Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Alıp napacan bu saatten sonra, NapolyonTW öyle pek ahım şahım değil, haritası olsun devletlerin dengesizliği olsun, bence hala ETW en zevklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bak ya tam çıkmaya hazırlanıyordum almak için. ETW mi NTW mi alsam. Çok uzun oynamam büyük ihtimal campaign falan diye daha yeni diye NTW cazip geldi Napolyon savaşlarınıda severim baya optimizasyon ve ai konularında ntw iyiyse alcam shogun 2'yi çıktığı gün aldık da ne oldu? içimize oturdu 1-2 kere oynadım oda multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ntw etwnin ek pakedi değil mi zaten. etw olmadan oynanmıyo diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilir bi araşıtırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yok standalone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Shogun2'yi Purchase eden elime zıçam, hala yanıyorum o 50 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi sorma ya aldığım anı bile hatırlıyorum heyecanla eve dönüyorum dersten koşup almıştım d&rdan sdfsdfs evlat acısı direk. NTW'de optimizasyon ve ai iyiyse alıyorum beyler uğraşamam etw ile 10 dolar daha pahalı hem lol. mini campaign akar ntw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 çok kısıtlı ama senaryo filan. çok oynayacaksan etw daha mantıklı. son patchi baya beğenmiştim ben etwnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ulan fall of samuraida çok güzel gözüküyor grafikler falan bi an yine aklım çelinmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 shogun 2 ye az küfür etmedim, 8800 karta takılıp atmalar, falan filan, bir sürü aptal hata, ayrıca oyundan zerre zevkte almadım ama gittim 2 dlc de aldım :) fall of samuray iyi napolyon yerine oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ulan bu teknosa çalışanları ne kadar yeto ya. eminim napolyon diye aratıyor ordaki pc'den yok elimizde diyo sonra falan illa gidip bakacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bimeks metrocity'de var gözüküyor da oraya bakacam ilk yakın. ama onlarda telefonu açmıyor. heyecanlı bir bekleyiş. nerede bulursam yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 d&r da var, 18tl : http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Napoleon-Total-War-PC/Oyunlar/Strateji/urunno=0000000324729 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yok goty bakıyorum gerçi goty varmış d&r'da da etiler d&r'da varmış ya iyi oldu hacı yürüme mesafesi unutmuşum onu saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aldım goty'i de bu aral ne kadar leş bi firma arkadaş bi kez daha tiksindirdiler kendilerinden. yine aynı pazarcı dvd kutusu ve leş sticker. birde manual bile yok iki tane poşete koymuşlar cdleri bide normal kağıda dandik bi aral reklamı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 su napolyonun interface'i 10 kat daha iyi empire'dan ama campaigni yok adam gibi... o kadar adam ettiler motoru oyunu keske emprie total war'ada ekleselrdi bu mevzuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bayonet chargı ne zaman yapmak lazım? bir iki taktik verin elime alıyorum zor campaignde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hamsilipilav said: bayonet chargı ne zaman yapmak lazım? hiçbir zaman. yapıyorsan dayak yemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Empire'ı yüklüyorum şimdi biraz da Osmanlı takılcam. Abi yalnız cd'den bile yüklemek saatler sürüyor lan 20gb lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 2gig filan yaması var sen unut bu gece derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 tey doğru ya napolyondada çekti öle bişi. nese o yüklesin prusya campaignine devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yok içindeymiş sanırım patchler bitti hemen indirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ya textler bulanık gibi gözüküyor okunmuyor düzgünce bunun çözümünü bilen var mı? sanki farklı resolution seçince olduğu gibi duruyor. 1366x768 res'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 çok olan bi sorunmuş araştırdım da elemanın tekinin yaptığı textleri büyüten bi modla düzelttim belki yaşayan olur ilerde. blur , empire total war , resolution tagleyelim mesajı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Apis said: Yahu bu Rebel orduları için bir patch yok mu? O kadar baydım ki gene bitirmeden bırakacağım neredeyse. Viyanayı alırsın; 3 tam dolu, 3 tecrübe puanlı ve elit birliklerden oluşan rebel ordusu ortaya çıkar! Bırak Avusturya'yı, Dünya'da bu kalitede ordular yok şu an! Nasıl isyancı bunlar? Armed citizen fln beklerken daha teknoloji ya da bina seviyelerinin dahi el vermediği kalitede 3 deneyimli ordu ile savaşmak! Şaka fln mı bu? Bu durumu düzenleyecek mod, patch fln ne varsa tavsiye edebilecek var mı?_ ben oyunu bu yüzden bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar