Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 valla bugsa bug az zengin edek birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Anlatma niyetim yoktu aslında da oyundan zevk almaz oldum artık. Pek devam edeceğimi de sanmıyorum. Hatta ne olduğunu öğrenince sonraki oyununuzdan siz de pek zevk alamayacaksınız :D Anlamsız yere uğraştığınızı fark edebilirsiniz bir anda. Spoiler içinde yazıyım da istemeyen görmesin.. Money money money... Anlatacağım olay ile uçaklarınızın gitmesini beklemeden yeniden kaldırabiliyorsunuz. Üstelik hiç bir gideriniz olmuyor. Böylece uçuş sürelerini beklemeden paranızın hızla artışını görebilirsiniz. Öncelikle rotaları her zamanki şekilde ayarlıyoruz, reklamları verip benzinimizi hazır ediyoruz. Uçakları kaldırmayın :) Uçakları kaldırmadan önce Flights sayfasından her uçuşun sayfasını tek tek açıyoruz (ayrı tablarda veya pencerelerde). Daha sonra uçuşların bu sayfaları açıkken diğer taraftan tüm uçuşları havalandırıyoruz ve uçaklarımız yola çıkıyor. Tabi bu arada paralar da cebimize akıyor. Ardından önceden açmış olduğumuz pencere veya tablara dönüp orada bulunan rotayı iptal etme butonuna tıklıyoruz ve rotayı kapatıyoruz. Sonrasında tekrar rota ayarlayıp aynı işlemleri tekrarlıyoruz ve sabrımızla doğru orantılı bir şekilde para kazanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hell ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Yanlız yakıt fiyatları son 24 saattir 2000'in altına inmedi. Birkaç saate uçaklar yerde çakılı kalacak, çünkü 30000 yakıtla uçmanın hiçbir karı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 start all flights diyince yakıt olmasa da uçurabiliyodun sanırım. adamın biri -35m lbs yapmış fuelin düşmesini beklerken sdf edit: start all routes pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o zaman az sonra ben de para basayım bakalım. yakıt sorun olmaz gibi. para kazanmak isteyen hisse alabilir benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 eahaeh iyimis beh, hisselerime saldirin :p Nts airlines, her turlu ucurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 - ye düşünce ucmuyolar yani bi seferlik yaparsın -200 e vurursun sora onu 0 ın ustune cıkarman lazım bı daha ucurmak ıcın. aynı b.k un kırmızısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 filoma bi boeing kattım sonunda =) amma velakin hisselerim nerdeyse hiç artmıyor :( zaten hissedarım da yok ya sorun yok :D yerecakilan eyirlaynz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Fransuxa said: - ye düşünce ucmuyolar yani bi seferlik yaparsın -200 e vurursun sora onu 0 ın ustune cıkarman lazım bı daha ucurmak ıcın. aynı b.k un kırmızısı. evet onu düzeltmişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: filoma bi boeing kattım sonunda =) amma velakin hisselerim nerdeyse hiç artmıyor :( zaten hissedarım da yok ya sorun yok :D yerecakilan eyirlaynz ! rahat ol arttırırz :P burda bu kadar adamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 benzin fiyatlari ve reklam fiyatlari son zamanlarda iyice tavan yapti, bugun gecenin ilerleyen saatlerinde bir dusus gostermesi sart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aynen bi 3k oluyo benzin bi 2k bi 500 e düşse varya 35 milyon ton benzin alıcam fenalık geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hehe hadi işallah =) stok yapmıştım son düşüşte ama bitti bitecek :S bugün yarın bi 500 olsa da depolasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Yardiran Airlines Hisselerimizi alın... Semalarda süzüldüğümüz gibi zengin ederiz sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 valla ben -500k lbs'deyim tüm uçaklar mama bekliyor, böyle değişken fiyat olmaz. türkiyede bile daha ucuzdur yakıt :P düşünce 20milyon lbs alcam :F dertler bitsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 valla bende onceden depolamistim bayagi ama bitti cabucak. simdi 1000$'a dustu, umarim diger saat 500$'e gerileyecek. bu arada reklam almak isteyenler varsa bence alsinlar cunku 10,000$'e dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 500 e düşcek derken yakıt 1000 den 5000 e fırladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 1000$'e dustugu gibi 3,000,000lbs aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dahada düşer dedim, şimdi fiyat 5.000 Analaşılan herkes abanmış 1000 iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o yüzden arttı herhalde, en basitinden supply/demand koymuşlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 keske 1000$ oldugu zaman alsaymisim diyorum, cidden cok artti fiyati. 5000$ nedir boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 tekrar 1000$'a dustu ve hemen artiya gececek kadar fuel aldim. tum ucaklari ucurdum, onumuzdeki saat 500$'a dusmesini bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 9 adet boeing 757, 1 adet boeing 787 ile gittikce buyuyorum omg. hemde yasal yollardan oyle bug exploitle falan degil :p bug demisken yanlis anlasilmasin ama xaty'e yatirim yapanlarin hisseleri elinde patlayabilir. bug exploit ettigi ogrenilen oyuncular direk banlaniyo, oyuncu banlanirsa 200.000'e varan hisseler buhar oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bi ton param var bu parayı artırmak için tavsiye edebileceğiniz hisse var mı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar