pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sen nasılsın EHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 axedice said: Abi haberin yok mu? Güneş'i kaybettik.. Ulan küfür ettireceksin bana, hadi Güneş'i görüyorum gene de sen nerdesin lan? Ben porselene kaçıyorum hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 axedice said: Abi haberin yok mu? Güneş'i kaybettik.. Ama sonra bulduk. ZUAAAAA Ayrıca iki dakka uslu durun lan kandıralım adamı. Daha güneşle konuşup ben kız arkadaşıyım, elem bi kazada kaybettik diye xunna mesaj yollatma fantazilerim vardı. Ayrıca ben bugün kaza yaptım =( Dur hatta cp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o güneşi herkes görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 said: Araba kullanmayı hala öğrenemedim. Kırmızı ışıkta geçecek gibi feyk attı bi mersedes, ben de arkasına takıldım. Adam bi anda frenlere abanınca ben de aynen bunun arka tampona abandım. Tabi fren yapınca benim arabanın önü alçaldı, 85 model öküz kasa mersonun altına girdi. Ön taraf haşat. Ya aslında haşat diil de baya bi hasar var işte. Neyse resimleri çektik falan tutanağı da benim kaportacıya bıraktım sen bildiğin gibi doldur dedim. Tam erenköy gümrüğün ordaki kavşakta oldu, adam yandan trafik akacak diye çat diye durdu. Of ulan 1 hafta en az araba yok, nası gidicem ben işe? Otobüsle nerdeyse 1 saat hayatta çekilmez. Bide adamın karısı kızı falan var arabada ona üzüldüm. Neyse kimseye bişey olmadı, birbirmizden özür dileyip ayrıldık. Resimler geliyor az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 seksi resimlerin için nereye tıklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şu an şurada kahve içmeye gelen var mı? benzin ışığıyanıyor ama gittiğim yere kadar giderim arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adam banlıyorlar bundan ha aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 escape said: burayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 axedice said: Araba kullanmayı hala öğrenemedim. Kırmızı ışıkta geçecek gibi feyk attı bi mersedes, ben de arkasına takıldım. Adam bi anda frenlere abanınca ben de aynen bunun arka tampona abandım. Tabi fren yapınca benim arabanın önü alçaldı, 85 model öküz kasa mersonun altına girdi. Ön taraf haşat. Ya aslında haşat diil de baya bi hasar var işte. Neyse resimleri çektik falan tutanağı da benim kaportacıya bıraktım sen bildiğin gibi doldur dedim. Tam erenköy gümrüğün ordaki kavşakta oldu, adam yandan trafik akacak diye çat diye durdu. Of ulan 1 hafta en az araba yok, nası gidicem ben işe? Otobüsle nerdeyse 1 saat hayatta çekilmez. Bide adamın karısı kızı falan var arabada ona üzüldüm. Neyse kimseye bişey olmadı, birbirmizden özür dileyip ayrıldık. burakl bunların hepsini sen mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 axedice said: said: Araba kullanmayı hala öğrenemedim. Kırmızı ışıkta geçecek gibi feyk attı bi mersedes, ben de arkasına takıldım. Adam bi anda frenlere abanınca ben de aynen bunun arka tampona abandım. Tabi fren yapınca benim arabanın önü alçaldı, 85 model öküz kasa mersonun altına girdi. Ön taraf haşat. Ya aslında haşat diil de baya bi hasar var işte. Neyse resimleri çektik falan tutanağı da benim kaportacıya bıraktım sen bildiğin gibi doldur dedim. Tam erenköy gümrüğün ordaki kavşakta oldu, adam yandan trafik akacak diye çat diye durdu. Of ulan 1 hafta en az araba yok, nası gidicem ben işe? Otobüsle nerdeyse 1 saat hayatta çekilmez. Bide adamın karısı kızı falan var arabada ona üzüldüm. Neyse kimseye bişey olmadı, birbirmizden özür dileyip ayrıldık. Resimler geliyor az sonra geçmiş olsun, kaskodan mı yaptırıyosun? yoksa öteki usül mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hint usulü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aga adam geçiyoda sen niye geçiyorsun kırmızı ışıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 önceki geçerse sende geçersin trafik 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ben de eskiden önümdeki araba geçiyosa illaki geçerdim ışıklarda. Sonradan anladım esas zevk, önündkei araba geçi de senin ışıklarda en önde durmanmış. Yeşili hırsla bekleyip, asfaltı kazıyarak yanındakilerden önce fırlamakmış ok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aktiftablet said: axedice said: bir şeyler demiş burada axedice kişisi geçmiş olsun, kaskodan mı yaptırıyosun? yoksa öteki usül mü? Sparkcaster said: hint usulü http://www.youtube.com/watch?v=8iRwla2dqFk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aktiftablet said: geçmiş olsun, kaskodan mı yaptırıyosun? yoksa öteki usül mü? Saol conem. Kaskodan yaptırıcam artık, hint usulünü cebim kurtarmaz. Zaten ön taraf hasarlıydı, hepsi birden çıkacak artık. Seksi resimlerin ilki geliyor http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs140.snc3/18757_258451156176_698846176_4418943_6897310_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 AHAHAHAHAHAHAH HİNTLİ babacumun mesajın üstüne atmıştım. seninkine gleince güzel olmadı ya. sana gülmüş gibi oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 axedice said: aktiftablet said: geçmiş olsun, kaskodan mı yaptırıyosun? yoksa öteki usül mü? Saol conem. Kaskodan yaptırıcam artık, hint usulünü cebim kurtarmaz. Zaten ön taraf hasarlıydı, hepsi birden çıkacak artık. Seksi resimlerin ilki geliyor http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs140.snc3/18757_258451156176_698846176_4418943_6897310_n.jpg Abi çamurluklar sağlam, tampon düzeltilir sadece kaput değişicek. Farlar sağlam görünüyo, tahminmce araba yürür vaziyettedir, radyatör falan sağlamdır. 1000TLye yapılır bence, ama tabi cepten vermeye hiç değmez. Kaskodan yaptır. Sana tavsiyem farlara taş falan atıp kır ki yenilenmiş olsunlar. Çok daha iyi aydınlatır sıfır far eskilerine nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Söz kazadan açılmışken :)) Ben de pazartesi alıcam arabayı. Sarhoş öğrenci gençler rahat 100le falan vurdular, görünürde olana ek olarak eksoz, travers ve sanırım alt salıncaklar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şöyle foto fail olunca cok komik oluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ohaaa ahahaha lan ben de kaza yaptım diye üzülüyodum. Geçmiş olsun datlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 geçmiş olsn park halindeyken mi girdiler? başarılı çalışmışlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bu arada öteki usülden kastım bi kamyon şöförü bulup cebine 100 kağıt atıp araçları seviştirmekti. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Abi biz paintballdan sonra ne cesaretle senin arabana bindik ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar