Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 21 Ağustos 2009 öğlen saat 12.00 civarında imzayı attım arkadaşlar! Litvanya, Kaunas şehrinde gerçekleşen evlilik törenimde bana söylenenlerin tek kelimesini anlamayıp Taip(evet!) Taip(teyp diye okunur) diyerek imzayı çaktım. Umarım işin içinde bir pislik yoktur! 15 Ağustos ta Litvanya Kaunas a Ryan Air'ın belediye otobüsü konforundaki şahane uçağı ile uçtum. 18 Ağustos akşamı ekibi toplayıp bekarlığa veda partisi yapmak için başkent Vilnius a tren le geçtik. Kızlar topluca rahibe kostümü giydiler. Bana aldıkları kostüm ise buydu! Vilnius a geldiğimizde tren istasyonunu üstteki gibi terkederken yerel halkın gözleri üstümde idi ;) Malum yıllardır Rock'n Roll yıldızı görmemişlerdi. Öyle ki Vilnius da Türk rock'n roll yıldızı görmek hele hele salı günü akşamı, üstüne yanındaki 4 tane güzel rahibe.. Erkekler ayrı tarafa kızlar ayrı tarafa dağıldık. Akşam geç saatlerde buluşana kadar erkekler kendi arasında kızlar kendi arasında eğlenceye başlandı. Benim görevim sokakta yürürken karşılaşacağım kızlarla konuşup öpücük almak ve her öpücüğü fotoğrafla belgelemek idi. Hedef 50 kız idi lakin zaman cok kısıtlı oldugundan ve epey yürüyüp yorulup bir pub da 1.5 saat bira ile damarları doldurmaya zaman ayırmaktan 37 gibi bir rakamda kaldım :D Kızlar la daha sonra buluşup sabaha kadar dans dans ;) Sabah ilk tren ile tekrar Kaunas a dönüp üstüne 3 saat uyuyup araba ile annem ve babamı almak için kaunas dan Riga(letonya) ya doğru yola koyuldum, 4.5 saat civarı iğrenç ötesi yolda 324k km deki 15 yaşındaki passat ile Riga hava alanından ailemi alıp yine 4,5 saat yol yapıp geri döndüm! Nickime ayıp olmasın diye aslansın kesseler acımaz modunda bütün yorgunluga rağmen hasta olmadım ona seviniyorum açıkcası ;) Döndüğümüz akşam eşimin abisinin evinde yorgunluk biralarımızı içerken eşim de abisinin chopper'ı ile bir poz verdi. Foto pek iyi değil ama olur o kadar acaip yorgunluk üstüne alkol eklenince D90 ile bile bu kadar çekiliyor :p Daha sonra Trakai şehrine ki Litvanya'nın eski başkenti imiş gidip şehri dolaşıp bir de bot turu yaptık. Bu da Trakai kalesi Şimdi geldik evlilik kısmına! Evlendiğimiz yerin dışarıdan çektiğim fotoğrafı işte böyle : Gayet eski bir bina ve Kaunas'ın tek evlendirme yeri :) Bu nedenle her 30 dk da bir evlendirme işlemi yapılıyor =) Açıkcası envai çeşit güzel kızı görmek için en iyi yer. Dışarıda banklarda biranız ile oturup bütün gün sıkılmadan zaman geçirirsiniz. Evet şimdi de içeri girişimiz ve TEYP TEYP diyerek EVET EVLENİYORUM! durumları Evlilik anı fotoları imzalar vb dahası 1 ay sonra fotoğrafçılardan gelecek. Bu fotolar kendi kameram ile çekildi. O yüzden daha çok koyamıyorum çünkü pek yok =) Evlilik sonrası binadan çıkarken de çanı çaldırıp bir sürü fotoğraf çektirdik. Sonra Kaunas'ın eski sokaklarında(yeni sokak yok zaten, süper 2. dünya savaşı filmi çekilir, hiç bir düzenlemeye gerek yok :P) fotolar çekildi ve bot turu yapmak üzere baraj gölüne geçtik. Kaunas baraj gölü 75-80 yıllık bir geçmişi var mış diye duydum. Evlilik sonrası Litvanya adetlerine göre kocaya bir sürü işkence ediliyor. Örneğin evlilik boyu eşine bakabileceğini ve güçlü olduğunu kanıtlaması için kadın tarafının seçtiği 7 tane köprü üstünde baştan sonra erkeğin eşini kollarında taşıması gerekiyor! Eh bizim pek zaman yoktu o nedenle Panemune köprüsünden karşıya kadar taşıdım ( tamam belki baştan sona taşımadım ama fotoğrafçılar öyle istedi! yoksa taşırdım ben!) Ayrıca balık tutup poz vermek de gerekiyormuş, başarı ile yerine getirdim ;) Pazar günü annem ile babamı Riga'ya geri götürdüm. Malum Litvanya Tr arası uçak yok. En yakın yer de Letonya'nın başkenti Riga olduğundan orayı seçmiştik. Riga da o akşam kalıp pazartesi akşam dönmeyi planladık. Şunu söylemem gerekir ki Riga aşırı pahalı bir şehir. Letonya parası sanırım dünyanın en değerli parası. 1 £ = 0.8 Lats ediyor. Sokakta yürürken bir döviz bürosuna baktım da bütün değerler hep 0.x şeklinde idi! Düşünün 1 lira = 1,2£ = 3$ = 1,6€ gibi. İlginç bir duygu olsa gerek. Rigada dolaşırken yanlışlıkla yolu şaşırıp Jürmala şehrine doğru gittik, sonra da boşverr diyip devam ettik. Şahane bir yer! Ufak ama aşırı düzenli ve çok lüks malikaneler ile dolu. Tam bir tatil yeri. Baltık denizi kıyısında ve pek çok Alman, Rus, Litvanyalı vb turistin uğradığı şirin bir mekan. Orda bir otel bulup akşam konakladık. Otelin adı Sunset, pek bi sevdik ;) Yüzüklerim ile bir poz, Sahilde bir anda evliyim ben şuan vay be modunda düşüncelere daldığım da olmuş. Sahilde biraz dolaşıp güneşi batırdık. Evlendiğimizi duyan bütün Jürmala sakinleri de bizim için bin tane mum yakıp sahilde dizmişler sağolsunlar. Ayıp olmasın diye çektik fotosunu. Karnımız acıktı otele doğru yürürken Jürmala'da Habibi adında bir restoran bulduk. Oturduk nargile içelim bir şeyler yiyelim derken menüde her yazan ilk Türkçe sonra diğer dillerde, baktım ki garson Türk. Her yerdeyiz valla! Aldık nargilemizi, çayımızı, humus ve adana kebabı ;) Ertesi gün Riga'ya geçip şehir turu atmaya başladık. (arabayı park ettiğim yere 10 lats = 30 Lira ödedim 5 saat için sakın gitmeyin aşırı pahalı şehir! =) ) Eşimle yemek yemek için oturduğumuzda ona gelen bira bardağı erkek işi bana gelen de biraz narin yapılı idi. Kendisi bunu eğlence yapıp şöyle bir poz verdi, Bremen mızıkacıları heykeli dikmişler. Schön Schön! Riga sokaklarında dolaşırken bir geçide geldim. Lavuk güvenlikçi 2. Arthur Geçirmezuz dedi yasak! Dedim "Me Türko" ha o zaman boynum kıldan ince deyip verdi kılıcını bana. Foto istedi kırmadım, zaten şebek gibi çıkmış kafasında teneke ile. Riga'nın sembollerinden çatısı kedili evin önünde bir Paticik pozu ;) Ve şimdi de bir kaç tane Riga fotoğrafları; Daha çok fazla fotoğraf var da bu kadarı bile çok zamanımı aldı. İleride ilginç bir şeyler görür isem tekrar eklerim konuya ;) Asıl evlilik fotoğrafları gelsin onları da gösteririm. Yaklaşık 2000 tane fotoğrafımız çekildi 2 tane fotoğrafçı tarafından. Yani sonuç olarak, evlendim işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 heh yerimi aldım HELAL OLSUN MUTLULUKTAR 1 YASTIKTA KOCAYIN GRATZ ahaha simdi hepsini okudum da çok güzel adeta bir fotoroman :D tekrar tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 GRATZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oha herif EVLENMIS. tebrikler abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oyh cidden cok güzel bi gelin-damat olmussunuz. tebrikler=) umarim hep mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vay be kıskandım lan mutlu olursunuz umarım bi ömür boyu. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Oha helal! Ne denir ki :S İki yastıkta kocayın aynı yastıkta uyunur mu lan rahatsız rahatsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 HELAL TEAM! Mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 HELAL OLSUN BE!!! Abim umarım ömür boyu sürer ve çok mutlu olursunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://www.inanaksoy.com/mrrg/u_shall_not_pass.JPG AHAHAHAHAHAHA OSMAN KILICIMI ÇALDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 uyş büyüdük laa sıra bizlere geliyor haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tebrikler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 çok hoş, mutluluklar dilerim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gecmis olsun! ehehe mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vay be sürüden kurtulup hayatını yaşamayı başarabilmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fotoğraflar mükemmelmiş! mutluluklar diliyorum bir ömür boyu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 mutluluklar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi ben de msndeki i'm a married man ne diyorum ya..hayırlı olsun aga..boy boy çocuklarınız bol bol paranız boş boş hasta yataklarınız olsun inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Senin bira bardağını merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 MUTLULUKLAR DİLERİM BAPS!! :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar