Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu psikolojiden

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

alıştıra alıştıra oyna. alıştıra alıştıra gez.

sınavdan cıktığın gibi cılgın atmamışsın belliki, onun ozlemiyle yanmamışsın. Şimdi fazla geldi artan zaman bünyeye.

tekrar mat cöz demiyorumda, işte kitap oku 1 saat 1 saat oyun oyna falan. Spor yap veya, öle mahalledekilerle basket falan değil, 1 saat koşmam lazım sonra 50 mekik cekicem 50 şınav cekicem pff pff diye, eğlencesine olmasınki, sucluluk hissetirmesin.

sonra bi bakmışssın, ooooo adeta 4 yaşında bir cocuksun herşeye saldırıp hoplıyan zıplıyan.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

hangi okula yerleştirildin, yerleştirildin mi ?

Celal bayar bankacılık ve finans.

@cuce aslında bu yaz 3 ay işte tatilde eğlendim össden önce gitmiştim hatta topicim vardı gideyim mi diye gitmiştim.Bu pazartesi döndüm.Orda yeterince eğlendim hani barlar falan olsun.Ama össye hazırlandığım eve yani kışlık eve gelince yine başladım ders mi çalışmam lazım acaba lan demeye..

Kitap aldım aslında bankacılıkla ilgili okucam ama bu sıcakta off uraşamam oluyorum.Bakalım geçer heralde yavaş yavaş o psikoloji.

Geçmezse de zaten okul başlıcak ders çalışmam gerekicek :D
Sosyal ağlarda paylaş

öyleymiş.bu sene net gördüm.
feysbukta 28k dişten büst yapan çinli diş hekimini izlemişseniz hepiniz bişiler düşünmüşsünüzdür ancak eminim ki kimse "lan ayıp be o kadar dişten kaç tane 2.ve3. sınıf diş hekimliği öğrencisi ödev yapardı, ne kadar zor bulunuyor onlar unuttun mu" diye düşünmemiştir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...