FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fistan başarılısın lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dory said: fake degilse diye de bi kapiyi acik birakiyo dart ne ac adamsin dsjhfgdjshf Ulan ya bi gel sen bişey dicem asdfsadf bi öm atayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dory said: fake degilse diye de bi kapiyi acik birakiyo dart ne ac adamsin dsjhfgdjshf ben de onu dicektim ama lafını esirgemeyen bi arkadaşı vardır diye umut ettim hep. yok heralde şöyle başına dikilip "olum sen ne abazasın lan?" diyecek biri çevresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 =))) bi diğer başlıkta da belirtiğim gibi en son yüzyıllar öncesinde yazmama karşın her şey bıraktığım gibi...izmir hala buluşamamış,albümde bağyan fotoları yine rağbet görüyo falan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sen bana sisman dedin bilesin ki kurtulusun yoktur daha elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bak yanlışlıkla ömyi kendime attm kendi kendime ömleşiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Fistan said: yakası açık tshirtle öne 32 derece açıyla eğilmene rağmen çatalın gözükmemesi ? ?? Ne biçim konuşuyorsun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana pm atma, basim bagli benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bunlar böyle artina, bakma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dartanian said: Bak yanlışlıkla ömyi kendime attm kendi kendime ömleşiyorum aahahah fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Artina said: Fistan said: yakası açık tshirtle öne 32 derece açıyla eğilmene rağmen çatalın gözükmemesi ? ?? Ne biçim konuşuyorsun yahu. inceliyo fotografini iste, tam bir pro. ne amacla koymustun ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oh karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 telefonun on kamerası guzel çekmiş mi diye sormus işte. onu ogrenmek için koymustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 G İ D E R L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abvblizzard said: oh karı bak boyle hayvan mi olsun isterdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ironikti o mesaj kıtmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 latife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fake değilsen bul beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Herkes ne amaçla koyduysa o amaçla koydum bende.Hayır edepsiz bişeymi var ben mi göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abdestim kaçtı gecenin bu saatinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 offf banyoda dolu napcham yhaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hahaha full geyik dönüyo buralar iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 boynuzlu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Artina said: Herkes ne amaçla koyduysa o amaçla koydum bende.Hayır edepsiz bişeymi var ben mi göremiyorum? O açıyla bile edebini adabını koruyabilmişsin onu diyor fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çok etkilendim ben duygusal bir birlikteliğe ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar