SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 de ne bileyim herkes aynıydı baya garipsedim. Bide daumda atatürk rozeti vardı. Seviyorum bu adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 PZero said: kendi ülkemizde 2 sınıf vatandaş muamelesi görürüz yakında . bakalım federasyon nasıl bir ceza verecek teröristlere . bu hareketleri beşiktaşa karşı yaparlarsa CARŞI diyarbakırı haritadan siler . GELİYORUZ bekle diyarbakır ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yine emre'ye kırmızı kart çıkmamış, bu sezon hak edipte görmediği kart sayısı 2 sarı, 1 kırmızı oldu ( henüz 3. haftadayız ) semihin pozisyonun penaltı ile alakası yok, üstelik bir de sarı kart çıkması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 semih yedirdi bencede penaltıyı hakeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Lorrotar said: 1- semih yere düşmeden 2 atıp atıp pas vermeyi ögrensin. 2- özer hurmacı takımdan kovulsun,bi cacık olmayacağı açık ve net adamdan. 3- sezon boyu diyarbakırın sahası kapansın. bu burda kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 harrykewell said: yine emre'ye kırmızı kart çıkmamış, bu sezon hak edipte görmediği kart sayısı 2 sarı, 1 kırmızı oldu ( henüz 3. haftadayız ) semihin pozisyonun penaltı ile alakası yok, üstelik bir de sarı kart çıkması lazım AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 harrykewell said: yine emre'ye kırmızı kart çıkmamış, bu sezon hak edipte görmediği kart sayısı 2 sarı, 1 kırmızı oldu ( henüz 3. haftadayız ) semihin pozisyonun penaltı ile alakası yok, üstelik bir de sarı kart çıkması lazım cok alem adamsin ha ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Diyarbakırspor`un taraftar sitesi www.diyarbakirspor.org `da özür açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 cem yılmaz gibi adamsın harry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 semih'in pozisyon bariz penaltı. gökhan gönül , kazım hepsi çok güzel goller atmışlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 harrykewell said: yine emre'ye kırmızı kart çıkmamış, bu sezon hak edipte görmediği kart sayısı 2 sarı, 1 kırmızı oldu ( henüz 3. haftadayız ) semihin pozisyonun penaltı ile alakası yok, üstelik bir de sarı kart çıkması lazım Hoşgeldin... biz de harrykewell nerde kaldı diye mereak ediyorduk. Hadi provake et bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 vay be pati tarhimde ilk kez çift mesaj atmayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sevgili gençler, bunlar bugün hemen her gazetenin spor sayfalarında var, basın da bu ara çok provokatifleşti sizin anlayacağınız... Üstüne üstlük bir de abartmışlar olayı, sanki sizi iyice çığrından çıkartmak için Bilica ve Luganoyu çok komik bulup, Gökhan Gönül ve Emre için sahanın en iyileri demişler... hatta söz verdiler, haftaya baskıya çıkmadan önce beni arayıp soracaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 e gazeteler mustafa sarp'ı maçın adamı seçerken banane gazetelerden demiyor muydun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ne güzel söyledin bak, ben " banane " diyip geçiyorum, kimseyi provokasyon yapmakla suçlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 konu değiştirme.ben bir gün önce gazeteleri geçerli argüman olarak görmezken bugün gazetelerden bahsetmeni gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben gazeteleri bilirkişiler olarak tayin etmiyorum, ben şunu söylüyorum ; değişik fikir ve görüşler her ortamda zikredilebilir, bunları provokasyon olarak değelendirmek yanlıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gazeteler harryi desteklerse ok, desteklemesse no ok .. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 PZero said: kendi ülkemizde 2 sınıf vatandaş muamelesi görürüz yakında . bakalım federasyon nasıl bir ceza verecek teröristlere . bu hareketleri beşiktaşa karşı yaparlarsa CARŞI diyarbakırı haritadan siler . GELİYORUZ bekle diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kanuni said: gazeteler harryi desteklerse ok, desteklemesse no ok .. ok? Kesinlikle, çok kıvrak bir arkadaşımız kendisi her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 harrykewell'a title verelim ya cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ajanprovakatör ya da ciddiye almayın yazsın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FUNBOY yapalım bence :p Bu meşhur typo bizim afacan kivılda hayat bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kolpa basin...Bugn gazeteyi elime aldıgımda tam sayfaya yakın bir haber...Barcelonavari gol diye...Adamin ortaya cevirdiği top gol oluyor..Barca benzetmesi geliyor... Sivas'a tanınmamis ingltere'nin alt liglernde oynayan adam geliyor yıldız diye bahsediliyor..adam gitti bu arada 2 mac yapıp :D:D Taninmis,taninmamiş..yabanci olan herkese "yıldız" her brezilyaliya "sambaci" (hepsi mi biliyo oynamayi ya :D ) yakıştırmasi yapan cok nadide bi basınımız var :D Valla dikkate almayi bırakalı cok oldu ama penguen yerine fln okuyoruz arada ailecek eglenmek için.. :D:D Not: Semih'in pozisyonuna penalti diyen var..Tebrik ediyorum objektiflikte son noktadasiniz...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gökhan 6 yaşından beri yalan söylemeyen biri. kaleye vurdum dedi maçtan sonra.orda biter olay. barcelona'da nadir atıyo böyle golleri.güzel goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar