Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 iksun en birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ahmetin sakali ciktigi gun tranny olacagim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 güzel değil şirin de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ama o da bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 niye eziyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 arkadaşlar melek galiba ardanın arkadaşı ona göre yani ya da ben kaçırdım bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://redsports.sg/wp-content/uploads/2007/11/steven_quek_012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 nasılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 tipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 child molester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2010 2009'dan elimde olan fotoğraflardan beğendiklerimden yaptım, yazı pek anlamlı olmadı da idare ediyor.. (Resim boyutu biraz fazla, kota sorunu veya internet hızı düşük olanları önceden uyarayım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 neyle yaptı bunu? ben de varım lan fotolarda yihu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 gerçi şimdi baktım da direk fotoları birleştirip beyazla yazılmış ben de renklere göre felan dizdi sanıyodum heh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bence bu albüm ikiye ayrılsın kızların albümü erkeklerin albümü diye bence erkeklerinki daha cok hit alır. kız albümü bi süre sonra bayar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kızların albümüne damsız girilmesin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Cd- said: gerçi şimdi baktım da direk fotoları birleştirip beyazla yazılmış ben de renklere göre felan dizdi sanıyodum heh... Aslında renklerine ve şekillerine göre inceleme yapıyor. Hatta belirtirsen uygun olması için resimleri 90, 180 derece döndürüyor, mirror image uyguluyor. Veya resimlerde ne kadar oynama yapılacağını seçiyorsun, resimleri farklı renkle kaplayabiliyor o aranda. Ama benim yaptığımda sanırım 60 küsür farklı resim vardı, bu yüzden fazla seçenek yoktu. Bir de aynı resim kaç kere tekrarlansın, aynı resim iki kere kullanılcağında aralarında ne kadar boşluk olsun diye seçenekler var, bunları biraz zorladığımdan mecbur kalmış renklere falan bakmamak için. Böyle bir şey oldu sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 pröğramı süle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 piiiiy patinin kızları pek tırsakmış. biride cesaret edip, EN GUZEL BENIM AHADA RESIM! diyememış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 aslında birbirlerini daha cok övüyolar. evet evet!! EN GUZEL O! AHADA RESMI! diyede koyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 xaty said: 2010 2009'dan elimde olan fotoğraflardan beğendiklerimden yaptım, yazı pek anlamlı olmadı da idare ediyor.. (Resim boyutu biraz fazla, kota sorunu veya internet hızı düşük olanları önceden uyarayım.) gerçekten de oturup bu fotoğraflara bakacağımızı mı sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben baktim, 3 tane foto var, tekrar tekrar donmus, iyi bakarsaniz nudeler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Cuce said: piiiiy patinin kızları pek tırsakmış. biride cesaret edip, EN GUZEL BENIM AHADA RESIM! diyememış en yakışıklı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 which side are you isimli gerzek çalışmamız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 İkinizin de parmaklar kütür kütürmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar