Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Eskiden hatırlar mısınız her öğrencinin kolunun altında mukavvadan klasör. koyardık defteri kitabı lastiklerini takardık eheh. dersanelerin verdikleri cogunluktaydı, NBA'lisi, Tazmanya canavarlısı falan vardı.umut sarıkayada çizmiş bu hafta eueh. şöyle bişey.çok kıroymuş. birde sağından solundan düğmeli olan kalemlikler vardı.basardın bi yerine kalemtraş çıkardı başka yerine basardın bi göz çıkardı falan.resmini bulamadım ama süper bişeydi. eheh. tabi yumurtlayan kaleme değinmezsek olmaz.arkadaşınız kullandıgınız ucu cıkarıp sona takarsa gıcık olursunuz, yeni uc gelir, bitmeyen uc en arkaya gelir.cıkar sok cıkar sok onu tekrar ucuna getirene kadar sdffds işkence euhe. harita odası vardır bide. nöbetçi ogrenci alır gelir ders neyse hocanın istediği aleti haritayı falan. harita odasında yaşananlarda unutulmaz :) birde erkek öğrencilerin vazgecilmezi sizin aklınıza gelen varsa paylaşabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Benim ilkokul klasörüm hala duruyor ehehehe =) Saatim ve kalem başlarım kayboldu ama :( edit: h :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.arkitera.com/UserFiles/Image/news/art/news/2006/eylul/arimaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kokulumuydu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 şu casıolardan lazım bi adey bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bir nesil bu silgilerle tinerci oldu, kokulu muydu ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tenefüsün vazgeçilmezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 @asteroth eheh:) arı maaya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 5.sınıfa kadar vazgeçilmezimdin sen matara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 silgilerin kralı. yeşil pelikan silgi sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatredintern said: tenefüsün vazgeçilmezi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: silgilerin kralı. yeşil pelikan silgi sdfdfs bu pelikan'ı yıllarda RELİKAN diye okudum. ama R gibi değil mi o arkadaş. en sonunda biriyle iddiaya girdim hatta, kaybedince aklım başıma gelmiş, öğrenmiştim. hala da iddia ediyorum o P değil R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.asilkirtasiye.com/img/urun/monami16renk.jpg ve tabi ki; http://www.mixmuzik.com/magaza/images/product_images/product_image_1846.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 salgındı bi ara bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 MonAmi, en kral pasteldi böle yağlı yağlı sdfas. bide fakirler alamazdı bunu, ayçiçek yağlı pastel boya kullanırlardı. böle kagıda top top birikirdi. ajaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fakirler biraz para buldu mu küçüğünden alırdı. bir de anası babası avrupa'ya sık giden çocukların eşyaları vardı, çekçekli barbie çantası falan. onlar çok fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Çok havalı işti öyle klasörler taşımak . Daha güzeli normal klasör arasında kitap defter koyup dolaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 @utop o flütler helvacıoğlu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fakir set 8 renk bol kanserojen madde ben pastel boya ve silgi yiyodum alınmıyodu o yuzden artık mılletten istiyodum sarı versene kırmızı versene asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 monami'nin içinden 2 tane sticker çıkardı. allam ne güzel ne muhteşem stickerlar. nereye yapıştırsam diye düşünürdüm, kıyamazdım bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu suluboyanın fırçasıda efsanedir ha. hiçbi işe yaramazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Dartanian said: @utop o flütler helvacıoğlu mu :D tabi ki helvacıoğlu. sdf. gerçi ilkokul 4'ten itibaren yamaha nameleriyle inletiyordum okulu ben. zorunluydu. hiç unutmam 5 lira mı neydi yamaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bide bizim okula paso körler konser vermeye gelirdi elimize bi zarf tutuşturup para koymamız istenirdi hala geziyomu bu körler okul okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ahaha 6 nokta körler derneği falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar