dory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kermit said: memnun oldum. bende gökalp. ne kadar seksi bi isminiz var gokalp bey.
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Unisex bi isim olmasın bence. Çok sinir oluyorum çünkü unisex isimlere nedense.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 teşekkür ederim babam ileriyi düşünen bi adammış bari ismi seksilik katsın demiş.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Lütfen kendine haksızlık etme gökalp sadece isim değil.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kermit said: bide ben çocuğumun adını kuzenime seçtirtmem. zaten bende burdan kopyalıp nüfus cüzdanına yapıştırmayacam.sadece kargaşada onlara tavsiye edebileceğim isimler arıyordum,kaldıki forumda baba patiler bile var yani yardımı olacak insanlar. bide ben çocuğumun adını hasan koymam.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Silmarwen said: Unisex bi isim olmasın bence. Çok sinir oluyorum çünkü unisex isimlere nedense. eheh aynen zaten o isimleri direk eliyorum :)
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Frantic said: kermit said: bide ben çocuğumun adını kuzenime seçtirtmem. zaten bende burdan kopyalıp nüfus cüzdanına yapıştırmayacam.sadece kargaşada onlara tavsiye edebileceğim isimler arıyordum,kaldıki forumda baba patiler bile var yani yardımı olacak insanlar. bide ben çocuğumun adını hasan koymam. 1. si ismi hasan olan kişileri aşağılar gibi konuşuyosun ayıp birader amcamın ismi hasan. yüksek yerde tanıdıkları var sonucu kötü olur. 2. bana kuzenim gelse bak benim tavsiyem bu dese "sanane senin kızınmı" derim. söylerim yani. altı üstü isim arıyon lan ne bu ciddiyet hey allam ya adam sanki anayasa kararı çıkartıyo.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Baluu said: vaNİLle diorm : ) göbek adini da beton koysunlar di mi sdfg. ben olsam Defne koyardim. Aleyna, Melissa, Ilayda Sercenk, Aybok gibi isimler koyanlari sevmiyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yaz olsun çok güzel isim güzel de olur büyüyünce xD
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 la bak ciddi isim istiyosan imran bengisu
Öne çıkan mesajlar