Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tenekeadam said: Dartanian said: izhdémiormh ardıq qmséi.. nhé shénii nhé onu nhé sizi... kmSéii.. ! choq yorLdmh poLyanacıLıqdan.. hich bshéyé qhücm qhaLmadı.. qhérckLéri yhaşamayha césaRéthm kLmadı ardıq... bhu hyaad bhi şhaqa oLmaLı... bhn mudLuLuqu hich haqédmédmh.. mudsuzluqla mudluyhm bhn ardıhq.. Türkçe meali? İstemiyorum artık kimseyi ne seni,ne onu,ne sizi...kimseyi, çok yoruldum polyanacılıktan (vecihiye selam) hiçbir şeye gücüm kalmadı gerçekleri yaşamaya cesaretim kalmadı artık bu hayat bir şaka olmalı ben mutluluğu hiç haketmedim mutsuzlukla mutluyum ben artık. Evet bu kadar boş vaktim var,bu kadar sıkılıyorum. İzmir kskda mekana gidiyoruz gel istiyosan bu ne abi üşenmemiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 screwy said: yunus gorme tutosu istiyorum.. beyin direk deep corrupted olmusbu arada yazdıktan sora bi daa baktım hepsini gordum m.na kodum.. oh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tenekeadam said: Dartanian said: izhdémiormh ardıq qmséi.. nhé shénii nhé onu nhé sizi... kmSéii.. ! choq yorLdmh poLyanacıLıqdan.. hich bshéyé qhücm qhaLmadı.. qhérckLéri yhaşamayha césaRéthm kLmadı ardıq... bhu hyaad bhi şhaqa oLmaLı... bhn mudLuLuqu hich haqédmédmh.. mudsuzluqla mudluyhm bhn ardıhq.. Türkçe meali? İstemiyorum artık kimseyi ne seni,ne onu,ne sizi...kimseyi, çok yoruldum polyanacılıktan (vecihiye selam) hiçbir şeye gücüm kalmadı gerçekleri yaşamaya cesaretim kalmadı artık bu hayat bir şaka olmalı ben mutluluğu hiç haketmedim mutsuzlukla mutluyum ben artık. Evet bu kadar boş vaktim var,bu kadar sıkılıyorum. +rep verdim sana helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 böyle yazan insanlarn ağzına 2 tane patlatıcaksın. yoq,çileq,merwe,yha falan yazanlara acayip sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 screwy said: yunus gorme tutosu istiyorum.. beyin direk deep corrupted olmus kari formundaki seklin cinsel organinin oldugu yere bak, orasi yunusun kuyrugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Azmodai said: screwy said: yunus gorme tutosu istiyorum.. beyin direk deep corrupted olmus kari formundaki seklin cinsel organinin oldugu yere bak, orasi yunusun kuyrugu. screwy said: screwy said: yunus gorme tutosu istiyorum.. beyin direk deep corrupted olmusbu arada yazdıktan sora bi daa baktım hepsini gordum m.na kodum.. oh bea ama yine de saol azmo baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yedi tane var yahu hepsi de adamla kadının içinde kalan yunusları kim aldı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 8 tane saydım yunus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 9 saydım ben (H) ama biraz geç saydım ama olsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 quuq said: o fönlü saçlarından tutup,kafasını duvara vura vura öğreticen Türkçe'yi. abisi baksana ya bunun neresini vurabilirsin saçlarından duvara ya. kıyabilirmisin şunun güzelliğine bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 neler yaparim belli degil ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi en azından erkeklerinin kafalarını vuralım duvara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aahahahahah direkt yön değiştirdiniz. :D belgeleyelim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oha abi, senin çözünürlük kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Yunusları farketmem bir dakikamı aldı herhalde O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar