Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Kauta
Haspam
Fede
Dandanadan
Murloc
BlackWing
Full of Bourbon
SeaGle
Pekinduck
Allah Kerim
get-a-way
CY's
ekliyim dedim de,
http://apps.facebook.com/airline_manager/friend_stock.php tıklayınca çalışmıyor sayfa

evet bendede kimsenin ismi searchde çıkmıyo. kendi ismim bile çıkmıyo hatta bi sorun var herhalde search kısmında
Sosyal ağlarda paylaş

Filomuz;
4 ATR72
2 ERJ 190
1 B737

erj ler 200k $ 737 300k $ getiriyor (:

bir uçağımda [ATR72] 2 damage oluştu, biri türbülans diğeri de kuş çarpmış :/ satayım mı ne yapayım ne dersiniz?

bir de siz paso erj 190'a mı yükleneceksiniz yoksa A319 fln kasacak olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hisse alacak varsa Karakutu Airlines öneririm. Herhangi bir şekilde tanışıklığım falan yok ama dün gece yatmadan önce 3'e yakın civarda aldığım hisseler şu an 11'e yaklaşmış haldeler ve süper kar getirdiler. Ne hızda büyümeye devam eder bilmiyorum ama şu aralar yükselişte kendisi..

Hisseden aldığım kar ve önceki birikmiş paramı birleştirip bugün MD80 aldım. Diğerleriyle karşılaştırıldığında bence o fiyata gayet iyi bir uçak. Güzel güzel uçuyor şimdilik, tavsiye ederim uçak alacaklara..

Ayrıca rota hazırlarken de talep olan yerlere bakıp ardından bana uygun en uzun süreli yerleri seçmeye özen gösteriyorum. Örn. en çok talep Amsterdam'a diyelim, benim uçağım 7000km gidebiliyor; bu durumda Amsterdam'a 7000km'i geçmicek şekilde en uzak şehirleri buluyor ve talep oranları da 90'ın üzerindeyse (reklam yapınca satılan bilet sayısı gözüken talep oranının üzerine çıkabiliyor) o rotayı kullanmaya karar veriyorum. Şimdilik en fazla 420k civarında bir kar elde edebildim tek uçuştan, darısı daha karlı uçuşlara :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

Filomuz;
4 ATR72
2 ERJ 190
1 B737

erj ler 200k $ 737 300k $ getiriyor (:

bir uçağımda [ATR72] 2 damage oluştu, biri türbülans diğeri de kuş çarpmış :/ satayım mı ne yapayım ne dersiniz?

bir de siz paso erj 190'a mı yükleneceksiniz yoksa A319 fln kasacak olan var mı?

ben 6 tane erj 190 ile oynuyorum. bundan sonra gelen her para ile a319 ile yoluma devam etcem.
Sosyal ağlarda paylaş

a319'a 500k fazla vermeye değer mi md80 varken? daha fazla yakıyor ama kapasitesi ile o farkı kapatıyor sanki, bir de 1000km menzili kısa ama 500k çok değilmi?

edit: Sizce uzun mesafe mi, yoksa kısa mesafe mi uçmak daha karlı? Ben çok bir fark göremedim ve genelde uzun mesafeli uçuş tercih ediyorum. Daha az ilgilenmem gerekiyor ama başka bir faydası oluyor mu acaba? Veya kaybı?
Sosyal ağlarda paylaş

PekindUck Airlines olarak, şirketimizden hisse senedi alan herkesin şirketinden aynı oranda hisse alacağız.

ben search kısmını şeedemedim :/
siz benden alın yazın buraya, çünkü oyundan bakınca sadece isimler çıkıyor, ben de sizden aynı oranda alayım (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
xaty said:

a319'a 500k fazla vermeye değer mi md80 varken? daha fazla yakıyor ama kapasitesi ile o farkı kapatıyor sanki, bir de 1000km menzili kısa ama 500k çok değilmi?

edit: Sizce uzun mesafe mi, yoksa kısa mesafe mi uçmak daha karlı? Ben çok bir fark göremedim ve genelde uzun mesafeli uçuş tercih ediyorum. Daha az ilgilenmem gerekiyor ama başka bir faydası oluyor mu acaba? Veya kaybı?

md80 daha karli bir ucak aslina bakilacak olursa ve fiyati daha ucuz. uzun mesafe veya kisa mesafe ucuslarin getirisini ayni olacak sekilde ayarlamislar yanlis bilmiyorsam oyunda. hatta oyunun forumlarinda bi yazida adamin birisi mantikli bir bicimde aciklamis. bende artik hep ucun menzilli ucuslari tercih ediyorum hem para gelince toplu olarak geliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
jacabo said:

Blackwing 200.000 hisse senedini alıyorum
umarım kısa zamanda sırketın deger kazanır =)

ya oyunda çözemediğim noktalardan birisi hisse senedi durumu :)
şimdi birisi benim şirketimden hisse senedi aldığı zaman ben ne kazanıyorum? alan ne kazanıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

b737 varken erj ile karşılaştırdığımda pek bir fark görememiştim ama bence de öyle olmalı.

7000 civarı veya daha uzak mesafeye uçuşu olanlar uçuş bilgilerini yazabilir mi zor gelmiyorsa?

burdaki gibi olsa yeterli

Aircraft on route: ERJ 190
Last flight: 2009-09-11
Available seats: 110
Ticket price: $ 2,019
Estimated passengers: 103
Total ticket income: $ 207,957
Flight time: 4:46
Distance: 4,037 km
Demand: 95 %

Airport taxes: $ 32,296
Fuel consumption on route: 32,296 lbs

Sosyal ağlarda paylaş

Aircraft on route: B737
Available seats: 135
Ticket price: $ 3,476
Estimated passengers: 135
Total ticket income: $ 469,260
Flight time: 8:54
Distance: 6,951 km
Demand: 91 %

Airport taxes: $ 55,608
Fuel consumption on route: 55,608 lbs

Aircraft on route: A319
Available seats: 117
Ticket price: $ 3,318
Estimated passengers: 116
Total ticket income: $ 384,888
Flight time: 8:30
Distance: 6,635 km
Demand: 90 %

Airport taxes: $ 53,080
Fuel consumption on route: 39,810 lbs

Birde soyle birsey var mesela a319 daha az yaktigi icin baya bir yakit tasarufu sagliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...