Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi 12 yine iyi, tokyoda 10da bitiyo metro. neden bilmiyorum ama öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sana denk geldi heralde gece 1le 5 arası çalışmıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hahah basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 geçen salı geldim istanbula uçakla. bu kaçıncı kez annemin gazına gelip uçakla gidip gelişim. ulusoya dönüş yapmayana çok kötü şeyler yapsınlar. birincisi 50 milyon uçak biletiyse 100 gidiş dönüş diyosun. sırf izmirde ve istanbula 40 milyon havaş parası veriyosun. taksi demiyorum bak havaş diyorum. 1 saat önce havaalanında olmak için 1.5 saat önceden falan çıkmak gerekiyor. böylece uçağa binene kadar 2.5 saat boş vakit. 1 saat uçak sürse tekrar havaşa binmek 15-20 dakika sürüyor genelde saati var çünkü. oda 1 saat yol yapıyor nerdeyse. uçak=5 saat ulusoy=8 saat (ulusoyda rahat rahat kitap okuyabiliyosun+laptop açabiliyosun fiş var netekem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 antalyada havaş servisi 10 lira sizi kazklıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Gidiş dönüş toplam 4 kere havaşa biniyosun. Havaş her yerde 10 toplam 40 ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 @vingthor izmir için konuşuyorum biraz araştırmak gerekiyo yalnız, havaalanından ve belirli duraklarda alana gitmek için saat başı belediye otobüsü kalkıyo. al tarifelerini de veriyorum gayet hesaplı bence. belediye otobüsü derken, badajlı, her durakta durmayan hatta bence havaştan daha konforlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sigara içerken yakaladık hafizeyi gırtlağını sıkıyodu fatih http://img686.imageshack.us/img686/6655/foto0009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kamyıon şoförü sanki bide uzun içiyo şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 zıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kedi kesen kızdan ne farkınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hayvanlara eziyet de meziyet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kenjuro said: kedi kesen kızdan ne farkınız var kedi kesmiyolar ve kız değiller. HON +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 facebookta kedi kesen kiza olan nefreti kermite yonlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kenjuro said: kedi kesen kızdan ne farkınız var bi farkımız yok zaten doğurmasını bekliyoz 7 8 tane doğruursa kesicez hepsini onu bekliyoz. fatih sabırsız bi an önce keselim diyoda zevki olmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bunun şakasını yapılması bile sacma. boyle şeylerin şaka olarak kullnılması yüzünden insanlara normal geliyo hayvanlara zulum etmek. Ben senın aile'ni öldürücem ama daha cok bağırsınlar diye ciğ yumurta iciriyorum sabahları desem, rahatsız olmazmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kedi benim değilmi istediği yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hayır değil, onunda bi canı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 varmı cüzdanı nüfusuna kayıtlımı bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yazik lan ]=8( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kayıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hon +1 son hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Cuce said: daha cok bağırsınlar diye ciğ yumurta iciriyorum sabahları AHAHAHAHAHA (tu) Ayrıca kediler çok salak hayvanlar, bence her türlü işkenceyi hak ediyorlar. Kansız işkence yapmak istiyorsanız tüylerinin üstüne bant yapıştırın. Sırtına, karnına falan farklı farklı yerlerine deneyin. Çok eğlenceli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 forumun adı paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar