abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fede mısın abi fransızları aşağılıyorum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 mı sensin sın da seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 allahı aşağılamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Stevie Ray Vaughan'ın 3 puanda kalmasını kınıyorum kın kın kın. Paul Gilbert niye yok hakkaten? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o diil de biz hakaretleri editlendikten sonra da gorebiliyoruz, cok cinsiniz anliyorum hemen editlerle falan ama tepinmeyin durup dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o diil de biz hakaretleri editlendikten sonra da gorebiliyoruz inanmadım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 listede ege yok, insan bi tane temsili türk koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 HellHound said: o diil de biz hakaretleri editlendikten sonra da gorebiliyoruz, cok cinsiniz anliyorum hemen editlerle falan ama tepinmeyin durup dururken hıyar dedim küfür etmedim kendisi de canım ciğerim olur sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tamam o zaman; her uyenin birbiriyle kankalik cetelesini tutmuyoruz, dolayisiyla sen birilerine hiyar dedikten sonra karsilik olarak senin bir taraflarina monte edilmesi istenenler ile ilgili mesajlar atilirken msn'de olmadiginizi hatirlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kankalık çetelesi tutulması lazım.nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yanlisin var o sadece gold uyeler icin... yatirsinlar paralarini birbirlerinin gotlerine bile koyabilirler o zaman, moderasyon el pence divan durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar