Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmkansız'ı Ba$armak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ohaaa, mükemmel...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Haziran 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
streamon, 13 Haziran 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
sen bu olayda puan kazaniyosun dimi su king olayini bi annatsana maksat nedir yani konu su falan varmi ...

Pardon genç, kime bakmıştın?[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
O ne be öheuhğh[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Mesaj tarihi:
Helal olsun adamlara.

Ne demişler ?

Azimle zıçan duvarı delermiş.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Mesaj tarihi:
Türkler yapsaydı o alet takla atmıştı :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Who is that ?
Mesaj tarihi:
southern.. yazıyo türkiye olduğunu sanmam :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 13 Haziran 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
Helal olsun adamlara.

Ne demişler ?

Azimle zıçan duvarı delermiş.

Bu arada azimle değil de azimli sıçan olcek o :P Hayvan yane yanlış anlamalara mahal vermeyelim hani
Mesaj tarihi:
evet azimle olcak ama, zçan değil sçan olcak.
*! böyle iğrenç bir msjın Pyr0'dan bulaşmış olabileceğini düşünür *[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
said:
streamon, 13 Haziran 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
sen bu olayda puan kazaniyosun dimi su king olayini bi annatsana maksat nedir yani konu su falan varmi ...

zuhaha arkadaş biraz geriden takip edio snrm=))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
said:
Divin, 13 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki:

Bu arada azimle değil de azimli sıçan olcek o :P Hayvan yane yanlış anlamalara mahal vermeyelim hani

Bozuk türkçemden ötürü,herkesten özür dilerim. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Who is that ?
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok komikti yani yarıldım :)

Neyse konuyu saptırmayalaım.

*ciddileşir*[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Who is that ?
Mesaj tarihi:
abi sırf şu espri yüzünden garbage yapacanız konuyu ha![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
ben bunu yaptıran firma patronunun akıl sağlığından şüphe ediyorum . okadar kasana kadar gitsin oraya bir vinç koysun daha kolay olur :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...