Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mr_Hand said: al işte. genel PnP monitör diye bi sürücü yüklenmiş. Samsungun kendi sürücüsünü yükle bakiim o çözünürlükleri görebilecen mi ayarlada bi daha ehehe :D sonuç olarak, cihaz gösterebiliyo. PnP Monitör diye sürücü mü? Plug and Play lan o. tak ve kullan yani. sürücü falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 MS'in sürücüsü. zaten mesele o, genel uyumlu bi sürücü olduğu için her tür ekranı çalıştırıyosun o sürücüyle. o yüzden zaten ekranına göre anormal çözünürlükler var ayarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 LG Samsung bu 2 monitörden hangisini tavsiye edersiniz lh de hdmi girişi var ama bana bi yararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hdmi var ama monitorde hoparlor yok herhalde bir de ses cikisi var ki hoparlore baglayasin.. sahsen samsung diyorum. oda lcd ureticisi ve kalitesinden dolayi yoksa hemen hemen aynilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 lg de kendi üretici degil mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 o konuda fikrim yok ama samsungun dunyanin en iyilerinden birisi oldugunu biliyorum. sony bile yanlis hatirlamiyorsam samsung dan aliyor panelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 anladım teşekkürler yardımın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yanlis yonlendirmiyim , su sitede reviewleri varlg linksamsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 o lg benim verdigim lg deil kontrast oranı farklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yep haklisin :( en guzeli vatana gidip ikisini yan yana koydurup kendi gozunle gormek herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 LG daha iyi o samsungdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 samsung tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Fistan said: Mr_Hand said: al işte. genel PnP monitör diye bi sürücü yüklenmiş. Samsungun kendi sürücüsünü yükle bakiim o çözünürlükleri görebilecen mi ayarlada bi daha ehehe :D sonuç olarak, cihaz gösterebiliyo. PnP Monitör diye sürücü mü? Plug and Play lan o. tak ve kullan yani. sürücü falan yok. yokmu ekranın üzerindeki ayar menüsündeki çözünürlük hakkında bilgi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 benim monitörde düğme yok hiç ayar için. ama 1280x1024 işte orjinal çözünürlüğü. muhabbet nerden geldi bilmiyorum 1920*1080 açar mı açmaz mı derken açıyor oldugunu biliyodum söledim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi bu kadar basit bi olayı amma karıştırdınız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 19 al iyidir fazla abartmaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ATI Mobility Radeon HD 4570 - 512 MB Shared Memory 1280 MB Hypermemory Bu ekrankartina sahip laptop'i LCD ye baglarsam ne derece performans elde ederim? (LCD 20 inc'ten büyük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ayar düğmesi niye koymazlarki ya brightness ayarı değiştirmeye kalksam değiştiremiyecekmiyim yani ? yazılımlamı halletmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet hersey yazılımla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 birşey sorucam. FULL HD monitorler var. FULL HD 1920x1080 e tekabul ettiği için 24" e denk geliyor. 21" FULL HD lerde var ama herhalde 24" en ideali. merak ettiğim konu bütün 24" monitorler FULL HD sayılıyor mu ? Çünkü bazılarında FULL HD yazmasına rağmen bazılarında yazmıyor. Eksik bilgilendirmeden dolayı mı acaba ? Yoksa FULL HD olması için 24" in yanında ekstra bir özellik mi gerekiyor monitörde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 1920*1080 default 96dpi'de 20x11.25inçe denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya vatan bilgisayara gittim topkapıda olana. allahım adamların hepsi ayrı bi dangalak. internet siteleri ayrı bir bomba zaten. stokta gözüküyor sitede mağazaya gidiyorsun 1 tane var oda teşhir için diyorlar. düzgün bir FULL HD monitor tavsiyesi verebilecek biri var mı burda ? ps3 , bluray filmlerde kullanmış olanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hayir tum 24 inchler full hd olacak diye bir kaide yok. hatta 32-46 olup yine o cozunurluge cikamayacak monitorler oldugu gibi, 24 inchden kucuk olup(nadirde olsa) o cozunurluge cikacak paneller mevcut. panel boyutu, pixel boyutu, pixel araligi, arasinda oyle duz ve sabit bi oranti yok kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 23" çok büyük değil. oyunlarda sorun çıkmıyor ve çalışırken de bayağı kolaylık sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 En son bildiğimiz CRT 17 inç Philips aldım 5 sene önce falan, peşin söyleyeyim monitörler ile ilgili hiç bir fikrim yok. Oyun oynuyorum çok fazla, 19 inç ve wide screen bir monitör istiyorum ama bodoslama gidersem kesin dandik bir şey alacağım hiç bir fikrim olmadığından. Bana şunu şunu ve şunu alırsan süper olur diyebileceğiniz neler var yeni diye sorsam, limit 400 lira, ama ne kadar az o kadar iyi olur. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar