Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

Anlatma niyetim yoktu aslında da oyundan zevk almaz oldum artık. Pek devam edeceğimi de sanmıyorum. Hatta ne olduğunu öğrenince sonraki oyununuzdan siz de pek zevk alamayacaksınız :D Anlamsız yere uğraştığınızı fark edebilirsiniz bir anda.

Spoiler içinde yazıyım da istemeyen görmesin..

Money money money...

Anlatacağım olay ile uçaklarınızın gitmesini beklemeden yeniden kaldırabiliyorsunuz. Üstelik hiç bir gideriniz olmuyor. Böylece uçuş sürelerini beklemeden paranızın hızla artışını görebilirsiniz.

Öncelikle rotaları her zamanki şekilde ayarlıyoruz, reklamları verip benzinimizi hazır ediyoruz. Uçakları kaldırmayın :)

Uçakları kaldırmadan önce Flights sayfasından her uçuşun sayfasını tek tek açıyoruz (ayrı tablarda veya pencerelerde).

Daha sonra uçuşların bu sayfaları açıkken diğer taraftan tüm uçuşları havalandırıyoruz ve uçaklarımız yola çıkıyor. Tabi bu arada paralar da cebimize akıyor.

Ardından önceden açmış olduğumuz pencere veya tablara dönüp orada bulunan rotayı iptal etme butonuna tıklıyoruz ve rotayı kapatıyoruz.

Sonrasında tekrar rota ayarlayıp aynı işlemleri tekrarlıyoruz ve sabrımızla doğru orantılı bir şekilde para kazanıyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

9 adet boeing 757, 1 adet boeing 787 ile gittikce buyuyorum omg. hemde yasal yollardan oyle bug exploitle falan degil :p

bug demisken yanlis anlasilmasin ama xaty'e yatirim yapanlarin hisseleri elinde patlayabilir. bug exploit ettigi ogrenilen oyuncular direk banlaniyo, oyuncu banlanirsa 200.000'e varan hisseler buhar oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...