fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0808399/ shia lebouf natalie portman bradley cooper orlando bloom cristina ricci ethan hawke UĞUR YÜCEL ve niceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o ne ya sokaktan ünlü toplamışlar resmen (uğur yücel hariç ona laf yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fatih akın film'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kısa filmlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fragmanına baktım. kısa film derken bir sürü kısa film toplamı bir filmi bu? fragmanda uğur yücelin yüzünü 1 salise görüm başka da görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir suru oyuncu bir suru yonetmen var. yonetmenlerden bir tanesi susam sokaginin yonetmenligini falan yapmis zamaninda. natalie abla da hem yonetmen hem oyuncu listesinde falan..ilgincz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 said: Directed by Fatih Akin Yvan Attal Allen Hughes Shunji Iwai Wen Jiang Shekhar Kapur Joshua Marston Mira Nair Natalie Portman Brett Ratner Randall Balsmeyer (director of the transitions) öhe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bugün izledim 10'ar dakikalık ufak hikayeler birbirleriyle bağlantılı gibi yapılmaya çalışılmış, pek bağlantıları yok ama. eğlenceli, duygusal, hoş ufak hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu filmin konusunu ben açmışım ama hala izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben izledim geçenlerde ve iki film dışında hiçbir şeyini beğenmedim filmin. fatih akın'ın filmi de baştan savmaydı bence. daha doğrusu filmin genelinde bir özensizlik mevcut. paris je t'aime'e hiç benzemiyor, aynı tadı almak benim için mümkün olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 reviewlarda genelde o yonde, begenmemis bunu kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 anakin varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu akşam izlicem pek güzel bi filme benziyor şöyle bi baktım. 720p si bile çıkmış hadi adam otur izle dedim. :) güzel film gibi. uğur abiyi baya bi gördüm filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar