-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sıcak sıcak çektim seninçin şükrü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yatağın halinden belli sdaşlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahaha evet.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sabah sabah kola mı içilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oh taza taze mis, sabah simidi gibi. asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tırnaklar kısa olunca ojeler iğrenç duruyor biri paticik bayanlarına da öğretsin şu hadiseyi sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ezelin tirnagi hicbir durumda igrenc durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 uzun tırnak kullanabilen bir hatun olsam olacak o işte.yani acısını çekiyorum hep kırılıyor ediyor vs. ayrıca evet benim tırnaklarım her türlü rocks! kola kutusunu da çöpe atmaya üşenmişim resmen,teşekkürler sayenizde olması gereken yere gitti ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 -alatariel- said: uzun tırnak kullanabilen bir hatun olsam olacak o işte.yani acısını çekiyorum hep kırılıyor ediyor vs. ayrıca evet benim tırnaklarım her türlü rocks! kola kutusunu da çöpe atmaya üşenmişim resmen,teşekkürler sayenizde olması gereken yere gitti ^.^ Çözümü manikürde bul işte sen de^^ French en iyi zaten. Ama senin tırnakların rocks o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benimkiler de uzamıyo manikür falan da fayda etmiyo maalesef anemmmmmmmmm =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi maniküre gitmeye korkuyorum ben dürüst olmak gerekirse. çok hardcore bi işlem ve sürekli parmaklarımı şişiriyolar.evde kendim yiyerek çözüm yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 utanın be benim bile maniküre giden arkadaşlarım var (erkek).ama ben henüz gerek duymadım o kadar olayı abartmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 copry said: benimkiler de uzamıyo manikür falan da fayda etmiyo maalesef anemmmmmmmmm =(( sen disci deil misin zaten ne isin olur uzun tirnakla ya hayatta sokturmam azima ole tirnakli pis felan bide asci/yemek yapan hatunda tirnak olmucak aga kesinlikle karsiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kalitesiz manikürcüdür onlar adam gibi yere gideceksiniz. O kadar da hardcore bir işlem değil be çıt çıt alıyor işte herşeyi. Ben çok seviyorum abi^^ gidiyorum 15 günde bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 koreliye gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tırnaklarım etime çok gömükmüş benim =( her gittiğim bi kaç kereden sonra alışıcak diyor ama o işkence basamaklarını tırmanamıyorum. sen götürsene şesu elimden tutup, acıdıgında öpersin ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 iyooh iyooh iyooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 İstanbul'a gelseydin götürürdüm. Bu da sana tribim olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aquila said: koreliye gidicen. amerikada var lan koreli burda 1.5 2 milyar maasla bildigin muhendisten cok calisan ortaokul terk kizlar war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 acaba korede kim yapiyo bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Korelilerin tırnağı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben mesela etide tirnagida yiyorum hem ekonomik hem her zaman tirnaklarim temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar