdeyse zorla çaldırcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet her albüme foto koyusunda bi tane bu pantolonlu fotondan oluyo mutlaka, farkettik sdf. sana fena durmamis ama genel olarak erkeklerde dar ve motifli pantolonon sucks. herkese yakismiyo. hard n heavy ya da bi rock grubunun üyesiyseniz ayri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sesu fotoya bi daa baktim da, "devlet gibi hatun" ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Holy said: pisa kulesini elinle tutuyomuş gibi yapmamışsın, olmamış. Değişiklik olsun dedim, zıplayıp fotoğraf çektirme akımını orada uygulayanlar vardı ama onu da pek uygun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vaniLLe said: evet her albüme foto koyusunda bi tane bu pantolonlu fotondan oluyo mutlaka, farkettik sdf. sana fena durmamis ama genel olarak erkeklerde dar ve motifli pantolonon sucks. herkese yakismiyo. O kadar fotoğraf koyuyor muyum ben ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vaniLLe said: evet her albüme foto koyusunda bi tane bu pantolonlu fotondan oluyo mutlaka, farkettik sdf. sana fena durmamis ama genel olarak erkeklerde dar ve motifli pantolonon sucks. herkese yakismiyo. bi de şey bu bol ve 90328 cepli pantolonlardan nefret edıyorum ben onlar çok çirkin. tüm erkekler siyah kot giyse dünya çok güzel olurdu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty said: Genelde gitar yakıştırıyorlar bana :P Tanıştığım birinden beklediğim 2 sorudan birisi 'Gitar çalıyor musun?' oluyor genelde. Hatta birisi nerdeyse zorla çaldırcaktı.. bana da yahudi misin diyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: xaty said: Genelde gitar yakıştırıyorlar bana :P Tanıştığım birinden beklediğim 2 sorudan birisi 'Gitar çalıyor musun?' oluyor genelde. Hatta birisi nerdeyse zorla çaldırcaktı.. bana da yahudi misin diyolar =/ ChatRoulette'te kimlere kimlere benzetildim :D Ama genelde Jesus diyorlardı :P Bir de gitardan sonraki 2. soru 'metalci misin' oluyor.. formspring'de de sormuş biri hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: xaty said: Genelde gitar yakıştırıyorlar bana :P Tanıştığım birinden beklediğim 2 sorudan birisi 'Gitar çalıyor musun?' oluyor genelde. Hatta birisi nerdeyse zorla çaldırcaktı.. bana da yahudi misin diyolar =/ bana kac yasindasin diyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 [img=http://img297.imageshack.us/img297/684/14545240089820419746960.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Vaay, sayfa başına denk getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sayıyormuş resmen. kızlardan yorumlar alıyordum fotoğraflarıma, araya girdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vaniLLe said: aquila said: xaty said: Genelde gitar yakıştırıyorlar bana :P Tanıştığım birinden beklediğim 2 sorudan birisi 'Gitar çalıyor musun?' oluyor genelde. Hatta birisi nerdeyse zorla çaldırcaktı.. bana da yahudi misin diyolar =/ bana kac yasindasin diyolar =/ bana da evli misin diyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty said: 4 burda sahnede kim var? ayrıca kesin vokal olmalısın.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Uzun saç yakışmış yalnız, bence kesme hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @Bella: Sahnede çok kişi çıktı, 31 Aralık gecesiydi. Ama hepsi İtalyan'dı, sadece birisi İngilizce söyleyen bir kızla düet yaptı. Tanımıyorum hiç birini. @napae: Kesmek, kesmemek arasındayım ama teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty HoN a gelsene. +1 sadece. bırak kızları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty çok güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 KESME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: sesu said: http://img229.imageshack.us/img229/3429/asdji.jpg (tu) masallah arkalarda kalmasın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Geliyim HoN'a, kızlar bi yere kaçmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty foruma foto koyan kiz nasil tavan yapar suan anladin, simdi birak bunnari oyuna gel evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty giderin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kacti HoN. sen daha burda kızlara laf yetistir. iste bi defa daha kaybettin hayatta.. oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sağol Cd- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar