555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sabah çok üşüyodum,uyudum uyandım ısınmış?ben hala üşüyorum.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: jacabo, 14 Haziran 2003 12:00 tarihinde demiş ki: al bi arcelik klima *!20 gobegime* *!15 enseme* *!18 bacagıma* ohhh ense yap sonra[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Ehehe karşısında uyuyakal da, sabaha Quasimodo gibi uyan :)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Antalyada ilginç olan bi olay daha var antalyanın yerlilerinde olay şöyledir eskiden antalyanın merkezi sazlık ve bataklık olduğundan babalar oraları kız evlatlara vermişler bu dağ tarafındaki yaylalardaki yerleride erkek evlatlara ^^ gün gelmiş geçmiş kızlar zengin olmuş nereye gitseniz hep siteler vardır ve kadınlar kendi isimlerini koydurmuşlardır (Örn: bizim site Hatice Özkan Sit. ) yazın Yaylalara iderler orada evi olanlar kışın ise şehire inerler ama ya yaylada eviniz yoksa ? o zmn Burn ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bizde 2 klima var :D[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Antalya cidden felaket, denizi bile felaket abi .Denizden bir çıkıyorsun, sardalya gibi sırf tuz üstün. Sonra ağzına falan giriyo susuyorsun, hadi git su al o güneşin altında. Sonra o tuz yakıyo böyle cildini. Ölme eşeem ölme yani. En güzeli İzmir. Gerçi yavaş yavaş asvalttan sıcak vurmaya başladı. Çeşme ownz, bi geçsin şu sınav.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet kermit onu bende duymuştum neresi olduğunu unutmuştum =) ayvalık diye kalmış aklıma[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 antalyada denize girmekte ölümdür gidiceksen sabah 6 veya 7 de gidiceksin öğlen olmadan eve kaçcaksın saat 10 a kadar fln denize girilebilcek 2 yer var Konyaaltı Beach Park ve Lara Plajı Konyaaltının denizi temiz ama insanları değil işiyeni var vs vs .. Laranın ise denizi temiz değil Su parkları var ama ne akdar güvenli bilinemiycek İnsanlar korkuyo Kaydıraklardan kayarken piskopatın biri gelir ve bir jilet vakası olursa ya sulardan bi hastalık kaparsak vs vs öğlen saatinde denize girenler zaten astalıklı b ruha sahiptir insanın başına güneş geçer o saatte :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Haziran 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 jilet vakasi ne yaa? Nasi yaa? Kaydiraga mi koymuslar? Ohaa.. *!Kusadasi aquapark'ta 100 km hizla kayarken altina jilet koyuldugunu dusunur, tirsar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hayır ben hiç rastlamadım ama düşününvce bile insan Oha felan oluyo tırsıyo vallahi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aslında bende fazla sorun yaratmasada Antalyada yinede yanıyorum Kansızlık var bende ve sürekli bi üşüme tutar ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Proxa, 13 Haziran 2004 13:01 tarihinde demiş ki: bizde 2 klima var :D bizde 3:D[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Fethiye gerçi orası ama, her sene gitmekten ezberledim artık. Bizim aile nedense çok sever Club Lykia World u, bu sene yine gidicez galiba da öyk geldi eheh. Eskiden Robinson Club ken çok güzeldi orası, gitgide bozuyolar bence.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Abi o LARA plajnın tek çekilir tarafı böyle biraz yürüyünce ruslar falan denize giriyor,insan ferahlıyor onları görünce...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 soguk... cok soguk bu almanya... ve evin ici daha da soguk =) kazakla oturuom bu saatte haa... !!! allahtan 22sinde izmirdeyim :D :D :D[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gölgede 46 demem yeterli herhalde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ohannesburgerlerinde indirim mi yapmışlar ? one ya 46 derece ben kadıköye inicem daha off..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Tekirdağ rulez...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 valla benden herkese bir tavsiye sicak bastigi zaman girin dusa bi islanin guzelcene serinleyin takilin iki gundur evde bornozla geziyorum zaten 3-4 saatte bir islatiyorum kendimi yillardir aliskanlik olmus zaten bende ne zaman sicak bassa yallah dusa:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bu yaz bide antalyaya çalışmaya gidiyorum.... Martı Myra otelinde beach boy olarak :) of of of iyi pişecez...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ice tea gibisi yok sıcak havalarda[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu sıcaklara aldanmayın arkdaşlar baq benim ağabeyim soğuk aldı ve hasta şuanda :( ne olacağı belli olmuyor valla havaların..[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ölüyorum ben galiba.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 çözüm internet cafelerde çok serin ve ferah oluo.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 en güzeli yaylaya çıkmak. Biz gidiyoruz yazları bazen böyle inanılmaz serin oluyor. Sular buz gibi akıyor zaten harika bir yer. :) geceleri yorganla uyuyoruz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Valla çok seviniyorum hava sıcak diye.Yeter ya Hazirandayız 2 güne kadar donuyorduk mantık dışı bir hava vardı.Sonunda ısındı in$allah dahada sıcak olur.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar