Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kayserispor 23.08.09 @21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İlk gole faul değil diyen zihniyete şunu hatırlatmak isterim. Geçen senelerde nobre kaleci topun üstüne elini koyduğu sırada topa vuruyordu ve bu pozisyona faul denmişti. Karşılaştırma yapılırsa sonuç ortaya çıkar zaten , neyse o önemli değil sonuçta gs çok rahat bir 3 puan daha aldı. Evet çok güzel oynuyorlar rakibi çok güzel ablukaya alıyorlar filan. Ama benim düşüncem bu gs'den beklentinin çok yüksek olduğu , olaki avrupada filan beklenmedik sonuçlar alınıp ligde de bir kaç hafta kötü gidiş yaşanırsa bu beklentinin yüksek olması gs'nin başına çok iş aşar diye düşünüyorum. Belkide bu sene gs'nin ve fenerin böyle iyi olması beşiktaş içinde hayırlı olur da şu yönetim istifa filan eder.

ayrıca akşam yazdığım mesajlarda saçmalamalar olabilir çünkü oruç sonrası sigara içememiştim evde olduğum için :S
Sosyal ağlarda paylaş

Kayseri maça Galatasaraydan daha iyi başladı, hatta daha 2-3. dakikada öne geçiyordu. Galatasaray doğal olarak biraz yorgun gibime geldi. Fakat zaman ilerledikçe dengeyi kurdu ve sonra da hakimiyeti eline geçirdi. Geçmiş maçlara oranla takım biraz daha durgun ve tutuk geldi bana, bunu da yorgunluğa bağlıyorum. Ama oyunun geneline bakarsak zaman zaman inanılmaz yüksek tempo yapabiliyor, gel gör ki öyle kritik anlarda öyle kabiliyetsiz adamların ayağında kalıyor ki top, o kadar pres ve baskı bir anda kontra top olarak bizim kaleye dönüyor. Pozisyon analizlerim şöyle ;

1. golde faul var bence, kalecinin elleri topa değiyor diye gördüm.

2. golden önce korner olup olmamasının ne önemi var onu çözemedim ? Hangi hakem gol olsun diye korner verir ?

Barosun bir tane çok net penaltısı var, ayrıca o pozisyonda kırmızı kartta olabilir, tartışılır.

Mustafa Sarpın düşürülmesinde kart niye vermedi anlayamadım, ayrıca avataja da bırakabilirdi, zira arkadan gelen Baros topu aldığında kaleci ile karşı karşıyaydı.

Futbolculara gelince ;

Sabri : İlk defa bu kadar az saçmalayıp bu kadar iyi işler yaptığını gördüm. Öyle çok bariz hatası olmamasına rağmen yine de bir kaç pozisyonda alakasız yerlere topu oynayarak oyunu geveledi. Bunun dışında 2 tane çok kritik pozisyonda müdahelesi vardı, birincisi maçın hemen başındaki gol pozisyonunda, diğeri de yine önemli bir gol pozisyonunda.
Yanlız Keita ile bir türlü anlaşamıyorlar, bir problem var o kanatta ama çözemedim gitti. Birbirlerine çok alakasız şekilde toplar atıyorlar, çok kontrolsüzce kullanıyorlar kanadı.

Aydın : Bu çocuk için kötü yazmaktan sıkıldım ama Reykard neden hala ısrar ediyor anlamıyorum. Böyle bir takıma hiç yakışmıyor. Sahada ne yapmaya çalışıyor, kim bu çocuğu gazlıyor anlamış değişim. Alakasız alakasız top sürmeler, garip garip şut çekmeler, habire topu arda veya ayhana oynama sevdası vs. vs. vs. Hele ikinci yarının son bölümünde dörde iki veya üç giderken topu önündeki Baros veya Elanoya atmak yerine dönüp kanattaki Ardaya göndermeye çalışması beni çileden çıkardı, neredeyse ekranın içine girecektim. Kısacası bu çocuğun futbol zekası bu takıma yetmiyor, olmuyor, olmayacakta...

