Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 rafet http://forum.paticik.com/thumbnails/58a/607/fdc/e20/547/96f/b6f/a0e/3d4/73b/96_450xNULL.jpg http://tbn3.google.com/images?q=tbn:aLvTWmlD-BoruM:http://www.artlex.com/ArtLex/r/images/roman_augustuspr.lg.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 , diye topic mi olurmuş dicektim rafetten seni seviyorumu görünce işler değişti tabi adfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 arkadaslar yeni keşfim cidden şu şarkıyı bi dinleyin çok güzel http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc ben bu şarkının melodisi çok sevidim dındındındıdınınınındınındındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hafız guns n roses diye bi grup buldum süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 pitbull dinleyip çılgınsal danslar yapıyoruz biz. onu deneyin birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sen ne diyon bilaeeee Children of bodom var çok metal yapıyolar asdfghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "roket adam" said: hafız guns n roses diye bi grup buldum süper dt den sonra bunu ciddiye alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 natinkelsmetırz çok güzelmiş kardeşim. sayende çok sevdiğim şarkılar listesine girdi. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bella said: "roket adam" said: hafız guns n roses diye bi grup buldum süper dt den sonra bunu ciddiye alabilirim.daha bu sene çıkan black ice albümü ile ACDC'den haberdar olan 3 madalyalı üye vardı patide. ne diyon sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 madalyayla müzik bilgisinin ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bella said: "roket adam" said: hafız guns n roses diye bi grup buldum süperdt den sonra bunu ciddiye alabilirim. tam onu diyecektim. dalga geçiyoruz falan ama gerçek oluyor bazen. kendim yaşamasam şey etmezdim. gerçi benim dediğim o dt de farklı bir durum var. dt'yi önceden de biliyordum fakat dinlediğim - sevdiğim bir tür değildi. yıllar sonra dinleyince tekrar hoşuma gitti. hafız'ın guns'n roses'i keşfettiği örnekte, hafız guns'n roses'ı yeni öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 acdc'yi duymamış olmak hayat bilgisi eksikliğidir, müzik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 evet eksiklik fakat madalyayla alakasını çözemedim. acdc iyidir. dinleyin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bizim arkadaş rock hayatına Lordi ile başladı ve daha ötesine gidemedi hala Lordi. Ha pardon bi de Metallica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bileader satanistmisiniz kedi kesiyonuzmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 çok satanız,çok kesiyoruz. yoksa siz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 civcivde kaldik level atliyamiyoz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Geçen bi tekir kesmişiz bilaee bu kadar mı lezzetli olur ya süt kuzu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 testisler bilhassa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lan forumda zaten kedi logosu fln var, satan forumu sancak millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 en sevdiğim grup noting else matters... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bella said: çok satanız,çok kesiyoruz. yoksa siz hala? ben hala annemin kedisini kesiyorum parçapinçik oldu hayvan 10 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar