elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kimler gidiyor? yusuf yusuf musunuz. kütükler nerde? teğmenin yaptıkları askerden soğuttu mu? sdfs nefes fragmanını izlediniz mi? vücut komando olmaya müsait mi? başvuruyu yaptınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bana büyüde gel dediler. sadece tecile gitmiştm oysa ki onu bile yaptıramadm vakit gelmemş asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 nefes'ten vidyo izledim uyursna ölürsün dedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 elaidi said: Kimler gidiyor? yusuf yusuf musunuz. kütükler nerde? teğmenin yaptıkları askerden soğuttu mu? sdfs nefes fragmanını izlediniz mi? vücut komando olmaya müsait mi? başvuruyu yaptınız mı? ben gidicem sanırım. yusuf falan yok. sadece uyuz oluyorum. kaçmak da çare değil öpe öpe gidicez işte. kütük istanbulda neyse ki. nefes fragmanı şu feyzbukta dolanan video mu? izlemedim. valla pek sanmıyorum, spor yapsam atletik yapıya müsait vücut var, ama hımbıl hımbıl oturuyorum. başvuru falan da yapmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben de 10 gün sonra japonyadan gelince tahminen iş bulamıcam hemen, aradan çıkarabilirim aralıkta belki emin deilim. kütük rizede olması lazım hehe vücut komando olmaya müsait deil =) 6 aylık olursa 5 ayda izinsiz halletmek istiorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben de izin kullanmadan mayıs ortası burda olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aralıkta gidebilmek için en geç ne zaman başvurmalıyım alın beni diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 31 eylül sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sen direk komandosun, en ön cephede, direk orda spawn olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ühü çok erken ya, kilo vermem lazım benim azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 said: başvuru falan da yapmadım daha. tsk'dan reddedilemeyecek bir teklif almak http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=insan%C4%B1n+tsk%27dan+reddedemeyece%C4%9Fi+bir+teklif+almas%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ali pkk yı heroic tanklayaack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yakın bi arkadaşımın sewgilisi aralıkta askere gitti gecen sene kız bekledi tam 6 ay sonra döndüğünde kız beklediğiyle kaldı cocuk istanbula gitmeye karar vermişti. kıssadan hisse ali arkanda bekleyen birini bırakma p.s cool story ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ali nereye gitmeye karar vericek ki askerden dönünce, zaten istanbula dönüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: yakın bi arkadaşımın sewgilisi aralıkta askere gitti gecen sene kız bekledi tam 6 ay sonra döndüğünde kız beklediğiyle kaldı cocuk istanbula gitmeye karar vermişti. kıssadan hisse ali arkanda bekleyen birini bırakma p.s cool story ha :) http://images.starcraftmazter.net/4chan/for_forums/cool_story_bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bekledi de sanki bütün gün yol mu gözledi. siz şuna başkasıyla oynaşmadı diyin abi. beklemişmiş. kim kimi beklio lan yeşil çam filmi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kapının ağzında hiç hareket etmeden beklemiş 6 ay, true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o zaman işte cool story bro derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dynun said: bekledi de sanki bütün gün yol mu gözledi. siz şuna başkasıyla oynaşmadı diyin abi. beklemişmiş. kim kimi beklio lan yeşil çam filmi mi kız her tanıstığı insana selam ben .... askerde erkek arkadaşım var die die bekledi cidden aşk iştee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: yakın bi arkadaşımın sewgilisi aralıkta askere gitti gecen sene kız bekledi tam 6 ay sonra döndüğünde kız beklediğiyle kaldı cocuk istanbula gitmeye karar vermişti. kıssadan hisse ali arkanda bekleyen birini bırakma p.s cool story ha :) EVET BU HİKAYEDEKİ EZİK ZAVALLI KIZ BENİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lamerism said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: lamerism said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aquila said: kapının ağzında hiç hareket etmeden beklemiş 6 ay, true story. bi gün sahabeden biri hz. muhammedle görüşmek üzere sözleşmiş, şu gün mekkedeki bilmemnerde buluşalım demiş. sonra adam unutmuş, peygamber efendimiz 3 gün orda beklemiş, 3 gün sonra sahabenin aklına gelmiş, gitmiş bakmış peygamber efendimiz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar