-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 biraz denişik isimler önereyim ben de ; simay pırıl(gerçi ilkokulda filan pril diye dalga geçilme ihtimali var =b) kristal kıvılcım nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 isim kişiliğini de belirleyen etmenlerden biri derler, ona göre seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kıvılcım'la daha beter dalga gecerler ya gel kıvılcım cıkaralım fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kıvılcımım ol yak beni falan asfdxg, eed kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Dynun said: miray anneciğimin adı, çok win bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 eftalya efsu ceren Irmak hmm başka başka Nilay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 utopia said: Dynun said: miray anneciğimin adı, çok win bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Eftelya nargileci abi bence kiz ismi olmaz tek dilegim war ama pelinsu batu felan gibi bole tumlesik isim tamlamasi seklinde koymayin kizin ismin sade olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Zübeyde, çok güzel bir isim. edit: hatta anlamını yazayım: Cehver, Öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zübeyde baya baya teyze ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ee büyüyünce teyze olmucakmı hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kristal ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hüseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 CthuLhu said: kristal ne abi ahah striptizci ismi gobek adida cndy olcakmis candy crystal curetlibatur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 utopia said: zübeyde baya baya teyze ismi. yoo benim teyzemin ismi Mürüvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kardeşimin ismi fahriye benimkide vecihi ne var bunda gerçi nası koymuşlar küçük bebeklere bu isimleri hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sys64738 said: ee büyüyünce teyze olmucakmı hiç :) olana kadar ışıl pırıl zıpır falan olsun bari, zübeyde koyalım kızımızın adını diyen kocayı boşarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ahaha, 3-5 gün önce kuzenim oldu, kız, zübeyde olsun adı diye tutturdum da dnlemediler beni, çok güzel bir isim bence bi değerlendirin. edit: kuzenin ismini sude bişi koydularda bişi kısmını hatırlamıom, zubeyde olmayınca pek ilgilenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zübeyde koyalım kızımızın adını selin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ünideyken Zerbap diye kız vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 seni şimdiden boşuyorum gökalp, evlenmemize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kermit said: Hasan sys64738 said: hüseyin Tam beklediğim postlardı gecikti diyordum bende demekki yeni kalktınız. Allah için vakit kaybettircek isimlerle söylemeyin. Ek olarak kendi kızına koymıcağınız isimleride tekrar etmeyin,trollenme kapasitesi yüksek bir topic zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yok kalkalı 3 saatten fazla oldu ama ben bekledim anlamadığım nokta ben hasan koy yazdım diye hasan mı koycan farkedemeden yoksa =/ al hadi bakalım Miray Ayben Leman Beril Dicle Nilüfer Şule Selen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bide ben çocuğumun adını kuzenime seçtirtmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar