KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona Sevmek haram yüreğinde ateş olmayana Bir günü sevgisiz geçirdinse yazık En boş geçen günün o gündür inan bana ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aska ucan kanat yaralanır iranlı bi sair aska ucmayan kanat neye yarar Mevlana trdota da birisinin imzasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 like it (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tabii burada ömer hayyam ın bahsettigi askla mevlana nın bahsettigi ask farklı oluyore (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ömer hayyam'a kesinlikle bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kız olsam veririm ömer hayyama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bir dokun, bin ah işit Bugünlerde böyleyim İster kal, ister git Tarifsiz kederdeyim Gösterdin aşkın ucunu Öyle bıraktın gittin Bana attın suçunu Davayı ben kaybettim Ah olmaz, olmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım, Gözyaşlarım durulmaz Aşk tanımaz gece gündüz Birbirine katar gider Ne bahar dinler, ne güz Güze bahar katar gider Ben böyle aşk görmedim Daha neler görmek var Ne istedin de vermedim Başka nasıl sevmek var Ah olmaz, olmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım Gözyaşlarım durulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Güzel di mi yanık canın tuzlu tenine, Bitter çikolatam benim gel geceme. Hastayım gülüşüne ayva göbeğine, Acı çikolatam benim gel geceme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 güller kırmızıdır menekşeler mor sen de mi şair oldun lan kermor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yirmi yaşın altındakilerin bilemeyeceği zamanlardan söz ediyorum size. o vakitler montmartre; leylaklarını, pencerelerimizin altına kadar asardı. bize yuva olan fakirhanemiz beş para etmese de tanıştığımız yerdi orası. ben açlıktan bağırırken, sen çıplak poz veriyordun. bohem, bohem mutluyuz demekti bohem, bohem ancak iki günde bir yemekti. komşu kafelerde, şöhreti bekleyen birkaç kişiydik kazınan bir mide ve sefaletimize rağmen inancımızı yitirmiyorduk. ve bazı bistrolarda sıcak yemek karşılığında bir tuval alıyor, sobanın etrafında toplanıp dizeler döktürüyorduk. bohem, bohem. "güzelsin" demekti bohem bohem. deha hepimizdeydi. çok zaman şövalemin önünde bir göğüs çizgisinin bir kalça kıvrımının desenlerini düzelterek beyaz geceler geçirirdim. ancak sabah olunca, birer kafe-krem alıp otururduk: tükenmiş ama hoşnut, birbirimizi sevmeli, yaşamı sevmeliydik: bohem, bohem yaş yirmi demekti bohem bohem hepimiz o zamanın havasına girmiştik. günlerden bir gün tesadüfen; eski adresime yolum düştü. gençliğimi görmüş duvarları, yolları hiçbirini çıkaramadım. bir merdiven üstünden, artık eser kalmamış atelyeyi aradım. yeni dekoruyla üzgün gibi geldi montmartre ve leylaklar ölmüş. bohem, bohem gençtik, çılgındık. bohem, bohem hiçbir şey ifade etmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aşk kalbimde yanan bir volkan gibidir. en sevdiğim tatlı kazan dibidir. leyla gel sokma beni müşküle. birlikte kaşık atalım iki tas keşküle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 asprin hapı gibi göte bak kapı gibi sana bişey vericem baltanın sapı gibi. hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arabada olur kaput sen çüküne bağla çaput kızı daha çok beklersin elinle kendini avutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ooo duble mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o lafları belledin dedemin çipini elledin dedem seni çipince nohut gibi terledin -kadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar