Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 benim kafamı kurcalayan bazı şeyler var. daha doğrusu merak ettiğim. mason bir takım tanıdıklarım var, babası mason olan falan. bu konuda pek bilgim yok. nedir bu masonların amacı diye sorulduğunda tek bildiğim herkesin mutlu, aynı çatı altında elit bir yaşam sürmeleri, işte erdemlik, olgunluk tarzı şeyler geliyor. bunları da internetten öğreniyorum. yakınımda babası mason olan arkadaşımdan duyduklarım bu güne kadar hiç çekici gelmedi bana, cahilliğimdendir diye düşündüm ama: hep garip buldum bu tarz bi örgütlenmeyi, kendi aralarında muhteşem bir bağ olduğunu gördüm ama sonuç olarak gördüğüm bi tek buydu. mason olan yırtıyordu sanki. girmesi zaten acayip zor bir kurum. hatta bayağı bi yüzeysel yorum olucak ama şu sıfatlar, levellar özellikle resmen her duyduğumda içimi gıcıklıyor. üstad, çırak, muhterem falan. masonların gizli tarihi isimli kitabı okumaya başlamıştım ama çok ağır, çok daha derin tarihe karışan bir kitap olduğu için okuma isteğimi kaybettim. hala masonlar hakkında hiç bişey bilmiyorum büyük ihtimalle. sizin de düşüncelerinizi almak istedim. öğrenmek istiyorum? amaçları doğrultusunda Türkiyede ne yaptılar bu güne kadar? daha doğrusu amaçları ne tam olarak? yoksa gerçekten bir körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 taksimde yerleri var üye olmıyan giremz yazıyo önünde ama istersen bi git konusmaya çalıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 konuşsam yakın arkadaşımla konuşurum zaten ayrıca izmirdeyim:P ama objektif olamayacağından adım gibi eminim, bu yüzden daha büyük bi topluluktan bilgi almak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Inb4 troll spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Masonlar her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Wispy said: Inb4 troll spam sdfgfsds müthiş zamanlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Abi araştırma yapsaydın keşke, çok tartışıldı :) Ayrıca Masonlar ve Masonlukla ilgili bilgileri kendilerinden al. Diğerleri sadece komplo teorisyenleri ve kıskançlıktan doğan nefretle konuşan insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 masonluk öyle alelade birşeymiki , aa benim amcaogluda mason falan triplerinde anlatıyorsun.benim bildiğim kendisinden ve diğer üyelerden baskası bilmez mason oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dünyayı yönetiyolarmış gizlice. ama bu da bi mason kandırmacası olabilir. yoksa onlar illuminati miydi fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Duvar işçisi garibim adamlardan ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kitap dili ağır değil, tarih te seviyosan eğer sıkılmadan okursun, bende senin gibi merak ederken temel anlamda bi çok soruyu giderdi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 quuq said: masonluk öyle alelade birşeymiki , aa benim amcaogluda mason falan triplerinde anlatıyorsun.benim bildiğim kendisinden ve diğer üyelerden baskası bilmez mason oldugunu. işte onu bildiğiniz bir masona sormanız gerekiyor, benimle konuşan insanlar bu kadar rahatça bahsedebiliyorsa bundan bu ya onların hatasıdır, ya da artık bu işler dediğin gibi değildir. bilemem ki. ayrıca amcamın oğlu mason tribinde olmam neyi değişecek ki. isim bile vermedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,647529,647542#msg-647529 http://forum.paticik.com/read.php?13,277388,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?13,1061774,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?13,1636330,1636334#msg-1636330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yahudilerin yaptıgı gibi birşey olabilir aslında... Neden yurt dışında yaşayan yahdiler hep zengindir ? Cünkü kendileri dışında kimseden birşey almazlar. A malı 5 lira olsun piyasa fiyatı ama o gider yahudiden alır 7 liraya. Yahudiler herkese mal satar ama eğer imkanı varsa yahudiler dışından mal almaz. Böyle böyle zengin oluyorlar... (Hitler'in korktugu seylerden biride buydu. Git gide ülke'yi ele geçiriyorlardı) Belki masonlar'da böyle yapıyordur :P Hep zengin ve güclüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tıpkı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Black-ice said: quuq said: masonluk öyle alelade birşeymiki , aa benim amcaogluda mason falan triplerinde anlatıyorsun.benim bildiğim kendisinden ve diğer üyelerden baskası bilmez mason oldugunu. işte onu bildiğiniz bir masona sormanız gerekiyor, benimle konuşan insanlar bu kadar rahatça bahsedebiliyorsa bundan bu ya onların hatasıdır, ya da artık bu işler dediğin gibi değildir. bilemem ki. ayrıca amcamın oğlu mason tribinde olmam neyi değişecek ki. isim bile vermedim daha. yok yani ben hep cok gizemli falan okudum masonlugu.senin böyle mason tanıdık var falan demen koskoca tarikatın düştüğü hali betimlemek için kullanmıstım :D bende mason olmak istiyorum,nasıl olucaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o değilde girmek lazım böyle oluşumlara. Deli çevre yaparsın, bi işin olduğunda 1-2 telefon hemen halledebilirsin fln güzel şeyler. Bunun diğer tarafı da ciddi tarikatlar, feto çatısı fln ama bana masonluk daha cool geliyor. Davet etselerde katılsak keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 /w inv plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tier7 set lazımmış aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 @quuq: Abi aile üyelerine kendi tercihine göre söylemek serbest. Ya da çok yakın aile dostlarına falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Masonluk = Burjuva kardeşliği Bu arada mason loncasına gerçek hayatta invite yoluyla katılabiliyorsunuz diye biliyorum ben :D Sonra size görevler veriyorlar genellikle bu diyaliz makinesi almak için para toplamak gibi şeylermiş internetten okuduğum kadarıyla sonra 33 kademe varmış kademe kademe yükseliyormuşsun. Önemli not : Masonlar birbirlerini daima yüksek mevkilere getirirlermiş diye duydum yine. Yani girdiniz mi sağlam bir bürokrat olma ihtimaliniz vs vardır :p Ama işte materyalist hayat bu, masonlar, tapınak şovalyeleri hikaye, önemli olan yurdum işçisinin aldığı maaşla verdiği yaşam mücadelesi... Masonluğun çekici gelmeside bana göre tarihlerini tapınak şovalyelerine dayandırmaları. Tapınak şovalyeleri iskoçya'ya oradan tüm Avrupa'ya yayılıyorlar ve Avrupa Birliğini kuruyorlar. Bu arada belirteyim, kaçan tapınak şovalyelerini iskoçya'ya alan şahıs "Cesur Yürek" filminin sonunda william wallace'dan sonra gelen liderdir, son sahnedeki. Tam hatırlayamıyorum adını ama edward gibi bir şeydi. Falan filan.. Kısaca para üstüne kurulu, mistik olaylara tarihini dayandıran bir burjuva kardeşliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4CaYzsQ0fkY&eurl=http%3A%2F%2Fknowyourmeme.com%2Fmemes%2Ftom-green-raids&feature=player_embedded#t=11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tarihi fln fıs benim için, içlerine bi girsen adam kayırmanın, torpilin alasını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 efsanevi mason trollu dönmüştü, tekrarlanabilecek mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 "Erkanı küçümseme evlat. Onların yanında masonlar çocuk, tapınakçılar delikanlı, haşbaşiler acemi sayılır." AYIK OLSUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar