sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 güzelim masada rakı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 master maklube haah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 OHA OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eti çatalsız bıçaksız yiyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o yemeği yedikten sonra koltukaltlarına sürdülermi emir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 herifçioğlu bizden daha medeniyet içinde yaşıyo çölün ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fo sen orda kilo veremicen bu gidisle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi bu nası protokol yemeği. asfdasfdas nerdeyse direk ısırıp koparcak milleti eti hayvandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Neden resim koymayayım ki lan? Bu çalışmamın adı "liseden üniversiteye, çastizin ekmekle ilişkisi" lise http://img69.imageshack.us/img69/1050/dsc03078y.jpg üniversite (saçaklı favori de var) http://img109.imageshack.us/img109/1258/14736191379391865567256.jpg Ekmek üzerinde hakimiyetimi genişletiyorum görüldüğü gibi. Çalışmalarım devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vaniLLe said: burda alttan ellerle push up effekti verilmis gibi memislere. aksine küçük görünsünler diye başına bastırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çastiz said: Neden resim koymayayım ki lan? Bu çalışmamın adı "liseden üniversiteye, çastizin ekmekle ilişkisi" lise http://img69.imageshack.us/img69/1050/dsc03078y.jpg üniversite (saçaklı favori de var) http://img109.imageshack.us/img109/1258/14736191379391865567256.jpg Ekmek üzerinde hakimiyetimi genişletiyorum görüldüğü gibi. Çalışmalarım devam edecek. AZMONUN resimlerden sonra adaletin bu mu dünya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ekmeği ısırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 biraz da dansözlü resimlerden koy artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 azmonun mesajına saygı duydum. ve bu kadar zamansız olur. kırk yılda bi resim koyuyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bunu nasıl yediniz ya hayır onu geç herkes pilav falan yemek için kaşığını aynı tepsiyemi sokuyo nedir ya ya harbi pis bu araplar ya gerçi bende arap kökenliyim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 pilavda servis kaşığı var iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 adam ziyafet koymuş diğeri ekmek koymuş hahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kureyş kabilesi canlandı gözümde. herşeyi net anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tabagına alıosun yahu. hiç mi ortaya yemek konmadı sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ıy hiç maklube yememişler kaşık muhabbeti ediyolar ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 arkadaş kraliyet ailesine mensup herhalde gümüş tabaklarda servis yapılıyor yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Cons said: adam ziyafet koymuş diğeri ekmek koymuş hahahhahaha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 escape said: bunu nasıl yediniz ya hayır onu geç herkes pilav falan yemek için kaşığını aynı tepsiyemi sokuyo nedir ya ya harbi pis bu araplar ya gerçi bende arap kökenliyim dfs harbi ne eti bu ne koymuşlar üstüne çok kötü gözüküyor hayalimde ki kuzu çevirme böyle bişi değil benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Abi yemekten once filipinli garsonlar etlerden birini kesip boldu epey, tabaktan isteyenlere servis yapti, catal bicakla yiyenlere, aldik biz iste, sonra da herkes alinca FFA deklare edildi, bedeviler elleriyle giristiler haha. Bakanlar, danismanlari ve biz medeni takildik ama bedeviler basbayagi... bedevi gibi takildi. Ama saga sola el silmediler, islak havlu konsepti gelistirmisler, hemen ona sildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 koltukaltları ıslak havlulu gömlek üretsen deli satar bence arabistanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar