infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ehehe. önce iki ucu stereo jak olan bi kablo buluyosunuz (tv kartı olanlarda var, ses ile tv kartları arasında) sonra bu kablonun bi ucunu line in - diğerini de walkmaninize takıyosunuz. sora saatin yanındaki hoparlöre çift tıklayıp seçenekler-özellikler-kaydederken bölümüne girip line seçiyosunuz. bu pozisyonda walkman'i çalıştırınca hoparlörden müzik gelmesi lazım. sonra kaydedeceğiniz şarkının öncesindeki şarkının sonuna getiriyosunuz, zaman sınırı olmayan bi ses kaydedici programı açıp (creative recorder rulz) bekliyosunuz. şarkı başlayınca record düğmesine basıp, bitince stop diyorsunuz. sonra elinizdeki wav dosyasını mp3 compressor tarzı programlarla mp3 yapıyosunuz. elinize sağlık :D thanx 2 infected, np :lol:[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu arada yazmayı unutmuşum, line in girişi ses kartının line in girişi :D creative vibra 128'deki yeşil giriş.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 çok kasış gibi geliyor ya[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yoo ne alakası var.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu arada bilgisayar eşliğinde kaset dinlemek için de kabloyu takıp walkmani çalıştırmak yeterli.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 peki bilgisayardaki mp3 ü walkmandeki kasete kaydetmeyi biliyomusun. Biliyosan sölesene onu da...[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet şu çalar gezer olayını söylersen iyi olur eeğer biliyorsan[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tam tersi işte bilgisayarda phone out'tan walkman veya müzik setindeki mic veya line in e takıp rec.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 iyi sağolun beyler[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ya elimde grup vitamin kasetleri var.. ama internette hiç mp3'ünü bulamadım.. lanet olsun ki, eskiden CD denen teknolojiyi bilmezdik, elimizde kasetler duruyor öyle.. kasetten mp3'e çevirmenin daha kolay bi yöntemi yok mudur?[signature][hline]Hangi "de" ayri yazilir, hangi "de" bitisik yazilir, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 stereo kayit yapmayi dene ben mesala minidiscime bisefer stereo kayit yapmistim bi kasetten (bitane kabloyla oluo,hoparlör cikisina takilan) biraz kalite kaybi olmustu tabi ama md den geri mp3 e ceviremiosun yada varsa ben bilmiyorum eger varsa bu sekilde mp3 yapabilirsin bu sekilde en azindan sarkilar artik daha teknolojik bi yerde oluyorlar hehe md yi usb ile pcye bagladiginda discteki parcalari geri mp3 yada wave dosyasina çeviren bi programm vardir belki[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 neler gerekiyor birileri söylesin de yarın gidip alayım.. bi de liste şekilde yapacaklarımızı söyleyin de çekeyim tüm kasetleri..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bone'cum yapıp bi de upload et de biz de indirelim. ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 nasıl yapçağımı bilsemm... :)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bende vitamin var olm mp3leri senden almıştım hatta:P şimdi şöyle yapıyosun müzik setinin ses çıkışına(hoperlör çıkışınada takabilirsin ama sterio olmaz.ayrı bi ses çıkışı olacak bu tür işlemler için) bi kablo takıyosun diğer ucunuda ses kartının ses girişine takıyosun(line in) sonra bi tane mp3 kaydedebilen program buluyosun ses özelliklerden kaydetme seçeneklerinden line in i seçiyosun sonra teypten çalıp mp3 kaydetme programıylada kaydediyosun bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 düzeneği kurduk da nasıl kaydetçeğimi hala bulamadım.. kaseti pc'den dinliyorum..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya bu windows'un sound recorder'ı kötü ses kaydediyor.. windows media veya winamp bunu 128/44 olarak kaydedemez mi?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 up?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bir adet m-any MP3 player alıyorsunuz. Sonra da music record a gelip, şarkının çaldığı aletin jackını takıyorsunuz :)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kaset çaları bilgisayara bağladım bilgisayarda kaset dinleyebiliyorum.. ama dinlediğimi mp3 olarak kaydedemiyorum. windows sound recorder kaydediyor, ama kötü kalite kaydediyor o.. winamp veya windows media player gibi bi aletle 128 kbps 44khz stereo - mp3 kaydetmek mümkün değil midir?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kaydettiğinizde eğer ses kartınız onboard falan sa benim gibi manyak cızırtı oluyo pek bi sucuk anlaşılmıyo.... bu arada bone sen düşük kalite kaydet sonra dbmPower music recorder (veya direk DMC) olarak arat bulursunlinkini o programı download et.sonra o düşük kaliteyi yükselt ordan ohh mis mis..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Haziran 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 creative sound blaster audigy 2 ses kartım.. DMC nedir nasıl çalışır, mantığı nedir? bir de sound recorder 60 sn kaydediyor, daha fazlasını kaydetmiyor.. DMC yerine winamp, quicktime, media player, gibi programlar işe yaramıyor mu?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ben audio cd lerimi de oradan dönüştürdüğüm için diğer programları bilmem. DMC sağ tıklama penceresi gibi nbirşey çıkartır sana sen oradan mp3(blade),mp3(lame),wav seçeneklerinden birini seçersin(ki bu iş için blade öneririm..) sonra küçük bir pencere açılır oradan ses kalitesi ayarlarsın ondan sonra convert e basarsın bir bar çıkar o dolunca iş bitmiş demektir...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Haziran 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar