lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 orçun ekauntumla yazmaaaaaaaaüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 üüüüüüüühühühühhühühühüh =(((((((((((((((((((((((((88888888888888
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bone said: yalnız süper topic olmuş. Adamla dalga geçmek için yarışılıyor topicte. Merak ediyorum burda dalga geçenler başka yerde de "ben bilimi seviyorum, bilimsel şeyleri doğru kabul ediyorum" diyor mudur. Çünkü topicte geçilen dalgaların ne ateizm, ne bilim, ne de islamiyetle bir alakası var. belki olsa olsa "trollizm" inancı diye bir inançtan söz edebiliriz. Hiç bir şeye inanmayan, şüphecilerle bile dalga geçebilen bir inanç şekli :) Örneğin "kuran okununca moleküller en ideal şekilde hizaya giriyor" denilmesine pat diye "çok yalan duydum böylesini duymadım" diyenlerin hiç molekülle veya benzeri bir bilimle bir alakaları olmuş mudur. Nerden yalan olduğunu biliyorsun derler adama. Denedin de mi gördün? Diğer bir örnek de yukardaki diğer zamazingo. "Öh" denilecek neyi var bunun? Adam bilimin bu tarzında uzmanlaşmayı seçmiş. Herkes elektrik mühendisi olup priz takıp çıkartmakla uğraşıcak değil ya. Bilim dediğimiz şeyin bu kadar gelişmesinin nedeni "merak" ve "araştırma" duygusudur. Adam merak etmiş bu konuda araştırmalar yapmaya karar vermiş. Belki ilk duyduğunuzda Fringe dizisi aklınıza geliyordur, çok bilimkurgu hikayesi gibi hissediyorsunuzdur. Ama bilim böyle birşey zaten. Tesla böyle "yalan" projelerle uğraşmasa şimdi kullandığımız elektrik aletlerinin çoğu olmazdı. Galileo böyle "yalan" projelerle uğraşmasa gökbiliminde bu kadar gelişmezdik. Hani şimdi "ahaha adamlar zamanında Tesla'yla dalga geçmiş, Tesla'yla, düşünebiliyor musun, ama adamın bu kadar büyük birisini olacağını öğrenselerdi yüzlerinin alacağı hali görmek isterdim" veya "Galileo'yu hapsetmişler, sen kim Galileo'yu hapsetmek kim olum. başımıza ne geldiyse zaten böyle bilimden uzak kişiler yüzünden geldi" gibi şeyler diyerek dalga geçiyoruz. Buna karşın, dar görüşlü oldukları için eleştirdiğimiz kişilerin yaptığı davranışları aynen bizim de yaptığımızı farketmiyoruz. Eğer bu adam bilimsel metod kullanarak bu araştırmalarını yapıyorsa, bize ne? İstediği gibi araştırma yapsın. İsterse teleportasyon araştırması yapsın. Bonec adam zaten ben bilim adamı değilim diyor. Sen hala debeleniyorsun burada. Su molekülü altıgen olur mu bilemiyorum ama sanırım doğru etki ile senin sekizgen olabileceğini gördük :D
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Burada hiçbir araştırma yapmadan , işin içeriğini , doğrumu , yanlışmı olduğunu bilmeden , Öhehehe , yalana , bak zuaaa ! diye tepki verenler bana şunu hatırlattı; Dünyanın yuvarlak olduğunu söyleyen insana verilen tepkiler.. Hiç araştırma gereği görmeden bu şekilde dalga geçmek için gerçekten üstün bir varlık olmak gerek. Buradaki arkadaşların hepsi aşmış ve herşeyi bilen varlıklar :).
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hacıdayı, adam zaten ben bilimadamı değilim diyor..daha nesini araştırıcaz.
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bilim iyi bişey, bilimle şaklabanlık yapmaksa sadece komik..
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ardeth said: Bir sonucun bilimselliğini konuşuyorsak, o sonucu üreten kişinin bu sonuca ne kadar bilimsel bir yolla vardığını konuşuyoruz demektir. Fark ettiysen benim yazdığım mesaj daha önceki 'adam bilimsel yolla gösterdiyse diyecek bir şey yok' lafı üzerine yazılmış bir mesajdı. Zira ondan önce olayı da konuştum fark ettiysem ve onu konuşurken kafamda oluşan şüpheler sebebiyle bu noktaya kaydım. Bir sürecin bilimselliğinin değerlendirilmesi de paticik gibi bir ortamda makale okumadan 3-5 gazete haberi ve wikipedia sınırları içinde patiler tarafından da yapılamaz yalnız o da var. Adam eminim bizim burda bi tarafımızdan yazdıklarımızdan daha bilimsel.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yok abi, siz bambaşkaymışsınız. yok galileo, yok tesla, yok dünya yuvarlak diyenler. sayenizde artık mailime afrikalı prenslerden gelen paralarını avrupaya kaçırmak için yardım çağrılarına da ciddiyetle yaklaşıcam. adam double blind'a yanaşmıyor, adındaki doktorluk takısını kasaptan almış diyoruz, daha bilim diyosunuz kurban olayım. daha da garbage'tan çıkmam.
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Haberle ve anlatılanlarla ilgili , gerçek anlamda bir araştırma yapıp çok saçma , bilimsellikle alakası yok demek ayrı, Haberin orjinalini bilmeden oahha , zuaaaa şeklinde yaklaşmak ayrı, Olmaz öyle şey bu bana çok saçma geliyor deyip kesip atmak ayrı birşey. Bizim muhterem paticikte genelde , basit olan davranış seçilir ve mzuahsuashd , ohahaah şeklinde yaklaşılır olaylara. Bu da nekadar süper olduğumuzun göstergesi :). Ben şahsen olayın bilimselliği veya çok saçma olması konusunda değil , hiçbirşeyi bilmeyip , herşeyi bilmiş gibi takınan tiplerin verdiği çok basit tepkilere değinmek istedim. Böyle yaptıklarında kendileri haz alıyorlar ve ego tatmin ediyorlar. Neyin hazı ve egosuysa o da meçhul :).
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hristiyanlar dunya yuvarlak ama incilde duz yaziyor ne ayak geyigin iasali yuzyillar oluyor biz hala bilimsel olarak hatali olan hicri takvime gore kadir gecesini kutluyoruz, kuranin indirilmeye basladigi gece maksat yildonumunu kutlamak ama her sene 10 gun erken kutlaniyor eheh simdiye kadar cok kulak asmadiniz ama birgun islamla bilim harbi harbi karsi karsiya geldiginde "bizim kitap bilimsel olarak dogruuuuu!!!!" diyebilicekmisiniz yoksa simdi ovdugunuz oksadiginiz bilime cihatmi ilan ediceksiniz INANCA SAYGILI OL HOSSST diye cikisanada simdiden soyliyim, bende bilime inaniyorum ve bu gibi sacma adamlar benim inancima saygisizlik yapiyor, hosunuza gidermi bir bilimadami cikip KURANDA LIGHTSABER BULDUK MUHAMMED STAR WARS FANIYMIS dese? geciniz bunlari o gavurdan ders alin istersen inege tap inancini kanitlama yarisina girmedikce sorun yok, isteyen istedigine inanir ama inancinizin dogrulugunu ve digerleri ustundeki size gore olan gucunu millete ispatlamaya kasmayi birakin ahirette herkes kendi bacagindan asilicak insanlari dine yaklastirmak yerine toptan dinden itiyorsunuz boyle saklabanliklarla
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Horizon said: Burada hiçbir araştırma yapmadan , işin içeriğini , doğrumu , yanlışmı olduğunu bilmeden , Öhehehe , yalana , bak zuaaa ! diye tepki verenler bana şunu hatırlattı; Dünyanın yuvarlak olduğunu söyleyen insana verilen tepkiler.. Hiç araştırma gereği görmeden bu şekilde dalga geçmek için gerçekten üstün bir varlık olmak gerek. Buradaki arkadaşların hepsi aşmış ve herşeyi bilen varlıklar :). Horizon bak burada tepkimiz adamın islam doğru dindir demesi değil, tamamen insanları dolandıran bir tip olmasından kaynaklanıyor. İlerde bunun gibi bir adam Japon olmaz da Türk olursa kanıp paranı kaptırma diye diyorum: 1. Emo bilim adamı değil 2. Bilim hakkında en ufak bilgisi de yok 3. Double blind deney yapmasına 1 milyon dolar ödül konulmuşken yapmayı reddetiyor 4. Adam gidip world peace için şirket kurmuş, gel gör ki apaçık bir şirket olarak profit etmemiz de lazım diyor 5. Şimdiki amacı ise şu suyu Müslümanlara 30 dolara kakalamak. Ha şimdi gelip diyebilirsin benim paramdan sana ne. Gel gör ki para günümüzde güç demek ve Emo gibi kolpa adamlar güç elde etmeye başlarsa insanlık için sonun pek de iyi olacağını zannetmiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 "what he bleep do we know?" sözde belgeselinde de, mutlulukla baktığımız suyun dondurulduğunda kristallerinin düzgün, sinirli baktığımız suyun kristallerinin yamuk yumul olduğu iddiası vardı. tabi o belgeseli de bi tarikat çektirtmişti. moon tarikatı gibi bişi işte. netekim bastır parayı, al çalışmayı.. kimi bilimadamı da exxon'dan para alıp araştırma yapıyor ve muhteşem sonuçlara ulaşıyor "KÜRESEL ISINMA YOK!" tabi tabi
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 said: In the day-to-day work of his group, the creativity of the photographers rather than the rigor of the experiment is an explicit policy of Emoto.[6] Emoto freely acknowledges that he is not a scientist,[7] and that photographers are instructed to select the most pleasing photographs.[8] Mısırlılar da boklarında boncuk bulmuş gibi sevinmişler lol. Bu ne gaz.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hayır bir de, inanan kesim de bu iddialara bi avuç tuzla koşuyor o çok kötü. çünkü bunlar bilinmeden sahiplenilince, ileride gerçek olmadığı ortaya çıkınca dinin PR yönü yara alıyor. şimdiye kadar çoö örneği oldu internette. asıl bu tip adamlara inananların dalaşması lazım, sen sakın bizi yiyo olmayasın çakal diye.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yalnız adamın saçmalığı ile dalga geçmek için açılan başlıkta bile dini tartışma çıkardınız ya helal olsun. Gaza gelenler sanırım başlığın "çok yalan duydum böylesini duymadım" olması ile haberin başlığının "İslam en bilimsel din" olmasına takılmış ki başlığı atarken herhangi bir bölgemde değildi İslam'ın bilimsel olup olmaması. Ben adamın "suya düşünce yolladım altıgen çıkardım" saçmalığına atıfta bulunarak yalanlı başlığı atmıştım. Bunu anlayıp ortamı germeyenlere teşekkürler, anlamayıp yada bir an gaza gelip "hölölöl galile hölölöl tesla" diyenlere de b.s.g.ç.k diyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Aket-Atum said: Bonec adam zaten ben bilim adamı değilim diyor. Sen hala debeleniyorsun burada. Su molekülü altıgen olur mu bilemiyorum ama sanırım doğru etki ile senin sekizgen olabileceğini gördük :D ben bilim adamı değilim diyip böyle araştırmalar yapıyorsa herşey müstahak ona o zaman. lafımı geri alıyorum.
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Herkesin inancı kendine ama şöyle bir olay var, objectif olarak durup düşündüğün zaman adamın zırvaladığı gerçeğiyle karşılaşıyosun :)
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bone said: Aket-Atum said: Bonec adam zaten ben bilim adamı değilim diyor. Sen hala debeleniyorsun burada. Su molekülü altıgen olur mu bilemiyorum ama sanırım doğru etki ile senin sekizgen olabileceğini gördük :D ben bilim adamı değilim diyip böyle araştırmalar yapıyorsa herşey müstahak ona o zaman. lafımı geri alıyorum. araştırmanın kendiside bana pek bilimsel gelmedi ama neyse
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ahahaha, kuran sesi ne yahu?
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 AHASHDAJJK "bilimsel olarak islam en doğru din" Bu nasıl bir cümle ya.
Öne çıkan mesajlar