-all Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 GELİYORU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 screwy said: sıralama basit: tf2 - cod4 - tf2 - bf2 - burda bi counter a giriliniyo gazagelinip sora gunes yonetio bu ne ak diyip cıkıosun - saat 3 e dogru dagılmalar baslıo - dota,l4d,coh,flatout,kimisi dinlenmek icin wow a bakıyo pati trolluyo - sabah cıkmadan once bitti mi nidaları - bahoda borekli kahvaltı.. ahaha sıralama süper sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ahahah harbiden aceleden tarihi ne yazmışım löl arda değiştir lan bu arada çok gelmeyen var iptal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu arada zeppelin gelmiyo bodrumda.. onun adına yazdım buraya.. kim gelmiyo lan baska getirtmeyin beni oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 geçen demigod oynadım adeksde 5v5 baya zevkli olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hadi lan bu kadarcık mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben ayarlıyabilirsem gelmeye karar verdim bakıcam ama cumartesi-pazar taşınıyoruz pazar aksamına maç var vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 haritayı falan koyun artık, karşı tarafta 1 kere trip'e gitmiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 telefon veririz ya da şifa hastanesi nerde diye sorarsın,yanında adeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben gelemeyebilirim lan. Böyle bi ihtimal var yani. Ama gönlüm sizinle Krokimiz var bu arada adeksi bilmeyen arkadaşlar için http://img172.imageshack.us/img172/6928/adekscw0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 denize sıfır gibi olmuş adeks sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sabahtan cod2 turnuvası var.. ben orda olcam 10'dan itibaren.. 8'e kadar falan sürer ama sonra kaçarım heralde.. meraba meraba artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 e kalsana gökhan niye gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gelin işte ya, kışın toparlanmak zor oluyor sınavdı, finaldi derken. zaten bfdir, cod falan en son 1-1.5 sene önceki lan partyde oynadım, 1 senelik oyunumu alıp gidiyorum bu lan partyler sayesinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Gelenler Custodem Spidee MADBOY(belli değil) Kutulu Privhunter(madboya bağlıymış) Apis Screwy axedice (gelebilir) roket adam (haber verecek) Lancelion (gelebilir) Sufi Phyxantar Cüce Asteroth(haber verecek) Kaede Xunn Helcaraxe Zeppelin madcow (haber vericek) Griswold mulgear(belli değil) Syn fastreloader(gelebilir) Beilow(gelebilir) Xaenin Mesh (ikna ederim ben ayağını zincirleriz) Kesin gelenler 15 kişi yanlış saymadıysam gözle neyse, çok azız bence ama ben gelirim tatili yarıda kesip geliyorum falan çünkü artık uğraşamam yani değiştirmeye uçağı vs. Ben adama 20 kişi en az dedim o yüzden en azından 20liyelim şu sayıyı hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 diğer topicten banshee ile aente de var sanırım. chemical'ı da biriniz ikna etse eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 malciyır da gelcek..gelmezse döverim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi 20 olsun kafa adam olsun bize yeter hade ben gecelere akanzeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Makine getirmeyi unutmayın da resim falan çekeriz bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tamamda niye bu başlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bi dakak bu bu cumartesi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Geliyorum ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 lan arda düzeltsene başlığı bu başlık yeni başlık custodem yanlışlıkla haziran yazmış cumartesi abi gelin yahu niye umursamıyo lan kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Geliyorum. Topiğin şenlenmek için postuma ihtiyacı varmış. Bir de banım az önce kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar