Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben çarşamba taksime gittim :( gerçi sonra içmeye gittiler ben yemekten sonra eve döndüm çalışmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 götünüzden bilim dalı uydurmayın lan var mı öyle şeyler gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 icmeye gitmek var ken eve donup ders calismak finalim veya vizem varsa bile 2 defa dusunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 var var istatistiksel mekanik ve fizikle ekonomi çalışan insanlar mevcut. bi ara ben de oturup sonunda ekonomi kitabı okuycam ilginç bir fikir gibi duruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 teorikte yoksa pratikte yap arkadasim, mikntislarla oyna, pillerle tellerle filan elektrinkli magnet yap, basit makine kur evde, biz mi ogreticez lan bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ne zaman ders çalışsam "oha lan kim uğraşır ki bunlarla?" sorusunu sorarım kitaba karşı. cevabını paticik adlı bir forumun albümünde bulmak ta varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ilerde size sokakta türev integral soran yaşlı adam olabilirim iyi çalışın o yüzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dostum o integral giderse sonsuza, gitmezse mikime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 manyamis, karisi sokaga atmis elinde sarap diger elde calculus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sukru ne seviyesiz bi adamsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 mik ne olm mik ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 noliferligimin sonucu, cok daraldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aquila said: dostum o integral giderse sonsuza, gitmezse mikime kadar. o integral sonsuza gidiyosa o çözümü atabiliriz tüm dalga fonksiyonları normalize edilebilmelidir <= son iki senemin özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gidim cloudy with a chance of meatballs izliim bare, kendimi kesicem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben de bir fotoğrafımı koyup öneri alıyorum o zaman; bu az sakallı, az biraz oynanmış halim ama çok fotoğraf çekmediğim için elimdeki imkanlar bu kadar bu da şu an yaptığım top sakallı halim zaten kesicem bi süre sonra sıkılıp, ama o süre ne kadar henüz karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sakalsız (pis sakallı yani) daha iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 fenerli oldugun icin naparsan yap faydasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 1. de ciks olmuşsun 2. de solcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 topsakalı yok et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kafayı kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 utopia said: topsakalı yok et.tamam şimdi kesip bir de sadece bıyık deniyorum ahah çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bıyık fena olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ama ola dabilir. bilim böyle bişey işte. kesin veriler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Holy said: utopia said: topsakalı yok et.tamam şimdi kesip bir de sadece bıyık deniyorum ahah çok eğlenceli oha görmek istiyorum sadece bıyık ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 elin adaminin biyigini neden gormek istiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar