Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu bir çin çin threadi olsa ya :))) *!admin yetkilerini abuk sabuk işler için kullanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 volf elimde olmadan yawash ıchıom =) ama aplamdan önce bıtırıom :-p (ki aplam kac senedır bira icher)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 catiya cikiyim dolunay resmi cekiyim bi kac tane teleskopla ema apla inip Baileys imle eslik edicem sana :)[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 çin çin canlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ağğğ ağğğğ ilk içtiğimde gizlice içmiştim İlk sarhoş olduğumda galiba ölücem demiştim. İlk ayaklarım yerden kesildiğinde kendimi kaybetmiştim sabaha kalkmak çok zor olmuştu 1-Bira ... 2-Rakı ... 3-Vodka... şarap hiç sevmiyorum ama soğuk havada güzel gidiyor.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 topic daha gusel olmush eline saglık ema apla =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 az once gordugunuz sise var ya resimdeki artik agzimda o sise hehe sona kalan dona kalir! diye bagirip sarabi dikmek kadar guzel bisi yoktur mustakbel gelinimiz daha gelsin eve ya, her gelisinde boole sarap acilcaksa (abimin kiz arkadasi hehe)[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 aman diyim pyro, kaçıncıdasın? bi durum olmasın oralarda :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 pyro kusma sakın ortalığa bak özellikle benim gibi kolanın üstüne içme =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 *!Berk in anlamsiz muzigi esliginde sarap sisesiyle danseder* sise kafamin etrafinda donuyo valla arada agzima uruyo :p yavas yavas, su son kalan milimlerin tadi cikmali :)[signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 allaaah ben bi bakkala gidip geliyom.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 berki kikliycem ben bööle giderse, az kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 daha 1 ya dıbını shımdı buldum apla =) ztn ıchemem dıe bı tane almıshddımda kafam baya rahatladı 2.yı almaya gıdebılırım bu kafayla =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 üfff evde içki yok ama pazar günü bayağı içeceğim için (bursa realde rock şenliği var hehehe) üzülmüyorum =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 tamam o zaman, ilk seferde bi tane yeter *!bi daha düşünür* bi tane daha olur, ama fazlasına izin verilmiyo paticik genel politikası olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yurt dısındakı bıralar daha hafıf oluodu demı? o zmn ben rahat 3-4 taneyı devırırım alm.yaya gıdınce eheuh[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 pyro afiyet olsun şarap da tavsiye derim ilk şarabımı dün içtim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 olm pyro almanya bira mekanı =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Pyro! sana tavsiye abi tavsiyesi de arkadas tavsiyesi de, pati tavsiyesi de bekle bi 15 dk oole bi daa karar ver bira alip almayacagina her biradan sonra bi 15 dk bekle hehe *!Sarap agzina gelir, diliyle dokunur geri indirir siseyi bu sarap daha dayanacaktir, tum sise onundur* bben daha 14 ay bu evdeyim napicam yaa her gece bira ice ice gobek yaptim son hafta :([signature][hline]Müzik ve din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bence burdakiler daha hafif içine su katıyorlar millet zaten sırf su en güzel Tuborg extra %12 mi ne alkol var yada 8.4 tam hatırlamıyorum[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Şarap içkilerin tanrısıdır ve en güzeli en asilidir. Kim ne derse desin düşüncemden vazgeçmem. ;). Ayrıca ilk bira içtiğimde yaz kampındaydım çok garip olmuştum ama sevmiştim galba. İlk sarhoş olduğumda ise dans etmeye başlamıştım galba. :) Ve o da 0.5 litre MİLLER(!!) (küçüğüz tabi o zamanlar :P) ile olmuştu, dans fln etmiştim unutmam yani.:) Geçen arkın evinde 3 dark, 1 normal içtik sarhoş olamıyoruz ya. :) Şimdi de içemiyorum nası da canım çekti, ilaç içiyorum yasak şu anda. Neyse içenler tadını çıkarsın... Enjoy! :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bi daha söylüyorum: bira sux! göbek yapar, tadı çirkindir, mide bozar, iğrenç bi içkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yav bence en fazla iki tane daha dieylim Ema, fazla da kısıtlamama lazım özgürlükleri =P Yalnız biranın gereksizliği konusuna katılımcı arkadaşlara katılıyorum ben de. Neyse, şarap iyi fikirmiş Volfi, ilginç bir biçimde ben bu akşam eşşek gii işim olmasına rağmen şu anda çıkıp evime gidebilir haldeyim, sırf alışkanlıktan hala ofiste oturuyorum ehe. Gidiim de bi şarap açiim ben de, sendekinin yanında Angora köpek öldüren gibi kalır ama... ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oooh nefirim de burdaymış. yirim allak canımı alsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 İlk biramı içtiğimde yazlıktaydım ve mal gibi annemlere bağırarak bir bira içicez demiştim. Yıllar sonra babm anlattı da meğersem annem o gece bu çocuk ayyaş olucak diye çok üzülmüş. Herhalde ortaokul falandım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar