Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyada takımların seyirci ortalaması

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bilet fiyatları arasındaki farka bakalım

gs - kayseri maçı
Eski Açık: 30,00 YTL
Kapalı Alt Grup1: 200,00 YTL
Kapalı Alt Grup2: 150,00 YTL
Numaralı Grup1: 200,00 YTL
Numaralı Grup2: 150,00 YTL
Rakip Takım: 30,00 YTL
Yeni Açık Alt: 30,00 YTL
Yeni Açık Üst: 30,00 YTL
http://www.biletix.com/event.htm?id=JGSF8

FB - manisaspor

http://www.haber7.com/haber/20090824/FBahceManisaspor-maci-bilet-fiyati.php

Türk Telekom ve Migros Kale Arkası Tribünü: 55 TL

Fenerium Üst H-I Blok: 110 TL

Fenerium Üst E Blok: 154 TL

Fenerium Alt G Blok: 165 TL

Fenerium Alt B-F Blok: 215 TL

Fenerium Alt C-E Blok: 255 TL

Fenerium Alt D Blok: 265 TL

bunlar yeni fiyatlar ancak geçen senede en pahalı tribün bizimkiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Khelben said:

fakirliğimiz transferlerden belli oluyor,

helal olsun o zaman böyle birleşen taraftara.
3 er 5 er atıp transfer yapmışsınız.
seyircinin fakirliğiyle kulübün fakirliğinin ne alakası var? boş boş yazıyosun burda.

pardon bn takımın fakirliği sandımdı.

fakir zengin her klüpte var en fakir bjk o zmn
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan o 2000 senesi ortalamarını nereden aldın bir söyler misin yok ciddi merak ettim de?
Çünkü benim kombinem vardı ve UEFA'yı aldığımız seneydi sana rahatça Sami Yen'in 13 binden fazla ortalaması olduğunu garanti ederim...Feneri bilmiyorum gerçi en kötü seneleriydi ama yine de olabilir,ama GS 13 kesin değil onu net söyleyeyim..Çünkü zaten stad küçük 23k kapasitede 10k boşluk çok ciddi boşluk demek...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

gs ın kedi yuvası yapılınca gene geçemez Fenerbahçeyi , bak gör :D

sizin ihale gene iptal oldu :D

devlet el attı artık, TOKİ'ye kaldınız. İnşallah sahayı dışarda tribünleri içerde yapmazlar :D

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=885278&title=seyrantepe-ihalesi-yine-iptal-stadi-toki-yapacak
Sosyal ağlarda paylaş

Konyaspor karşılaşmasında 157 bilet satılmış olması bu sezon yaşanan Olimpiyat Stadı trajedisinin, tarihe geçecek bir parçası. Tamam soğuktu, kar yağıyordu; bunlar seyirciyi etkileyen faktörler ama her ne olursa olsun Galatasaray tarihi bir rekora imza atıyordu..

ahahah 70 bin kişilik stadda 157 taraftar olursa , 35 bin kişilik statda kaç seyirci olur :D

Şunu söyleyim Fenerbahçe taraftarıda , Beşiktaş taraftarıda cefa çeker ama galatasaray taraftarı cefa çekmeye alışık değil , anca sefa sürülecek zamanlarda ortaya çıkarlar..

Amma lakin sefa sürülecek zamanda bile bunu beceremiyorlar , gs tarihinin en iyi kadrosu denilen zamanda bile , forma satışlarında Fenerbahçenin gerisinde olmak , gsm operatörlerinde , kombinelerde , ürün satışlarında yani taraftarlığın gerektirdiği her alanda Fenerbahçenin gerisinde kalmak gs taraftarının ayıbıdır bence..

Anketlerde önde çıkarak, internette bilmem nerde laf ebeliği yaparak taraftarlık olmaz , taraftarlık iyi günde kötü günde maddi manevi her alanda takımına sahip çıkmak demektir..

Onun için hiç zannetmiyorum gs isterse maçlarını 100 bin kişilik dünyanın en lüks stadında oynasın gene Fenerbahçeye rakip olamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu taraftarın parası azsa fenerbahçelilerden kötü araftar mı oluyor yani?

çok saçma yahu..hele ki şu gsm operatörü işinde fenerin gerisinde kalmamız kabu ledilemez gibi bir laf eden adnan polat'a da uyuz oldum.. ulan ben 2349 yıldır kullanıyorum bu hattımı, ikinci telefonum da yok. neden gidip alaym ki gs mobile?
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Konyaspor karşılaşmasında 157 bilet satılmış olması bu sezon yaşanan Olimpiyat Stadı trajedisinin, tarihe geçecek bir parçası. Tamam soğuktu, kar yağıyordu; bunlar seyirciyi etkileyen faktörler ama her ne olursa olsun Galatasaray tarihi bir rekora imza atıyordu..

ahahah 70 bin kişilik stadda 157 taraftar olursa , 35 bin kişilik statda kaç seyirci olur :D

Şunu söyleyim Fenerbahçe taraftarıda , Beşiktaş taraftarıda cefa çeker ama galatasaray taraftarı cefa çekmeye alışık değil , anca sefa sürülecek zamanlarda ortaya çıkarlar..

Amma lakin sefa sürülecek zamanda bile bunu beceremiyorlar , gs tarihinin en iyi kadrosu denilen zamanda bile , forma satışlarında Fenerbahçenin gerisinde olmak , gsm operatörlerinde , kombinelerde , ürün satışlarında yani taraftarlığın gerektirdiği her alanda Fenerbahçenin gerisinde kalmak gs taraftarının ayıbıdır bence..

Anketlerde önde çıkarak, internette bilmem nerde laf ebeliği yaparak taraftarlık olmaz , taraftarlık iyi günde kötü günde maddi manevi her alanda takımına sahip çıkmak demektir..

Onun için hiç zannetmiyorum gs isterse maçlarını 100 bin kişilik dünyanın en lüks stadında oynasın gene Fenerbahçeye rakip olamaz..

2 Sezondur Forma satışlarından haberin yok galiba.

Kombine Satışlarına gelince. Stadın koltuk sayısı ve satılan kombine sayısına bakarsan yaklaşık aynı oranı elde edersin çok fazla fark oldugunu zannetmiyorum. FB Stadın yapısından dolayı 1541513 tane Kombine cesidi var. GS Stadından öyle birşey yok o yüzden ya alacaksın yada almayacaksın.

GSM'de haklısın ama cok gereksiz bir yatırım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...