aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Abi oyun süper bi oyun olmak üzereyken adamlar bişeyi unutmuşlar: DENİZALTIMI KONTROL EDEMİYORUM! seyir subayına derinlik soramıyorum, ne kadar yakıt kaldı , ne kadar batarya, ne kadar hava kaldı göremiyorum, manevra emirleri nerden veriliyo? manuel torpido kontrolü nerde? Sadece boş boş muhabbet mi ediyoruz mürettebatla, bu ne be?!? Onu geçtim optionsdan ayarladığım custom zorluk seviyesini campaignde seçemiyorum. Oyunun ilk patchi hemen çıktı ama görünürde bi değişiklik yok gibi. Offf, naptın lan ubisoft? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mad_Wolf said: Bende dumeni bulamadim Bulan beri gelsin zaten. Ben hiçbişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 en guzeli 3 tü yine, yoksa o 2 miydi... hatırlamıyorum hiç valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 SH3ün ne kadar efsane oyun olduğu bundan sonra daha da anlaşıalcak, yazıyorum buraya. Yahu biz daha fazla ayrıntı, daha fazla kontrol istiyoduk. Adamlar bizi turist yapmışlar gemiye, kaptan bile değiliz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hala pc de keyifle oyun oynayacağım diye bekleyenler olduğunu görüyorum, üzülüyorum. önümüzdeki 5 sene içinde pcde son defa best seller olacak oyun scII sanırım. adam akıllı denizaltı ya da herhangi bir simülasyon isteyenler, sh3 oynasın ve fazlasını aramasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 diablo 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 dIII envai çeşit konsola çıkmazsa ben camdan aşağı atlarım. sc1 in bile konsola çıktığını düşün zamanında ki gerçekten çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ahaha nintendo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 huun said: hala pc de keyifle oyun oynayacağım diye bekleyenler olduğunu görüyorum, üzülüyorum. Sen git kendine üzül! Saçma sapan alakasız şeyler yazmayın. edit: bu arada ubi forumları açılmıyo, bilinçli olarak mı kapadılar acaba gelen tepkiler üzerine. Ya da genel oılarak oyuncuların tepkisi nedir bilen gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 said: As a game, Silent Hunter 5 fails because the bugs and UI render it a chore. As a simulation, it fails because the bugs and UI render it ridiculous and incomplete. As a product, it's just overwhelming disrespectful to this long running series' fans. And finally, as one of the first games to receive Ubisoft's new copy protection, it's an embarrassment. http://www.eurogamer.net/articles/silent-hunter-5-review?page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ya ben de demin baktım saçma sapan olmuş hiç bişi kontrol edemiyorum, pek bi başarısız olmuş patchle falan düzeltseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oyun anca fan modlarla düzelecek gibi duruyor, resmen hevesim kursağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Biraz daha oynadım da, aslında eksik olan şeyler geliştirme anlamında ufak tefek şeyler. Altyapısal olarak oyun sağlam duruyo. Yani tek bir patch ile efsane oyun olabilir. Ha öyle bi patch çıkar mı onu bilmem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ubi resmen mindar etti guzelim oyunu ama genede umidimi yitirmedim ben modderlara guveniyorum ki bu insanlar ubiden daha iyi calisiyolar, adamlar SHIII icin oyle modlar gelistirdiler ki dudaklariniz ucuklar, hatta '3D animated diesel engine room' modelleyip koydular oyuna, bunu yapabilen adamlar SH5'i de belli oynanabilir bi seviyeye getirebilir diye umuyorum ben, yada yaniliyorum, bilmiyorum. Ulan ubi koskoca denizaltiya pusula koyulmaz mi yaa ?? naaptiniz siz yaa ?? utanmasalar torpido, murettebat falan de eklemiyceklermis nerdeyse bu kadarda malzemeden calinmazki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 patch yapmislar, murettebat kendi ekseninde donuyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o patch'in ozelligi o, murettebat sirf oyle donsun diye 9216973 MB'lik patch yapmis ubi, kolay degil tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 bı ılaclayıp bakayım dedımde, 5 guzel ama baya eksık sanırım. Gidip 3 umu alayım ne dersınız? 5 asırı pahalı su an ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar