fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/08/27/joseye_uyari_geldi aklını alırız morinyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 İndir o eli mourinho! indir lan!LAN BEN KİME DİYORUM LANN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 e adama sormazlar mı bilmiyor muydun oruçlu olduğunu diye? ama ben de katılıyorum , maç günü oruç tutması dini olarak da yanlış zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 muntariyi mundar ettirmeyiz morinyo, ayagını denk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 mermi manyaa yaparız ulan!!!111!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 annenin orucunu bozarım mourinho!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Galiba uyarmış daha önceden. Bak koçum tutma oruç iyi oynayamıcan demiş. Bence sonuna kadar haklı Mourinho. Ha ama oyuncu da haklı tutma hakkı var. Derse ki kardeşim ben orucumu tutarım, kimse bana karışamaz. O zaman aldığı 4m Euronun ramazan ayına takrib eden 330bin eurosunu getirir klübe paşa paşa tutar orucunu ama kadroya da felan giremez. Sporcu için oruç kadar sağlıksız bişey yok. Ben antrenör olsam direk yasaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laplamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Muntari dalganın pasını Mourinho'da atcak kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 geçenlerde gökhan gönül antremanda şeker yerken emreye uzatmış saol genç niyetliyim demiş :D ama maç günü tutuyomu bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 gs de komple yasaklamış antreman & maç günleri orucu Frank ztn 6 gün orda antreman vs yapıolar asdşfjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sexdrugsrocknroll said: geçenlerde gökhan gönül antremanda şeker yerken emreye uzatmış saol genç niyetliyim demiş "allah kabul etsin moruk" dememiş mi gökhan da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 şaşırmış gökhan bu sıcak havada bu ağır antremanlara rağmen nası tutuyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tunch said: e adama sormazlar mı bilmiyor muydun oruçlu olduğunu diye? ama ben de katılıyorum , maç günü oruç tutması dini olarak da yanlış zaten.. :) Abi dinen yanlış değil maç günü oruç tutması . Daha doğrusu maç günü oruç tutmamasına izin var diyelim , ama adam diyetini ve beslenmesini dengeli bir şekilde yapabilecekse gayet de oruç tutar, kimseyi de bağlamaz. edit: çok yoğun tempoda yapılan işlerde sonradan kazası olması şartıyla İslam dininde böyle bir izin var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fazla oldu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi adam diyetini filan yapmayacaksa da tutar. bu dini bir tercihtir, karisamazsin. nasil pazar sabahi kiliseye giden adama "kiliseye gidecegine ekstra idman yap, performansin dusuyor" diye karisamazsan buna da oyle karisamazsin. daha dogrusu karisamamalisin. performansini begenmiyorsan seneye sozlesmesini ona gore duzenlersin. ama cikip da yasak koymak filan okuzlugun daniskasi, insan haklarina vs de aykiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Futbolcular oruçluyken yapabileceğinin en iyisi için değil, tam performans için dünya kadar para alıyorlar. Durumdan hoşnut değilse seneye dinin meslek beklentilerinin önüne geçebildiği liglerden seçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Oruç tutan futbolcu paraları ödenmesin performansı düşerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Futbolcu da salaktı dimi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 o değil de o kadar su kaybedip oruç tutan futbolcu bence salak futbolcudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mum_Chamber said: abi adam diyetini filan yapmayacaksa da tutar. bu dini bir tercihtir, karisamazsin. nasil pazar sabahi kiliseye giden adama "kiliseye gidecegine ekstra idman yap, performansin dusuyor" diye karisamazsan buna da oyle karisamazsin. daha dogrusu karisamamalisin. performansini begenmiyorsan seneye sozlesmesini ona gore duzenlersin. ama cikip da yasak koymak filan okuzlugun daniskasi, insan haklarina vs de aykiri yok müm öyle değil o maalesef. sadece antrenmana çık, maçta oyna diye para vermiyolar adamlara. yediği yemekten, gece tv de ne seyrettiğine kadar herşeyi klubü ilgilendirir. insan hakları filan hikaye. adama o yüzden para veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mendoza said: O zaman aldığı 4m Euronun ramazan ayına takrib eden 330bin eurosunu getirir klübe paşa paşa tutar orucunu bayram namazına giderse de 11bin euroyu versin mi abi geri ? 2xbayram namazı 22bin euro ediyo. komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 futbolcu kendine iyi bakmakla yükümlüdür, bu adamların kontratlarında yaz tatilinden döndüğünde normal kilosunun x kilo altı veya üstü olmazsa ceza alır maddesi bile yer alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 emekli olunca toptan tutsun kazasını. 21. yy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Şimdi tamam kişisel tercih inanç vs de, sonuçta takımı ve performansını etkilediği sürece Mourinho gayet haklı. Adamın kişisel tercih ya da inançları oyununu ve işini etkilemeyecek, kendine iyi bakacak, bu adam atlet, sporcu, ona göre para alıyor dendiği gibi. Yani gece alemine giden adama nasıl laf ediliyosa buna da edilmesi normal, kendi kişisel tavrı için performansını düşürücü hareket yapıyo işte. Ha, belki dini inanç olduğu için daha hoşgörülü yaklaşılır, ama bu da bir zorunluluk değil. En güzeli işte kaza orucu falan tutması, ya da bu tür durumları baştan kontratına yazdırması sonra Mourinho laf edince "bak kardeşim benim burada kapı gibi sözleşmem var yazıyo oruçlu olacağım" demesi Kaldı ki İnter dini açıdan son derece hoşgörülü ve açık bir kulüp. Böyle bir madde istese kontratına koyarlar, ha alacağı para belki biraz düşer ama konur yani. Zamanında Hakan Şükür transfer olduğunda adama özel domuzsuz menü yapmış, ona göre ayrı diyet ve beslenme listesi hazırlatmış, inançlarına uygun olacak şekilde kulüp yaşamını ayarlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 erken maçlar da iftarı sahada mı yapıcak? ya da oruçlu maça çıkıp koşmayın lan oruçluyum ben mi dicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar