kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mortis said: topic açmak istemedim şunun için istanbuldan ankaraya otobüsle kaç saatte gidilio? trenle git olm dünyanın en eğlenceli yolculuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mortis said: topic açmak istemedim şunun için istanbuldan ankaraya otobüsle kaç saatte gidilio? 5-6 saat falan kanka. Dar gelirli otobüsleri 3 saatte falan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tren 8 saat falna sürüo o kadar uzun sürsün istemiom uçağa da şimdi para vermek istemiom önceden almış olsam alırdım otobüs fiyatıan da son güne kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 molayla birlikte 7 saat sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gel seni trene bindirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Abi uçakla otobüs dediğin, Ankara'ya 15-20 lira falan farkediyor. Hatta benim kullanmadığım bedava biletim var Pegasus'da, ama sen kullanabilir misin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lan otobüs 35 lira uçak nerden baksan son gün aldıüğın için 100 200 arası isterler ne 10 20 lira farketmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sen zenghinsen biz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 50 lira lan 2 gün sonraya uçak bileti. Gayet uygun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 son güne kaldım diyo lan 2 3 gün nceden bukuyosun 50 lirayada adam son gün diyo ya yer bulamaz yada 100 200 arası bulur beyler bi el atın 5 10 lira şu arkadaşımızı uçağa bindirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Abi Pegasus, yarın 15.20 uçağı, 42 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi, karşıdan gelip atatürk hava alnına, bide ankarada alaksız bi yerde hava alanı... onun yerine otobüsle gitse, haremden biner, ankarada servisle yakın bi yere bıraklırlar, cokd aha rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 SABİHA GÖKÇENDEN BAKIYORUM BİR DE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Gökhan seni uçağa bindirecem diye Levent'i caddebostanda bekleticem valla. Gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sabihanın limansa iyidir bin işte lan. otobüs çekilmez 6 saat götün pişiyo otur otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 50 dakikada gitmek varken, 6 saat yani. Hiç olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sabiha gökçendense olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Cuce said: ankarada servisle yakın bi yere bıraklırlar, cokd aha rahat eder. ankarada servis yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 20 dk havada duruyo lan bide uçak 15 dk kalkışı var sonra 20 dk sabit gidiyo sonra 15 dk inişe geçiyo bi bakmışsın gelmişsin hosteslerde taş gibi oluyo bence uçak daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Garadia said: Cuce said: ankarada servisle yakın bi yere bıraklırlar, cokd aha rahat eder. ankarada servis yok diye biliyorum var galiba annem bindiydi gheçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 olm alıcaksa çabuk alsın kapmasınlar bileti ben 2 dk erken gitsdeydim bi kere 40 liraya antalyaya bilety alıyodum adam tam satıcak aha kaptılar dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oda doru, deniz bile yok servis neden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 olm saat 12 de metro bitiyo lan memleketim diye demiyom ama cidden biraz kötü ama izmir kadar kötü olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ankara+da+otobus+servisi+yasagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar