Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu ne ya reklam fiyatları 40 k olmus benzin fiyatları düşmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Redge, senin hisselerine Promote sayfasından ulaştım. Benimde ordaki ilk sayfada ilanlarım dönüyor sürekli. Beni bulamayan arkadaşlar Promote'de Gökhan ve Takoz Airlines ibarelerini görebilirler. Yatırımlarınızı burdan yönlendirebilirsiniz. Not: Bu arada evet, yakıt fiyatları düşmedi gitti... Takoz Airlines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 takoz 1m hisse sınırım dolmuş :( 30k alabildim sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Takoz mesajın geldi ama bi türlü yine açamıyorum sayfanı alınmıyo napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Şöyle, ya bana promote sayfasından ulaşacaksın yada Stockholders sayfandan (senin hisseler var bende, ordan ulaşırsın bana) Buyse, tekrardan sağol =) Takoz Airlines... Rotar yapar ama sonuçta kalkar... (Bu slogan pek olmadı kabul) Edit: Benzin fiyatları 2000'den gene 3000'e çıkmış. YBugün -1000 göremeyeceğiz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Stockholdersda çıktı tek seferde 9999 dan fazla alamıyorum sizdede varmı aynı şey? bu arada takoz abanıyom stoklarına:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 evet alınmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 benim stoga ulasanlardan aldım hep birlikte büyüyecez:) Cy's airlines almak isteyen olursa promote sayfasından ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bizim türler yine bugını bulup bokunu çıkarmış. ilk 3 e bakın highscore'Da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu arada bu Stockalrımızın satılmasının, stockları satılana nasıl bir artısı oluyor? Hadi alan, hisse senetleri değerlenince satıyor aradaki farkı kar olarak alıyor. Peki hissesi alınanların karı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hisse değerleri artıyor sanırım. sıralamaya o değerle giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Evet ilk 3 biraz acayip; Fleet size: 23 Routes: 17 Staff: 278 Flying now: 17 Stock value: $ 9,150,444,767.70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ilk 4te 4 türk bug yaparak girmiş belli. Ama nasıl bir bugdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://www.ucuyorum.com/showpost.php?p=348928&postcount=328 şöyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kargo uçakları nasıl kullanıoz para getirio mu e yok mu kargo uçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sanırım kargo taşıma işi gelince kiralayabiliyoruz sadece kargo uçaklarını. Satın alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 nası artmış ilk 4 ün hisseleri öyle yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 You were fined $ 50,000 for not arriving on time, and your airline reputation has decreased anasının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ne olduda zamanında varamadı uçak? Neden ceza yiyoruz oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Buyse said: http://www.ucuyorum.com/showpost.php?p=348928&postcount=328 şöyle olmuş. ban yedi elemanlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Yardiran Airlines. hızla büyüyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Oyunda bir sürü bug var. İtiraf ediyim geçen gün ben de bug ile katladım öyle hisselerimi. Benim bildiğim bir kaç bug var. Bilmediğim de sürüyle vardır elbet. Ben elimle yapıyorum işleri, program vs. oluşturup öyle yapılsa kim bilir ne kadar kar edilir. Pek tadı tuzu kalmadı o yüzden oyunun ama hala arada girip uçuruyorum uçakları, hisselerim de dolayısıyla artmaya devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Takoz Airlines A.Ş.'den patilere duyurudur. Bugün itibariyle yavaşta olsa artan hisse değerlerimiz, yarın sabah filomuza katılacak olan 2 ERJ ile dahada artacaktır. Bu süreçte bize yatırımlarıla destek olan kediyavrusu, Koringway ve CY's Airlines şirketlerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Yatırımlarımıza ne yazıkki karşılık vermeyen 8 arkadaşımızı ise kınıyoruz. Ve onlara bazı laflar hazırladık... Hisse senetlerimizin değerinin 0.08 olduğunu hatırlatır, bu genç havayoluna karlı yatırımlar yapma olanağını kaçırmamanızı temenni ederiz. Saygılarımla; Takoz Airlines adına yönetim kurulu başkanı Apis Yatırımcılara Not: Maalesef şirketimiz aramalarda çıkmaya bliyor. Bize ulaşmak için "stockholders" kısmına bakınız. Muhtemelen biz zaten sizden hisse almışızdır. Takoz Airlines Hele bir kalkalım, öyle yada böyle mutlaka ineriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 razzRaziel said: razz airlines, büyüyor. 0.40dan 0.60a 1 günde, ivme daha da artar söyliyeyim evet bu mesajın üstünden 22 saat geçtikten sonra 0.60 olan hisseler 0.85 olmuş durumda. benim bi işime yaramadı ama siz kazanıyorsunuz. bi achievement aldım o kadar. biz nie kazanamıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Apis hisselerinden alcaktim ama benim hisse limitim doldu, 1 milyon olmus alamiyorum oyuzden :p xaty anlat bakim neymis o buglar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar