Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör Sorusu

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

al işte. genel PnP monitör diye bi sürücü yüklenmiş. Samsungun kendi sürücüsünü yükle bakiim o çözünürlükleri görebilecen mi ayarlada bi daha ehehe :D

sonuç olarak, cihaz gösterebiliyo.

PnP Monitör diye sürücü mü? Plug and Play lan o. tak ve kullan yani.
sürücü falan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Mr_Hand said:

al işte. genel PnP monitör diye bi sürücü yüklenmiş. Samsungun kendi sürücüsünü yükle bakiim o çözünürlükleri görebilecen mi ayarlada bi daha ehehe :D

sonuç olarak, cihaz gösterebiliyo.

PnP Monitör diye sürücü mü? Plug and Play lan o. tak ve kullan yani.
sürücü falan yok.

yokmu ekranın üzerindeki ayar menüsündeki çözünürlük hakkında bilgi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
birşey sorucam. FULL HD monitorler var. FULL HD 1920x1080 e tekabul ettiği için 24" e denk geliyor. 21" FULL HD lerde var ama herhalde 24" en ideali. merak ettiğim konu bütün 24" monitorler FULL HD sayılıyor mu ? Çünkü bazılarında FULL HD yazmasına rağmen bazılarında yazmıyor. Eksik bilgilendirmeden dolayı mı acaba ? Yoksa FULL HD olması için 24" in yanında ekstra bir özellik mi gerekiyor monitörde ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya vatan bilgisayara gittim topkapıda olana. allahım adamların hepsi ayrı bi dangalak. internet siteleri ayrı bir bomba zaten. stokta gözüküyor sitede mağazaya gidiyorsun 1 tane var oda teşhir için diyorlar.

düzgün bir FULL HD monitor tavsiyesi verebilecek biri var mı burda ? ps3 , bluray filmlerde kullanmış olanlar vs.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir tum 24 inchler full hd olacak diye bir kaide yok. hatta 32-46 olup yine o cozunurluge cikamayacak monitorler oldugu gibi, 24 inchden kucuk olup(nadirde olsa) o cozunurluge cikacak paneller mevcut.

panel boyutu, pixel boyutu, pixel araligi, arasinda oyle duz ve sabit bi oranti yok kisaca.
Sosyal ağlarda paylaş

En son bildiğimiz CRT 17 inç Philips aldım 5 sene önce falan, peşin söyleyeyim monitörler ile ilgili hiç bir fikrim yok.
Oyun oynuyorum çok fazla, 19 inç ve wide screen bir monitör istiyorum ama bodoslama gidersem kesin dandik bir şey alacağım hiç bir fikrim olmadığından. Bana şunu şunu ve şunu alırsan süper olur diyebileceğiniz neler var yeni diye sorsam,
limit 400 lira, ama ne kadar az o kadar iyi olur.

Teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...