Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hadi ilk kez resim koyayım. http://a1.twimg.com/profile_images/811529928/ahmet_yeni.png işte o boynuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ayrılır ayrılmaz sol üst omuzda attırık lekeleri peydah olmaya başlamış, böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hahaha su abi o hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yataktan kalkmış yüzümü yıkamıştım o ara çektiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çocuk dedik adam çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyse kendi resmini değil de babanın resmini mi yolladın yanlışlıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abim.guzel abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyse said: hahaha su abi o hahah Fazla gülme efekti suçluluk göstergesidir. Birde sabaha kadar gitmiş o fap session, sperm bitmiş o yüzden leke sarımtrak değil. Ban'a koşuyorum lan ben galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o kadar yaşlı mıyım lan ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyse said: hadi ilk kez resim koyayım. http://a1.twimg.com/profile_images/811529928/ahmet_yeni.png işte o boynuzlu.abi bende olsam aldatırdım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahah 26 yaş. olm o kadar tipsiz değilim lan. alttan sabah mahmurluğu ve gıdı var biraz da. tamam veya tipsizim napak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yok abi yok tipsiz değilsin biraz kilo vericen saçları hafif uzat , bide her zaman sabah uykuluymuş gibi bakmıyorsan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben 27yim ama hayat sana koymus abim.guzel abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 evet kilo vermem lazım. 185 boy var 110 kilo var. 95 falan etsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 26 göstermiyorsun bu bi gerçek. o kiloları vermen lazım hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 asistanın fotosu da lazım ki kıyaslayabilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 asistanın ve kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 det Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyse said: hadi ilk kez resim koyayım. http://a1.twimg.com/profile_images/811529928/ahmet_yeni.png işte o boynuzlu. kız niye çıkmış senle ben onu anlayamadım. çıkayım aldatırım eğleniriz ayol diye mi çıkmış? ahasldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu tarz laf ederken kendi fotografinizida postun bi kosesine ilistirin ki ciddiye alinasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hay ağzını öpeyim. yok alınmıyorum buraya laf edilsin diye koyduk zaten. egomu şişirmek için olsa adam gibi resim koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kimin feykisin bilmiyorum, öğrenirsem çok hoş şeyler olabilir ama albümde KİMSENİN tipine hiç bir şekilde bu tarz laflar edemezsin. Kimin feykisin bilmiyorum derken lafın gelişi tabi, bu konuda korkunç bir altıncı hissim vardır da hadi kapalı tutayım çenemi. Ha bir de önemi yok zaten, zira banlatıyorum seni. Yenisiyle artık ne kadar tutabilirsen kendini o kadar barınırsın. /Griswold Ya of siz de bilmişsiniz hemen ya =/ devamını okumadıydım topikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 adam hakliymis lan kiz olsam parcalatirim sana kendimi ohs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Cystein said: buyrun fotom çılgınlar sizi... karizmatik foto koycakmış :D herkesi eleştirirken çok güzel ama konu buyse olunca gerisi teferruat. ah çılgın pati ahalisi hasiktir yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar