Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 3 aylık araştırmam sonucunda yaptırıcağım şeyi buldum dün gece dream tattoo ya mail attım döndüler bugün saolsunda 700 lira fiyat biçtiler :/ O kadar para malesef yok şuan bende. Biraz daha ucuza tabi adam bıçmadan yaptırabileceğim bi yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dövme yaptircam diosan paraya kıycaksin bi kere. Sana en iyi, en temiz neresi geliyorsa oraya git. Eğer paran şimdi yetmiyorsa bence biraz daha biriktir öle yaptir. Eğer biraz daha ucuza yaptircam diye yaptirdiğin dövme içine sinmezse o zaman 5 dövme parası daha verip anca düzeltirsin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Yani orası tamam iyi güzelde hani başka yerlerde vardır çıkar fikirler pati ahalisinden diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paran yoksa biriktiriceksin. Dövme bu. Benim aram iyiydii mesela 1 milyarlık 600'e geldi. İstiklal'de Sacred Ink var, kilise karşısı dövizciden girince. İnanılmaz memnun kaldım. Çok özenli, temiz, ve yetenekli adamlar. Club müziği yorabilir büyük birşey yaptırıyorsan uzun süre başın ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hayırlı olsun ben de dün yaptırdım bitane daha :P paraya kıymak lazım yada çok pis kankaya bağlamak lazım. 2 side zor :D başarılar :p 200 liraya mal oldu :P edik: resim ve fiyatta koyayım örnek olsun die şey ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Yeni konu açmadan arkadaşın konusundan bir kafa uzatayım dedim. Bende bir dövme yaptırmak istiyorum ama istediğim şeyi bulamıyorum. Osmanlı tarihindeki deniz savaşları konusuyla alakalı araştırmalar arıyorum ama işin içinden çıkamadım. İlgili biri varsa yönlendirebilir mi? Özellikle Barbaros Hayrettin ve Uluç Ali Reis dönemleri... Bu arada dövme parası biriktir ama her zaman en pahalı yer en iyi yer değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 biraz daha bekle yeterli paran olunca bu adamlara yaptır miami ink (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İzmir'e git, bedavaya Atatürk imzası dövmesi yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ginaly said: İzmir'e git, bedavaya Atatürk imzası dövmesi yaptır. bitti o kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ginaly said: İzmir'e git, bedavaya Atatürk imzası dövmesi yaptır. bence izmir'e git parayı kızlarla ye dövmeyi napcaksın zaten haram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aa. deli mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sosyal deli galiba hakimciğim. http://videocepte.com/images/pack/tele29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben boyle kocaman penis yaptirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 deli deilim de paranoyak olabilirm gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: biraz daha bekle yeterli paran olunca bu adamlara yaptır miami ink (tu) çok discovery izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: deli deilim de paranoyak olabilirm gençler gençler dedi :(:(:(((((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Para biriktir yaptırmışken iyi olsun. Pişman olma sonra. Ne yaptırıcan dövme olarak. Resim koyar mısın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 CthuLhu said: "social butterfly" said: biraz daha bekle yeterli paran olunca bu adamlara yaptır miami ink (tu) çok discovery izliyorsun show tv izlemekten iidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 (tu) yapcaktım lan ben, unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 benim 2. dovme :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 font cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 papyrus fontla AZMO yazdırıcam ben bi yerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 comic sans MS ile yazdırmak lazım. pembe olması lazım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Privhunter said: 3 aylık araştırmam sonucunda yaptırıcağım şeyi buldum dün gece dream tattoo ya mail attım döndüler bugün saolsunda 700 lira fiyat biçtiler :/ O kadar para malesef yok şuan bende. Biraz daha ucuza tabi adam bıçmadan yaptırabileceğim bi yer varmı? dream tattoo mail'e nasıl cevap verdi hemen hayret. ben 2 defa atmıştım 1.5 ay önce cevap vermemişlerdi. dövme yaptırmadan önce ünlülerin dövmecisi olarak duyduğum redcat emrah bey'le telefonla, taksim'de 3-4 yerle de yüzyüze görüştüm. mail attığım birkaç yerden ise cevap gelmedi. dövmem biraz karışık harflerden oluştuğu için bazısı büyülterek yapılması gerektiğini bazısı aynısının yapılabileceğini söyledi. açıkçası tatmin olmadım. o sıra newyork'a gidecektim, gitmişken orda iyi yer bulurum belki diye yaptırmadım. buradaki fiyatlar 300-400 lira arasıydı. manhattanın ünlü dövmecilerinden biri olan redrocket'da sorduğum adam 2 kat büyütlmesi gerektiğini söyledi ancak anlatırkenki tavrı pek bi lakayıttı. astoria'da supernova tattoo diye bir yer buldum biraz daha büyütürsek iyi olur dendi, 180 dolar verdim yaptırdım. gayet de memnunum. fırsatım olursa fotoğraflarını koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hayatta bir kez yaptığın ve hayatının sonuna kadar üstünde duracak bişey için paraya kıyamıyorsan zaten senden adam fln olmaz sen kılıbık herifin tekisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar