Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemini/Kemalo/Kemal Karan... Vefat...

neter

Öne çıkan mesajlar

nasıl??!!!!!!

ahhhhhhhh ah ahhhh kemalo..

fazla görüşmemiştik ama yine de çok büyük sevgimi saygımı kazanmıştı, uo'ya başladığımda karşılıksız olarak elimden tutan ilk ve tek insandı. hep merak etmiş, tanışmak istemiştim. kısmet değilmiş.. :(

nedir ölüm nedeni sorabilir miyim?

bugün çok kötü bir gün oldu şimdiden..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkur ederim Levent yazdigin icin.

Ben de haberi bu sabah aldim ve inanamayip Hobbit Computer`a gittim Karsiyaka`ya.. Fakat haber dogruymus.. Oncelikle esine ve dostlarina bas sagligi diliyorum, rahmetli gercekten enerji dolu cok tatli bir insandi..

Lutfen tum sevenleri eger musaitlerse ogle namazinda Bostanli Camii`nde, 13:30 da da Atakent`teki su tam donerkenki camii de olsunlar. Rahmetliyi son yolculugunda yalniz birakmayalim.

Huzur icinde yat Kemalcim..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

gelmek isterdim ama istanbul'da değilim maalesef, eşine ve akrabası olsun arkadaşı olsun tüm yakınlarının başı sağolsun. nur içinde yatsın..

kendisiyle daha çok görüşebilmiş olmayı isterdim.. :([signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

allah rahmet eylesin Ölümün bir başlangıç olduğunu düşünen ben herkesin Metin olmasını isterim(böyle rahat konuşmamın sebebi kendisini tanımamamdır). arkadaşlarına ve ailesine başsalığı dilerim..

not: ne yazıkki cenaze namazında bulunamıyacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Toprağı bol olsun:(
Topic dikkatimi hiç çekmedi nedense ne bu diye baktım patiden birisiymiş
Paticikden birisi vefat edince bukadar azmı cevap gelicek?
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=11760&p=173242#p173242
Son mesajı?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

allah rahmet eylesin sevenlerine kolaylık versin
bende bu gun okulda öğrendim bizim son sınıflarımızdan bir arkadaşım vefat etmiş. Cumartesi günü çok şiddetli baş ağrısı diye hastaneye götürmüşler beyin kanaması çıkmış o akşam hayata veda etmiş :([signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...