-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 cüce said: "kendi milletimi diğer milletler önüne koymuyorum. Dunyada barış olucaksa aclık biticekse, kürsel ısınmayı durduracaksak, bu benzilliğin sona ermesi gerek, vatansever değilim ben" bu sadece romantizm. dünyanın kurtuluşu bu olabilir, ama şu anki konjonktürde dünyada buna yer yok. biraz daha realist olmak lazım. veya yapabiliyorsan abd gibi yapıp bi yandan bu dünyanın içine sıçarken bi yandan da aya marsa yerleşmenin hesaplarını yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sly-One said: Öyle hayaller dostluk kardeşlikle olmuyor diğer milletler sömürge peşindeyken. Kerizlik oluyor. işte biride cıkıp "e osmanda benım kılcıcımı caldı bende ahmetınkini calacam banane demekle dahada beter oluyo herşey" der olur biter. işin esası diğerini duyduğunda "naifisn sen!!!" diye kesip attırmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Loxias said: Bundan sonra emniyeti açık silah vermesinler askerde. Maazallah birini falan vurur erin biri askeriye suçlu olur. Afedersinizde 30 dk el bombasını elinde tutamayan ve emre itaat edemeyen asker yüzünden komutan niye suçlu duruma düşüyor ben onu anlamıyorum. Tutamayacak durumdaysan gider fırlatırsın bir yere. O kadar kişinin arasına girmek nasıl bir sevdadır. evet çünkü ülkemizde sadece elverişli vatandaşları askere alıyorlar.. gereksiz saçmalamayın.. askerin tek suçu emre uymamak.. hafif bir şey değil tabi.. cezası çok ağır.. icabında askerliği yanar.. askeri hapishaneye kadar yolu var komutanı isterse.. ama burda asıl suç tabi ki beyinsiz, otoriter olduğunu zannedip tek yaptığı şey ego tatmini olan teğmende (askeriyede çok var böylelerinden bu arada).. ayrıca, nasıl ki bir er gidip yanlışlıkla birini vurdu diye askeriye suçlu çıkmayacaksa, salak bir teğmenin 4 erin ölümüne sebep olması da tüm orduya mal edilemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Gazanfer said: Loxias said: Afedersiniz de o adam orada uyuyarak nöbetini tuttuğu herkesi riske atıyor. Komutan ne demeliydi? "Tamam yavrum bir daha olmasın" diye bir cümlemi bekliyorsunuz? Bu komutanın bunu tek yapışı olduğunu yada Dünyada'ki ilk uygulama olduğunu zannetmiyorum. Demek istediğim askeriyede uygulanan bir çok metod ölüme veya yaralanmaya neden olabilir. Ölüme veya yaralanmaya neden olmasın hiç bir şey diyorsanız yanlış yerdesiniz. bu olay olmus mudur olmamis midir bilemem, ama cok icten diliyorum ki senin basina gelir, elinde bombayla gelirsin bi de buraya cevap atarsin. nedir bu guce tapma, otorite gorunce yalama sevdasi? Nerden çıkardıysan yazımda güce tapmayı? Ezberden konuşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ekonomik bağımsızlık diyince ne dediğimi anlamıyorsan ne diyim ki sana sir. Konuya dönersek, er de baya aptalmış, at patlasın nerde patlıcaksa. Ölmekten yaralanmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nakamura said: ShadowFury said: Asker açılım konusunda yorum yaptı, hemen çamur atalım en azından izi kalır gazetesinden beklenen bir davranış. Rewendor said: Adam bi de öyle gaza gelmiş ki laf edenlere de raporlara dayanıyo reröre diye saldırmış gözü kapalı :)Taraf gazetesi işte, baştan sona çöp. Bi de değer verip haber niyetine mi okuyorsunuz? delimanyakcapkin said: Sylian said: http://www.sabah.com.tr/multimedya/Gazeteler?g=taraf Dört er böyle şehit olmuş, gerçekten çok yazık. inandin dimi buna aferin sana. CthuLhu said: taraf gazetesi abi saçmalamayın ya.. belgelendi diyor ki biliyoruz taraf gazetesinin belgelerini, viktor da güzel bi video koymuştu hatta. ayrıca belgelendi madem dün akşam bu sabah haber izledim bir iki gazete sitesi gezdim taraf kaynak gösterilerek haber yapan var ya da hiç iplemeyen var. taraf dışında bi kaynak görene kadar saçmalık benim için bu haber Aket-Atum said: sg-1 said: bi an gerçek sandım meğer tarafmış. BonePART said: Gitgide bi haber sirf Taraf kaynakli diye sallanmiyor ya o kadar hosuma gidiyor ki. Sonunda millet tarafin gazete degilde macera romani oldugunu anladi. sg-1 said: arıyorum arıyorum taraftan başka bi yerde bulamıyorum bu haberi?! taraf bu aralar epey sönük kalmıştı. ha bi de nefes geliyor tabi, o filmi de karalamak lazım. bunlar şöyle köşede dursun bi.. lol, nihayet artık reddedilememiş. ben hala direten çıkar diyordum. "doğruysa gereği yapılır"cılar olmuş gene gerçi. olayı haklı gören, "atsaymış asker o bombayı elinde niye tutmuş" diyene de sgt hartman gibi üst diliyorum askerliklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sly-One said: Ekonomik bağımsızlık diyince ne dediğimi anlamıyorsan ne diyim ki sana sir. Konuya dönersek, er de baya aptalmış, at patlasın nerde patlıcaksa. Ölmekten yaralanmaktan iyidir. Hehe bende bunu dedim herkes rörörö demiş. Yani milletin arasında elinden mi bırakmış ben bunu artık tutamayacağım diye? Bide dolaşmış durmuş Komutan git yerine otur gelip takıcam pimi diyor adam dolanıyor da dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 komutan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Olayın haklı olduğunu savunan yok, olmuştur bi şekilde ama er de gerizekalı elinde patlıyo atsın boş bi alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: Tutturmuşsun emire , verilen ceza burada tartışılıyor. Ana konu bu verilen ceza. Sen ceza diye askerin eline pimi çekilmiş bomba verirsen emir falan sallamaz , kendi can derdine(soğuk kanlı biri değilse) bakar. Sana uçurumdan atla dediklerinde atlar mısın ? Askerin başka erlerin yanına gitmesi evet hata , başkalarının da canını tehlikeye attığı için. Fakat bu sen nasıl diyorsan zincirleme suç var , ana suçun yan etkisi şeklinde gerçekleşen bir suç. Neyi savunuyorsun anlamış değilim. Ceza diye pimi çekilmiş bomba askerin eline verilebilir diyorsan de , senin görüşündür. Olayı neden farklı yerlere çalışıyorsun ? Sonra gelip burada vatan milliet sakarya kesiliyorsunuz. Böyle bir durumda o ölen , şehit olan insanlar ne için öldü ? Onların ailelerine , senin oğlun suçlumu diyeceksiniz ? hani vatan ? hani millet ? Yalnış, Askeriye gitmemişin belli, Askeriyede komuta zinciri bellidir, muhabere sırasında üst rütbeli asker alt rütbeli askere ölümüne savaş diyip 100% ölüceğini bilse bile öldürtür. Yani askeri disiplini sorgulayamazsın onu o haliyle kabul ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 taraf haberi yalandır diye geldim gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi şöyle bişey var. taraf evet sansasyonel haberler yayınlıyo, evet sürece göre tam denk geliyo bu haberler, evet birileri tarafından servis ediliyo da; yani bu haberin yalan olduğu anlamında gelmez ki. bana da servis etseler ben de yayınlarım. habercilik bu. yani taraf yalan haber yapıyor değil, zamanında sümenaltı edilen haberler, artık servis ediliyor hepsi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nasil habercilik bu iste?habercilik, once arastirip, belgesiyle cartiyla curtuyla dogru olayi anlatmak degil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Habercilikten cok dedikoduculuk bu. Kafalarina gore yaziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Oha taraf doğru haber mi yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 e tamam belgelerden almış işte. ifadeleri almış koymuş habere. sorun ne alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sg-1 said: bi an gerçek sandım meğer tarafmış. Tenekeadam said: Oha taraf doğru haber mi yapmış? Çok fena bunlar ya :) Taraf zamanında "BAKIN TERÖRİSTLER TÜRKİYE TOPRAKLARINDA FİNK ATIYOR" şeklinde verdiği haberin fotolarının koordinatları Irak'ta çıkan bir gazete olduğu için, hayvan kemikleri bulup ölüm çukuru diye manşet attığı için ve fotokopilerle ona buna bok attığı için güvenilmiyor olması doğaldır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tamam er malmış biraz eğer olay bundan ibaretse . Ancak "askerde üssün emrine itaat etmek zorundasın erde suçludur" mantığını anlamadım ya ? Yok kaldırılsın bu zorunlu askerliktende kurtulalım şu üstlerin piskopatlığından . Bu şansla gider bu kafada bir teğmene rastlarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tonla sorun (işsizlik, ekonomi, şu bu) olmasına rağmen bunlar konuşulmuyor, orduyu karalamaya yönelik haberlerle, ergenekonla gündem işgal ediliyorr 1 taşla 2 kuş vuruluyor denmişti yukarıda. Bundan 10 sene önce de tonla sorunu yok muydu Türkiye'nin. Enflasyon 3 haneli rakamlarda, dış borç yine çok yüksekti. O zamanın da günemi aczmendilerle, muzcu hocalarla, türbanla, imam hatiple meşgul değil miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 askeriye alanda bombayı fırlatcak yer mi bulamamış? ahaha hadi canım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Wispy said: Tonla sorun (işsizlik, ekonomi, şu bu) olmasına rağmen bunlar konuşulmuyor, orduyu karalamaya yönelik haberlerle, ergenekonla gündem işgal ediliyorr 1 taşla 2 kuş vuruluyor denmişti yukarıda. Bundan 10 sene önce de tonla sorunu yok muydu Türkiye'nin. Enflasyon 3 haneli rakamlarda, dış borç yine çok yüksekti. O zamanın da günemi aczmendilerle, muzcu hocalarla, türbanla, imam hatiple meşgul değil miydi. 2.ci kıtandakı saydığın herşey günümüzde halen dimdik ayakta duruyor. "o 3 haneli enflasyonun" sadece yansitilan rakamlar tam verilmiyor ... yoksa enflasyonun düştüğü falan yok. Dış borç azaldı ama bu sefer de iç borç aynı oranda artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Demek istediğim gğndem meşgul etmek son 6-7 senede çıkan bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bilimkurgu okurum daha iyi bea feci fantezi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Maalesef bilim kurgu değil gerçek hatta sözü geçen komutan da tutuklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar