Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıcak aka. İmdat Ölüyorum

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

said:
jacabo, 14 Haziran 2003 12:00 tarihinde demiş ki:
al bi arcelik klima

*!20 gobegime*

*!15 enseme*

*!18 bacagıma*

ohhh ense yap sonra[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Ehehe karşısında uyuyakal da, sabaha Quasimodo gibi uyan :)[signature][hline][b]Penthesilea
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

Antalyada ilginç olan bi olay daha var
antalyanın yerlilerinde olay şöyledir
eskiden antalyanın merkezi sazlık ve bataklık olduğundan babalar oraları kız evlatlara vermişler
bu dağ tarafındaki yaylalardaki yerleride erkek evlatlara ^^
gün gelmiş geçmiş kızlar zengin olmuş
nereye gitseniz hep siteler vardır ve kadınlar kendi isimlerini koydurmuşlardır (Örn: bizim site Hatice Özkan Sit. )
yazın Yaylalara iderler orada evi olanlar
kışın ise şehire inerler
ama ya yaylada eviniz yoksa ?
o zmn Burn ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya cidden felaket, denizi bile felaket abi .Denizden bir çıkıyorsun, sardalya gibi sırf tuz üstün. Sonra ağzına falan giriyo susuyorsun, hadi git su al o güneşin altında. Sonra o tuz yakıyo böyle cildini. Ölme eşeem ölme yani.
En güzeli İzmir. Gerçi yavaş yavaş asvalttan sıcak vurmaya başladı. Çeşme ownz, bi geçsin şu sınav.[signature][hline][b]Penthesilea
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada denize girmekte ölümdür
gidiceksen sabah 6 veya 7 de gidiceksin
öğlen olmadan eve kaçcaksın saat 10 a kadar fln
denize girilebilcek 2 yer var
Konyaaltı Beach Park ve Lara Plajı
Konyaaltının denizi temiz ama insanları değil işiyeni var vs vs ..
Laranın ise denizi temiz değil
Su parkları var ama ne akdar güvenli bilinemiycek
İnsanlar korkuyo Kaydıraklardan kayarken piskopatın biri gelir ve bir jilet vakası olursa
ya sulardan bi hastalık kaparsak vs vs
öğlen saatinde denize girenler zaten astalıklı b ruha sahiptir
insanın başına güneş geçer o saatte :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 Haziran 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bende fazla sorun yaratmasada Antalyada yinede yanıyorum
Kansızlık var bende ve sürekli bi üşüme tutar ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Fethiye gerçi orası ama, her sene gitmekten ezberledim artık. Bizim aile nedense çok sever Club Lykia World u, bu sene yine gidicez galiba da öyk geldi eheh.
Eskiden Robinson Club ken çok güzeldi orası, gitgide bozuyolar bence.[signature][hline][b]Penthesilea
Sosyal ağlarda paylaş

valla benden herkese bir tavsiye

sicak bastigi zaman girin dusa bi islanin guzelcene serinleyin takilin
iki gundur evde bornozla geziyorum zaten 3-4 saatte bir islatiyorum kendimi yillardir aliskanlik olmus zaten bende ne zaman sicak bassa yallah dusa:P[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Ölüyorum ben galiba.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...