Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 axedice said: Cuce said: daha cok bağırsınlar diye ciğ yumurta iciriyorum sabahları AHAHAHAHAHA (tu) Ayrıca kediler çok salak hayvanlar, bence her türlü işkenceyi hak ediyorlar. Kansız işkence yapmak istiyorsanız tüylerinin üstüne bant yapıştırın. Sırtına, karnına falan farklı farklı yerlerine deneyin. Çok eğlenceli ;) * bir sürü küfür!!!! * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Saeros said: axedice said: Cuce said: daha cok bağırsınlar diye ciğ yumurta iciriyorum sabahları AHAHAHAHAHA (tu) Ayrıca kediler çok salak hayvanlar, bence her türlü işkenceyi hak ediyorlar. Kansız işkence yapmak istiyorsanız tüylerinin üstüne bant yapıştırın. Sırtına, karnına falan farklı farklı yerlerine deneyin. Çok eğlenceli ;) * bir sürü küfür!!!! * X 346457658 tane daha küfür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sabah kediye bir tekme atmadan ayılamıyorum yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sana çok pis laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 benim arkadaşlar kediyi poşete koyup birbirine atmaca oynuyodu. öğrenci evinin yegane eğlencesidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 6 yaşımdayken kediyi gazete kağıdına sarıp kibritle yakmıştım gazeteyi kedinin bi kaçışı vardı ayaklı meşale mübarek ama sonra pişman oldum niye derseniz öğlen saati yakmöıştım akşam yaksam çok süper olurdu görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kediyi vahşi hayata hazırlıyosun ne güzel işte. sonra hayatını kurtarır bu tarz eğitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kermit said: Garadia said: Cuce said: ankarada servisle yakın bi yere bıraklırlar, cokd aha rahat eder. ankarada servis yok diye biliyorum var galiba annem bindiydi gheçen Yok abi. Bundan 6 yıl önce servisler vardı. Melik gökçek daha çok otobüse metroya bielim diye kaldırdı servisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hay azından öpiyim bizim kedinin leopardan ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 domuz gribi salgını geçsin sora öpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 belediyenin kendi servisleri var yaklaşık 1 2 yıldır ve ücretsiz. Alt kat çıkıştan biniyorsun gidiyorsun, her yere var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kermit said: 6 yaşımdayken kediyi gazete kağıdına sarıp kibritle yakmıştım gazeteyi kedinin bi kaçışı vardı ayaklı meşale mübarek ama sonra pişman oldum niye derseniz öğlen saati yakmöıştım akşam yaksam çok süper olurdu görüntü http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/9/9f/Zippocatlogo.jpg/500px-Zippocatlogo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Lopeth said: belediyenin kendi servisleri var yaklaşık 1 2 yıldır ve ücretsiz. Alt kat çıkıştan biniyorsun gidiyorsun, her yere var. Söylediğin iyi oldu. Alışmışız yokluğuna hala yok biliyordum ben. Bir dahaki sefere faydalanayım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kermit said: sigara içerken yakaladık hafizeyi gırtlağını sıkıyodu fatih http://img686.imageshack.us/img686/6655/foto0009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bakalm hafizeyi bugün ne gibi süprizşer bekl,yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2 üstteki kermit resmi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kermit'i kedi kesen kıza benzeten arkadas iyimiş asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 içip içip hafizeyi dövüyo ben de içip içip kermiti dövüyorum sonra da hafize içip içip ikimizi dövüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 OO WB SEFFIIIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Tebrikler fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bazı ezikler hala banlı. Hala ergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar