Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 canola said: kız çirkin abanmışınız kıza ??? kızın fake olduğunun anlaşılmasından sonra ekmeğin yazmaya devam etmesi ???? Kız gerçek olsaydı ÇİRKİNSİN diyebilecek miydin yoksa tamamen klavye arkasında olmandan kaynaklanan bir patavatsızlık mı bu?
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çirkine çirkin diyebiliyorum gayet. çirkin hakaret mi?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yani tanımadığın çirkin bir kıza gidip "sen çirkinsin" diyebiliyorsun öyle mi?
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ne alakası var ya fotosunu koymuş. ben de beğenmediğim söylemek için çirkinsin dedim.
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 iyi özür dilerim güzelmiş kız. güzel olduğunu düşündüğüme göre yazabilirim artık kıza
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Xaenin said: canola said: kız çirkin abanmışınız kıza ??? kızın fake olduğunun anlaşılmasından sonra ekmeğin yazmaya devam etmesi ???? Kız gerçek olsaydı ÇİRKİNSİN diyebilecek miydin yoksa tamamen klavye arkasında olmandan kaynaklanan bir patavatsızlık mı bu? evet? yane demek gerekiyosa dedim zamanindada cirkine cirkin denir arkadas zamaninda bi kariya havalimani gibi alni war demistim neydi adi yaw rylai miydi mineydi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 adamın laf attığı kızların seceresini mi tutuyorsun
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 alnı o kadar geniş olan başka nick hatırlamıyorum tarihte
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 diyen de bişiye benzese. çok övünülecek bişi.
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 BonePART said: Xaenin said: canola said: kız çirkin abanmışınız kıza ??? kızın fake olduğunun anlaşılmasından sonra ekmeğin yazmaya devam etmesi ???? Kız gerçek olsaydı ÇİRKİNSİN diyebilecek miydin yoksa tamamen klavye arkasında olmandan kaynaklanan bir patavatsızlık mı bu? evet? yane demek gerekiyosa dedim zamanindada cirkine cirkin denir arkadas zamaninda bi kariya havalimani gibi alni war demistim neydi adi yaw rylai miydi mineydi Bu memlekette g.te g.t denir.
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hah şöyle ya sanki siyaset meydanı burası
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: diyen de bişiye benzese. çok övünülecek bişi. benim bisiye benzemem neyi deistirir ki ole olsa butun sinema elestirmenleri mukemmel film yapabilmeli futbol elestirmenleri deli futbol oynayailmeli cirkinse cirkindir arkadasim isteyen der buraya resim koyuyosun yorumu kabul ediyosundur benim byikli resmine napae gunter dedi agliyim mi mesaji mi sikayet ediyim auheahueha
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: diyen de bişiye benzese. çok övünülecek bişi. ha bu arada bu mesajinna banada cirkin diyosun yada oteki cocuga sende yorum yapiyosun sen cok mu guzelsin bi resim atta bizde sana yorum yapalim o zaman bebek madem sadece guzeller cirkin diyebiliyo
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 okulun yokusunun ordaki bi binanın kapısındaki 1337 yazı
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 saçma bir örnek vermişsin adamların işi o senin işin bu değil ben de bisürü insanı çok çirkin buluyorum kalkıp da "oha ne çirkinsin bi de kalkmış resim koyuyosun rezil" demiyorum. bunun biraz öküz olmakla alakası var. bi de yorum var yorum var,hakaret etmekle eleştirmek farklı şeyler.
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 senden güzel olduğum bir gerçek bonepart ayrıca bebek falan noluyo düzgün konuş lütfen.
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahahah feyk herif ortalığı birbirine katmış. o değilde kız çirkin değildi. güzel de değildi ama. bide çirkine çirkin denir. çirkin insan da bi zahmet kabul etsin çirkinliğini kendiyle barışık olsun. ha değilse resim koymasın ozanan. ha bide bunların fake bi resim üzerinden tartışılıyor olması komik lan.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://profile.ak.fbcdn.net/profile5/1130/94/n1143518144_4192.jpg şu tuttuğu siyah şey bacağı mı bir çözümleme yaapr msınız
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bacak o. da kendi bacağı değil galiba. hatun 10 numero yanlız.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eh işte ama facebook iyi öneriyor, abazan algoritması çok başarılı
Öne çıkan mesajlar