Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 canola said: kız çirkin abanmışınız kıza ??? kızın fake olduğunun anlaşılmasından sonra ekmeğin yazmaya devam etmesi ???? Kız gerçek olsaydı ÇİRKİNSİN diyebilecek miydin yoksa tamamen klavye arkasında olmandan kaynaklanan bir patavatsızlık mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çirkine çirkin diyebiliyorum gayet. çirkin hakaret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yani tanımadığın çirkin bir kıza gidip "sen çirkinsin" diyebiliyorsun öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ne alakası var ya fotosunu koymuş. ben de beğenmediğim söylemek için çirkinsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 baya öküzce yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 iyi özür dilerim güzelmiş kız. güzel olduğunu düşündüğüme göre yazabilirim artık kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Xaenin said: canola said: kız çirkin abanmışınız kıza ??? kızın fake olduğunun anlaşılmasından sonra ekmeğin yazmaya devam etmesi ???? Kız gerçek olsaydı ÇİRKİNSİN diyebilecek miydin yoksa tamamen klavye arkasında olmandan kaynaklanan bir patavatsızlık mı bu? evet? yane demek gerekiyosa dedim zamanindada cirkine cirkin denir arkadas zamaninda bi kariya havalimani gibi alni war demistim neydi adi yaw rylai miydi mineydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 rayka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 adamın laf attığı kızların seceresini mi tutuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 alnı o kadar geniş olan başka nick hatırlamıyorum tarihte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 rayyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 diyen de bişiye benzese. çok övünülecek bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 BonePART said: Xaenin said: canola said: kız çirkin abanmışınız kıza ??? kızın fake olduğunun anlaşılmasından sonra ekmeğin yazmaya devam etmesi ???? Kız gerçek olsaydı ÇİRKİNSİN diyebilecek miydin yoksa tamamen klavye arkasında olmandan kaynaklanan bir patavatsızlık mı bu? evet? yane demek gerekiyosa dedim zamanindada cirkine cirkin denir arkadas zamaninda bi kariya havalimani gibi alni war demistim neydi adi yaw rylai miydi mineydi Bu memlekette g.te g.t denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hah şöyle ya sanki siyaset meydanı burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: diyen de bişiye benzese. çok övünülecek bişi. benim bisiye benzemem neyi deistirir ki ole olsa butun sinema elestirmenleri mukemmel film yapabilmeli futbol elestirmenleri deli futbol oynayailmeli cirkinse cirkindir arkadasim isteyen der buraya resim koyuyosun yorumu kabul ediyosundur benim byikli resmine napae gunter dedi agliyim mi mesaji mi sikayet ediyim auheahueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: diyen de bişiye benzese. çok övünülecek bişi. ha bu arada bu mesajinna banada cirkin diyosun yada oteki cocuga sende yorum yapiyosun sen cok mu guzelsin bi resim atta bizde sana yorum yapalim o zaman bebek madem sadece guzeller cirkin diyebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 okulun yokusunun ordaki bi binanın kapısındaki 1337 yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 saçma bir örnek vermişsin adamların işi o senin işin bu değil ben de bisürü insanı çok çirkin buluyorum kalkıp da "oha ne çirkinsin bi de kalkmış resim koyuyosun rezil" demiyorum. bunun biraz öküz olmakla alakası var. bi de yorum var yorum var,hakaret etmekle eleştirmek farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 senden güzel olduğum bir gerçek bonepart ayrıca bebek falan noluyo düzgün konuş lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahahah feyk herif ortalığı birbirine katmış. o değilde kız çirkin değildi. güzel de değildi ama. bide çirkine çirkin denir. çirkin insan da bi zahmet kabul etsin çirkinliğini kendiyle barışık olsun. ha değilse resim koymasın ozanan. ha bide bunların fake bi resim üzerinden tartışılıyor olması komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://profile.ak.fbcdn.net/profile5/1130/94/n1143518144_4192.jpg şu tuttuğu siyah şey bacağı mı bir çözümleme yaapr msınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bacak o. da kendi bacağı değil galiba. hatun 10 numero yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hatun çok güzel yandakinin bacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eh işte ama facebook iyi öneriyor, abazan algoritması çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar