NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Komutani napsin adamin, yapilacak is degilki bunun yaptigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 benim askerlik yaptığım yerde de vardı böyle sert görünme havalarındaki ezik bir teğmen.Çatarsın işte böyle "bu şafaktan sonra ben mi yapıcam,teğmenleri bile sallamam ben,giderim diskoya yatar gelirim herrööröre" diyen denyo bir askere sonu da böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 said: Avukat Cantürk, ''Tümer'in, Öztürk'ün şeref ve haysiyeti ile oynaması, veya dövmesinin daha mı iyi olacağını?'' dile getirdiği sırada duruşmayı izleyici olarak takip eden Şehit Mesut Bulut'un babası Sinan Bulut, ''4 kişi mi ölseydi?'' diye tepki gösterdi. Mahkeme heyeti Bulut'u ikaz etti. avukatın savunması da enteresan... bu arada tecrübesizlikten kast ettiği askerin başında beklememek. pimi çekmek değil, dikkat ettiyseniz. ona eğitim diyor. valla ilginç yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 "asparagas haberle ordu karalanıyor" mesajları sayfa sayfa yalnız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 tarafin surekli yaptigi sey degilmi hadi bri acik bulalim belgemiz olmadan bok atalim izi kalsin tarafin TSK ile cikardigi 10 haberden 8 i asilsiz cikiyor ama genede diyorum cogu kisinin sucladigi gibi yalan haber yapmiyor, soylenti ustune kaynaksiz ve spekulatif haber yapiyor o haberi kahvedeki adamalrda yapiyorlar "yahu bu amarikalilar doguda birsuru toprak almis bor cikartiyorlamis vay anasini" modunda ki daha ilk postumda dedim, "zipzip tegmen bu, senle benle yasit, genc ayni filmleri izliyor ayni kafa yapmistir sasirmam" diye ama etkiye tepkiden burda hala bu mal tegmen isavunmamiz lazim taraf kafasina uyucaksak, "TEGMENE KOMPLO KURDULAR, HASIRALTI EDILIYOR BUTUN SUC BU GARIBAN TEGMENE ATILIYOR, KOGUSTAKI KURT KOKENLI ERLERDEN BIRI BOMBAYI PATLATMIS ASLINDA YAAA YAAA" diye cigirtmak lazim havanla headshot cekilicegine inanan, resmi oalrak olay incelnince ve sebepler yazilinca hala "YALAN BUNLAR, HASIRALTI VARR HAVANLA KUCUK KIZA HEADSHOT CEKTILEEEEARRR!!!!" diye kasan ahmet hoca hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yok abi, taraf doğru haber de yapsa, ve başka hiçbi gazetenin yazmadığını yazabilse de yine suçlu, bütün bu skandallara karışan ordu mensuplarının hiçbi suçu yok, olur öyle şeyler zaten askeriyede mantık da aranmaz hedehödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 said: sözümona sizi korur sizi düşünür sizin için didinirler. siz onların önüne geldiğinizde suratınıza bakmazlar, bakmaması için dua ettirirler. şöyle ki; asker eğitim almaktadır. klasik tören çalışmalarında sağa dön sola dön gibi talimler yapılmaktadır. bu bölük çoğu üniversite mezunlarından oluşmaktadır. saatler süren eğitim sonucunda yorulan askerler yine de güneşin alnında eğitime devam ederken yine bir komut duyulur: - sağa dön! kafası bunalmış mühendis hafif yalpalayıp sola dönerken sonra toparlayıp sağa döner. arkadan küfürler duyulurken birinin uçan tekme ile bu askeri yere yıktığı görülür. çocuk yerden kalkamaz. arkadaşları komutanlarının izni ile bu genci kavrar, gözlerinden yaşlar akmakta olan asker revire götürülürken tek kelime duyulur ağzından.. - ben vatan haini miyim? evet. askerde mantık olmalıdır. bir insan sağını solunu şaşırdı diye beli kırılır mı? o vatan haini midir? hayır yavrum sen değil, asker diye geçinen insanlığını kaybetmiş bu kişiler asıl vatan hainleridir. taraf değil gözler bunu görmüştür, iç titremiştir. ekşi sözlükten alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 adamlar yalancı çoban durumunda kaldılar artık. verdikleri haberlerde milletin "du lan bi bakalım ne çıkacak altından" demesi son derece normal. ama aklıselim düşünen birisi bu olayın olabilirliğinin yüksekliğini farkedecektir. dolayısı ile hiç mesaj bile atmadım olay aydınlanana kadar. ceylan önkol olayında yazılan iddialar ise monty python'da ya da çizgfilm'de coyotenin başına gelebilecek kadar mantıklıydı. e haliyle popomuzla gülüverdik. bugün benzeri iddia atılsa yine gülerim. lakin insanların kavrayamadığı basit şey şu; gülme sebebi tsk'ya laf söylenmesi değil. kim hedef alınarak denilirse denilsin anlatılan olayın saçma olması, dayanaksız olması ve konu ile ilgili bilgi olmamasına rağmen konunun kesin bilgiler içeriyormuş gibi aktarılmasıydı. mantıklı yaklaşan bir taraf gazetesi yazarı/okuru da ceylan önkol iddiaları ve benzeri şekilde yapılan haberlere gülerdi. komikti yani... bu olay ile ötekini karıştırmamak lazım. öteki fantezi.. yazıktır ama kızın ölüsü üzerinden prim yapmaya çalışacak kadar düşmeleri kötüydü gerçekten. diğer yandan "askerde mantık aranmaz" düşüncesine karşılık "profesyonel askerlik şart" düşüncesi oturtulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ya benim bildigim el bombasi pimi cekildikten sonra belli bir zamanin var mandalini ne kadar kavrasan da. o sure icinde atman lazim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yok bombanın tetiği,pim değil mandal. Mandalı bırakmadığın surece pimi cıkartıp cıkartmaıdığın önemli değil. ama bi yandan mandal yaylı, yanı hiç atmadım ben el bombası ama, elinde tutarken bile oynaması mümkün dıye biliyorum. Pımı cektikten sonra bomba düşmanındır denir, catısma sırasında, elinin ne kadar gecşetytiğini anlamazsın, vurulursan, sarsılırsan bomba kendi safına düşer denir. Pımı cekip elde bekletmek diye bir usul yok kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Pimin görevi mandalı tutmak. Mandalı bırakmadığın sürece patlamaz el bombası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 asker mi suçlu yani. başka şeyler vermek lazım eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gomtanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 said: Pımı cekip elde bekletmek diye bir usul yok kullanırken. oyle bir varki ozel kuvvetler pimi cekip mandali atip kullaniyorlar, patlama zamanini hesaplayip atiyorlarki attigi an patlasin pismis elbombasi deniyor buna, FPS lerde bile var eheh tabi acemi erler yapmiyor bunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 acemi er lol lük bi durum olarak göremiyorum bu durumu. adam bildiin askere acı çektirmek istemiş. sonuç olarak ölmemesi gereken bir asker bi komutanın keyfi yüzünden ölmüş. olay budur. gittim gördüm biliyorum deneyimiyle yazıyorum.. öle hayat sivilde pembe görünebilir ama gecenin bir yarısı -30 derece kar içinde elde gecegörüşlü silahla termalde görünen terörist grubunu beklemek nedir bilirim.. el bombasının pimini çekip vermek diye bir özürlülük yok arkadaşlar yok yani.. o adam piyade. özel kuvvet değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bombayı pişirmek diye bişi var, ama eskiden kalma bir usul değilmi o? artık bombaların pimi 5sn'e inmedimi? bizimkiler hala eski modelmi? ayrıca pişirmek için pimi değil mandalıda atman gerekiyo, haliyle "Pımı cekip elde bekletmek diye bir usul yok kullanırken." değil "mandlı attırıp elde bekletmek" oluyo onun adı. yaaaa. tabi konu bu değil. konun tartısılcak bi yanıda yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 valla tarafa güvenilmemesi doğal ama o noktayı geçti artık olay. tarafa değil olaya bakmak lazım. dasaaa said: adamlar yalancı çoban durumunda kaldılar artık. verdikleri haberlerde milletin "du lan bi bakalım ne çıkacak altından" demesi son derece normal. ama aklıselim düşünen birisi bu olayın olabilirliğinin yüksekliğini farkedecektir. dolayısı ile hiç mesaj bile atmadım olay aydınlanana kadar. aynen. bi de bu el bombasının pimi, mandalı cartı curtu bu kadar önemli mi burda? olay adamın yaptığı, ona da eğitim demeye getirecekler sanırım savunmada. hayır bari hiç kullanmış biri varsa o söylesin; biz de fps oynadık yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 askeriyede sadece güneydoğuda elbombası eğitimi veriliyor.onun dışında diğer bölgelerde askerler el bombasını bırakın eğitimini görmezler bile.. eğitimi nasıl derseniz pim çek BEKLEMEDEN en uzağa at hatta pim çek, bomba at diye yürüyüş kolu sayma marşı bile vardır.. artı pim çek bekle diye bireğitim de asla ve asla yoktur. özel kuvet fln hariç. onlar zaten normal asker değil yani tartışmaya bile katmıyorum adamları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar