Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

Redge, senin hisselerine Promote sayfasından ulaştım.

Benimde ordaki ilk sayfada ilanlarım dönüyor sürekli. Beni bulamayan arkadaşlar Promote'de Gökhan ve Takoz Airlines ibarelerini görebilirler. Yatırımlarınızı burdan yönlendirebilirsiniz.

Not: Bu arada evet, yakıt fiyatları düşmedi gitti...

Takoz Airlines...
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle, ya bana promote sayfasından ulaşacaksın yada Stockholders sayfandan (senin hisseler var bende, ordan ulaşırsın bana)

Buyse, tekrardan sağol =)

Takoz Airlines...
Rotar yapar ama sonuçta kalkar... (Bu slogan pek olmadı kabul)

Edit: Benzin fiyatları 2000'den gene 3000'e çıkmış. YBugün -1000 göremeyeceğiz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda bir sürü bug var. İtiraf ediyim geçen gün ben de bug ile katladım öyle hisselerimi. Benim bildiğim bir kaç bug var. Bilmediğim de sürüyle vardır elbet. Ben elimle yapıyorum işleri, program vs. oluşturup öyle yapılsa kim bilir ne kadar kar edilir. Pek tadı tuzu kalmadı o yüzden oyunun ama hala arada girip uçuruyorum uçakları, hisselerim de dolayısıyla artmaya devam ediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Takoz Airlines A.Ş.'den patilere duyurudur.

Bugün itibariyle yavaşta olsa artan hisse değerlerimiz, yarın sabah filomuza katılacak olan 2 ERJ ile dahada artacaktır.

Bu süreçte bize yatırımlarıla destek olan kediyavrusu, Koringway ve CY's Airlines şirketlerine teşekkürü bir borç biliyoruz.

Yatırımlarımıza ne yazıkki karşılık vermeyen 8 arkadaşımızı ise kınıyoruz. Ve onlara bazı laflar hazırladık...

Hisse senetlerimizin değerinin 0.08 olduğunu hatırlatır, bu genç havayoluna karlı yatırımlar yapma olanağını kaçırmamanızı temenni ederiz.

Saygılarımla;

Takoz Airlines adına
yönetim kurulu başkanı

Apis

Yatırımcılara Not: Maalesef şirketimiz aramalarda çıkmaya bliyor. Bize ulaşmak için "stockholders" kısmına bakınız. Muhtemelen biz zaten sizden hisse almışızdır.

Takoz Airlines
Hele bir kalkalım, öyle yada böyle mutlaka ineriz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...