Ayhan : Valla bu maçta neredeydi, ne yaptı, hiç farkında bile değilim. Bir tek oyundan çıktığını hatırlıyorum. Ha bir kaç kere de Mustafa Sarp ile kucaklaştığını

Mustafa Sarp : Tam bir bal yapmayan arı, adam inanılmaz koşuyor, bir kanattan bir kanada kendini paralıyor ama gel gör ki topu ayağına alıp rakibe vermesi sadece 2-3 sn. sürüyor. Galatasaray orta sahasında mustafa sarp veya ayhana top geldi mi tüylerim diken diken oluyor. İlla ki geereksiz oyalamalarla bir takımın hızını kesiyor, adamları ofsayta düşürüyor, hatta bazen bir adım daha ileri giderek topu kaptırıp kontra yememize sebep oluyorlar. Ayrıca bütün maç boyunca bir kere topu alıp ileri doğru hareketlenmeyi akıl etti, onda da çok büyük bir tehlike yarattı

Baros : Çok istekli, çok çalışıyor, çok yoruluyor ama inanılmaz şansız bu aralar, herhalde yeni evlendiği içindir :)
Yanlız bir kaç pozisyonda faul alabilmek için kendini çok bariz şekillerde attı, bakmayın bu hakemin yüreksiz olduğuna, erkek bir hakem hiç gözünün yaşına bakmaz.

Uğur : Ben bu çocuğu çok beğeniyorum, inanılmaz ciddi oynuyor, sadece oyununa bakıyor, kimseyle itişmiyor, didişmiyor, sağ sol hangi kanat olursa olsun girip elinden geleni yapmaya çalışıyor, bence her iki kanat içinde çok iyi bir alternatif.

Elano : şahane bir gol attı, kalitesi çok belli. Bir ara dar alanda arda ile ardı ardına yaptıkları tek pas idmanı görülmeye değerdi. Zaman içerisinde çok daha fazla katkısı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca herşey bu kadar güzel ve hoş giderken taraftarın beşiktaş ve çarşıya küfür etmesine anlam veremedim, ne gereği var, kaldı ki musalla taşı gibi kutsal bir olguyu buna alet edebilecek kadar gözleri dönmüş...
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

lol o son cümle ne yahu..
3 hafta sbnra bjk maçı bana mı tezahüra yapacaklar beşiktaşa yapacaklar tabi..
ayrıca musalla taşı niye kutsal olgu?ölü üstünde duruyor yani?korkutmaz bizi musalla taşı diyorlar alt tarafı neyini alet etmişler ki?

eh be güzel kardeşim, niye okumuyorsun yazdıklarımı

ben niye küfür ediyorlar diyorum, niye tezahurat yapıyorlar demiyorum.

Çarşı " korkutmaz bizleri musalla taşı " diyor ama bizimkiler " .... girecek musalla taşı " diyor, sence hoş mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

mustafa sarp'ın tüm gazeteciler, futbol yorumcuları, program yapımcıları vs tarafından maçın adamı seçilmesinin ardından herikiwıl'ın onu bombalaması çok hoş..

bu arada dün maratonda m.sarp'ın hareketine penaltı+sarı kart dediler, ilk pozisyonda düşmüyor devam etmek istiyor, avantaj verilmeli ancak ali turan ikinci bi darbe yapıyor onda artık gidecek yeri yok. erman hoca derse inanırım, penaltıymış.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın bu sene oynadığı maçlardan aldığım tada kaç yıldır hasretim. Çoğu kişide böyle düşünüyor; hem yorumlardan hem de satışlardan belli oluyor zaten. Ne diyim ki. Nazar değmesin. Kupa falan hikaye, televizyonun karşısına zevkle oturuyorum maç zamanı. İzlemek için can atıyorum resmen. Umarım takım oturdukça daha da güzel olur herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

harrycim yazmış işte

"o adamı neden oynatıo anlamıyorum, bu adamı niye tutuyor bilmiyorum , şuna nası sabredio şaşıyorum , ayhan nerdeydi görmedim" -burdan da maçı oturup kahve köşesinde tv başında izledii varsayımını cıkarabiliriz.- şeklinde yorumları ile futboldan aslında anlamadığını iş olsun diye yorum yaptını söyleyebiliriz zira , yıllarını futbola vermiş insanların , ciddi anlamda profesyonelce bu işi yapan birinin verdiği kararları anlamamasının başka bi izahı olamaz
bariz anlamıo futboldan kişisel fikirlerini iteliyor ;p

ve eet sarp a bok atmanın anlamı ne adam cillop gibi oynuo işte orta sahada.

edit : oha diorm elano bi gol attı izle izle manyağı oldum gittim demin dosya ismini hangtag_renkli yerine , hangtag_elano diye kaydetmişim. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...