Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme yaptırcam help..

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Paran yoksa biriktiriceksin. Dövme bu. Benim aram iyiydii mesela 1 milyarlık 600'e geldi.

İstiklal'de Sacred Ink var, kilise karşısı dövizciden girince. İnanılmaz memnun kaldım. Çok özenli, temiz, ve yetenekli adamlar. Club müziği yorabilir büyük birşey yaptırıyorsan uzun süre başın ağrır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmadan arkadaşın konusundan bir kafa uzatayım dedim. Bende bir dövme yaptırmak istiyorum ama istediğim şeyi bulamıyorum. Osmanlı tarihindeki deniz savaşları konusuyla alakalı araştırmalar arıyorum ama işin içinden çıkamadım. İlgili biri varsa yönlendirebilir mi? Özellikle Barbaros Hayrettin ve Uluç Ali Reis dönemleri... Bu arada dövme parası biriktir ama her zaman en pahalı yer en iyi yer değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

3 aylık araştırmam sonucunda yaptırıcağım şeyi buldum dün gece dream tattoo ya mail attım döndüler bugün saolsunda 700 lira fiyat biçtiler :/ O kadar para malesef yok şuan bende. Biraz daha ucuza tabi adam bıçmadan yaptırabileceğim bi yer varmı?

dream tattoo mail'e nasıl cevap verdi hemen hayret. ben 2 defa atmıştım 1.5 ay önce cevap vermemişlerdi. dövme yaptırmadan önce ünlülerin dövmecisi olarak duyduğum redcat emrah bey'le telefonla, taksim'de 3-4 yerle de yüzyüze görüştüm. mail attığım birkaç yerden ise cevap gelmedi. dövmem biraz karışık harflerden oluştuğu için bazısı büyülterek yapılması gerektiğini bazısı aynısının yapılabileceğini söyledi. açıkçası tatmin olmadım. o sıra newyork'a gidecektim, gitmişken orda iyi yer bulurum belki diye yaptırmadım. buradaki fiyatlar 300-400 lira arasıydı. manhattanın ünlü dövmecilerinden biri olan redrocket'da sorduğum adam 2 kat büyütlmesi gerektiğini söyledi ancak anlatırkenki tavrı pek bi lakayıttı. astoria'da supernova tattoo diye bir yer buldum biraz daha büyütürsek iyi olur dendi, 180 dolar verdim yaptırdım. gayet de memnunum. fırsatım olursa fotoğraflarını koyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...