Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Eternalus said: noldu tuttu mu kupon? hayır,maalesef =(
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dorinin masadaki tel kadar rahat sms zor atilir heralde. guzelligi tamamlamis =O
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bella said: ben çektim 400 tl nin gerginliği isimli çalışmam. gökalp tam ciyan gibi bakmıssın lan ahshd
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Olivies said: dorinin masadaki tel kadar rahat sms zor atilir heralde. guzelligi tamamlamis =O bence güzellik orucunu birayla açması ve o bakışta şükretmesini bilen güzel bir insan olarak en kötü iftar sofrası böyle olur inş amin asdfsd
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 irin said: fastreloader said: selam saç uzamış iyi olmus lan dur bi de orası ,oha oraso J'adore mu? evt orası,en sevdiğim,ben orda garson olucam,yiyecm cikolataları yicem lindtleri,en parizyenim çunku ^__^
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet jadore orası. herkesin garson olmayı hayal ettiği çikolata dünyası = )
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oranın Beatrice diye birşey ivar, hah onu almayın işte iki çatal sonra bayıyo.
utopia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 lindt satan yer? açılın, çalışacağım yeri buldum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 utopia said: lindt satan yer? açılın, çalışacağım yeri buldum. migros. zaaaaaaaaaaaa.
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fastreloader said: evet jadore orası. herkesin garson olmayı hayal ettiği çikolata dünyası = ) hayal etmiyorum arkadasım been aaaa! oh la la beatrice'i bile bitiremeyenler gitmesin bi de J'adore'a
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 O ZAMAN ŞARAP BÖLÜMÜNDE Bİ BOK YAPMAYIP EVET BU ŞARAP BENCE ÇOK GÜZEL BUNDAN ALIN DİYEN GEREKSİZ KIZLARDAN OL.ŞARAPLARIN ORADA DURUYOR ZATEN SWISS ÇAKLITLAR.
utopia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 güvenlik kameraları. pls. ayrıca şarap dersi aldım ben, tadar öyle satarsam efektif olabilirim bence o standda. lkjg.
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bi sanie hojam ben tadayim *hic* sizin icin *hic*
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oradakiler gerçekten bir bok anlamıyorlar ama.sadece fiyatlarını biliyorlar. BOŞVER HARCAMA KENDİNİ.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 BİR ÇİKOLATA İÇİN DEĞMEZ YANİ. neyse konu çıkmaza gidiyor.bb.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 irin said: fastreloader said: evet jadore orası. herkesin garson olmayı hayal ettiği çikolata dünyası = ) hayal etmiyorum arkadasım been aaaa! oh la la beatrice'i bile bitiremeyenler gitmesin bi de J'adore'a Ama şarabı + ortamı güzel. :'<
Öne çıkan mesajlar