elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 uu sayfa başını kapışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Gül gibi çocuğum, 17 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Chiptech said: senior project asistanım ol umur. Sen iste yeter bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hepimizin saçları elit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Son 2 tarzdaki modolar belli çizgisi olan, gayet modern tarzlar . eyvallah. ama üzgünüm ki hala çok gayler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Alexi için bişey diyemiyorum, bi içimi titretti şimdi. Ama chiptechin resminin nesi gay balon? Az açıklasana neresi gay. Ben çünkü öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam ögrensin de ona göre tuvalete gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Koysam mı koymasam mı diye düşünüyodum ben de, iyi yapmışsın dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şu tatlılığa bak koymak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 axedice said: Alexi için bişey diyemiyorum, bi içimi titretti şimdi. Ama chiptechin resminin nesi gay balon? Az açıklasana neresi gay. Ben çünkü öğrenmek istiyorum. Chiptech'in tek gayliği aslında öyle çarpık gülmüyor oluşu bence fotoda. O kayık gülüş doğal olmazsa kötü duruyor. Mesela slyone koydu ya bir tane, o onun gülüşü değil, hadi oradan dümbük. Tekrar baktım chiptech gay durmuyor, bir tek can gay. Diğer herkes sıtreyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 axedice said: Alexi için bişey diyemiyorum, bi içimi titretti şimdi. Ama chiptechin resminin nesi gay balon? Az açıklasana neresi gay. Ben çünkü öğrenmek istiyorum. Ya üstüne arkadaş alınmasın hakaret içerikli söylemek istemiyorum kesinlikle ama duruş yavşak geldi . bi yumuşak geldi böyle. portreye göre öyle bir şey yaptım. Duruşa lafım tabi , kişisel algılamasın, kapımda sopalarla adam falan görmiyeyim bayram bayram:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ya bırak şimdi yavşak geldi mavşak geldi. Bariz heyecanlanmışsın, libidon artmış. Yokluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 aramıza bekliyoruz sen de çekinme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sen kimsin la phae gel testosteronları kapıştıralım adsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Alexi_Septimus said: Gül gibi çocuğum, 17 yaşındayım. şey gibi olmuş bu fotoğraf. şu aşağıda koyduğum fotoğrafın koyulduğu forumlara koyulan fotoğraflar gibi sdf http://forum.paticik.com/thumbnails/092/aff/385/716/6c7/e27/b7f/19f/f75/d66/89_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cok derbeder bi foto sac bas yarilmis durumda, efekt filan da veremedim simdi kurtarmaz ztn pls^^ Cumhuriyet korosunun verdigi gaz oalibr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 "Pen Duick" said: sen kimsin la phae gel testosteronları kapıştıralım adsffd Basıldık, kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Delanın fanboyu olmak istiyorum izin verse bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yok mu abi foto koysun birisi kritik yapıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ben koyyim durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oha kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar