Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kurtulamadım ya. Oyuna giricem düşünüyorum her seferinde oğlum bırak oyunu dersini çalış hayatın bu senin bilmemne. Lan öss geçti ben hala öss var sanıyorum ya :( eğlenceye giderken 2 kere düşünüyorum yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 O olay bu kadar uzun sürmemeli? Zira bende 3. gün bitmişti o olay ahah. Hatta öss sonuçları gelince bizim sene puanları düşük olduğu için ablam direk "aa bak ebelik oluyormuş" diyişi geldi aklıma birden ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ya tatildeyken yoktu geçmişti buraya gelince össden önce oynadığım oyunları oynamaya başlayınca falan geliyo girme oyuna mat 2 çalışmam gerekiyomş gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oeah, kalıcı hasar yaratmış be. gençlik nereye gidiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 anormal birsey degil bu.. hatta bunyeye faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yavaş faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hangi okula yerleştirildin, yerleştirildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 alıştıra alıştıra oyna. alıştıra alıştıra gez. sınavdan cıktığın gibi cılgın atmamışsın belliki, onun ozlemiyle yanmamışsın. Şimdi fazla geldi artan zaman bünyeye. tekrar mat cöz demiyorumda, işte kitap oku 1 saat 1 saat oyun oyna falan. Spor yap veya, öle mahalledekilerle basket falan değil, 1 saat koşmam lazım sonra 50 mekik cekicem 50 şınav cekicem pff pff diye, eğlencesine olmasınki, sucluluk hissetirmesin. sonra bi bakmışssın, ooooo adeta 4 yaşında bir cocuksun herşeye saldırıp hoplıyan zıplıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o olay bana final döneminden sonra oluyo cidden gıcık bisi icinden bi ses yok yapma diyor sonra dusunuyorsun aslında yapman icin hic bir engel yok falan cins birsey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Pyro said: O olay bu kadar uzun sürmemeli? Zira bende 3. gün bitmişti o olay ahah. Hatta öss sonuçları gelince bizim sene puanları düşük olduğu için ablam direk "aa bak ebelik oluyormuş" diyişi geldi aklıma birden ahah.beni kimya öğretmeni yapacaklardı lan ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Archangel_ said: hangi okula yerleştirildin, yerleştirildin mi ? Celal bayar bankacılık ve finans. @cuce aslında bu yaz 3 ay işte tatilde eğlendim össden önce gitmiştim hatta topicim vardı gideyim mi diye gitmiştim.Bu pazartesi döndüm.Orda yeterince eğlendim hani barlar falan olsun.Ama össye hazırlandığım eve yani kışlık eve gelince yine başladım ders mi çalışmam lazım acaba lan demeye.. Kitap aldım aslında bankacılıkla ilgili okucam ama bu sıcakta off uraşamam oluyorum.Bakalım geçer heralde yavaş yavaş o psikoloji. Geçmezse de zaten okul başlıcak ders çalışmam gerekicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 humm o bölüm nedir ne değildir bilemiyem ama tıp, diş vs yazsaydın, o psikoloji iyidir, okul başlayınca zorluk çekmezsin diycektim.her final bir öss, her bütünleme büyüktür öss yarabbim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ulan diş hagaten çok acayip bişey berkcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 1.sene kolay gibi ama hani çok çalışıcam o ayrı :D 2.sınıf ve sonrası tahminimce zor olucak bakalım.Hayırlı olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 öyleymiş.bu sene net gördüm. feysbukta 28k dişten büst yapan çinli diş hekimini izlemişseniz hepiniz bişiler düşünmüşsünüzdür ancak eminim ki kimse "lan ayıp be o kadar dişten kaç tane 2.ve3. sınıf diş hekimliği öğrencisi ödev yapardı, ne kadar zor bulunuyor onlar unuttun mu" diye düşünmemiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 layn hatırladım banada olmuştu o 1-2 gun, sanki bişi yapmam gerekiyoduda yapmıyomuşum gibi rahatsız oluyodum. sonra geçti kendiliğinden, şimdi bi 1. sınıf dersini 3. sınıfa geçtim hala veremedim, 1 kere bile oturmadım başına çalışayım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o ne lan. ben össden sonra hemen kalkıp top oynamıştım dışarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben öss ye şort t-shirt halısaha aykkabısıyla gittim. çıkışta mahalle maçı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valla ben öss'ye hazırlanırken de gezip tozduğumdan bu hissi hiç yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 o bişey mi.. ben öss'ye maç arasında gittim. çıktım, sonra maça devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar