suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Rewendor said: diğer "büyük takımların" rüyalarında görecekleri yıldızları aldık paramız arttı rakiplerimizi de satın alıyoruz, kendi kalelerine atıyolar :( valla fenerli değilim ama hangi oyuncunuz , anelka'dan , ortega'dan , güiza'dan daha yıldız futbolcu? abartmasak iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 guiza baroştan ve elanodan yıldız. k. hayır, saydığınız adamlar arasında PVH yok, onu anlamam. o kadar adam aldıysanız en yıldızı PVH'du, adamı saymıyorsunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ARKADAŞLAR! İroni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Neymiş aradaki fark merak ettim gerçekten ben de. Ha, eğer mod. oldum diye istediğimi derim bişi diyeni banlerim diye bir üsluba gireceğimi sanıyorsanız zaten şu ana kadar benle tartışmaya girdiği için ban yiyen tek insan yok futbol bölümünde. Kaldı ki böyle bir şeye yetkim de yok, hiçbir admin onaylamaz, admini geçtim, onlardan önce Baggio itiraz eder zaten (ki haklı olarak itiraz eder, bu tür durumlarda birbirimizle de iletişim halinde oluyoruz her zaman, ilk tepki olarak "abi ben rakip takım taraftarı ya da bana laf diyo diye mi fazla tepki gösteriyorum yoksa hakediyo mu bi de siz baksanıza" diye moderasyon bölümünde fikir soruyoruz). Mod olmadan önce uzun uzun maç analizleri yazıyordum, fikir belirtiyordum, hala onları ara ara yapıyorum (en son gs uefa maçları topiclerine bakabilirsin), sivi üslubu diyorsan bu da eskiden de vardı. Arada sırada bu tür yazıları yazıyordum hala da yazıyorum. Şu üslubumda da bir yanlış göremedim açıkçası. Ne bir hakaret var, ne bir ters söz. İnsanların kendi takımlarından önce GS'yi izlediklerini, kendi galibiyetlerinden çok gs'nin attığı gollere kafa takmalarını yazmak niye bu kadar ters geldi? Doğruluğu verdiği acı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu arada elano imkansız bir gol attı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Efsane gol Elano :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Oys,güzel gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Oyh, golü kaçırdık yazı yazalım derken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 suBzer0 said: Rewendor said: diğer "büyük takımların" rüyalarında görecekleri yıldızları aldık paramız arttı rakiplerimizi de satın alıyoruz, kendi kalelerine atıyolar :( valla fenerli değilim ama hangi oyuncunuz , anelka'dan , ortega'dan , güiza'dan daha yıldız futbolcu? abartmasak iyi olur... Ayıp ama... bu kadar mı olur, sen oraya Ortega yazarsan ben önüne elano bile yazmam, Lincoln yazarım. Ayrıca muhtemelen daha uzağa işerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 taraftar kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 anelka ortega guiza beraber oynasaydı dediğin şey doğru olabilirdi de onun dışında ı ıhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Razu said: Oys,güzel gol Değildir değildir, vardır onda da bişey, GS abartlıyoo, inanmayın. Kayseri de iyi rakip değilmiş, daha anlaşılmaz. Yok bişey GS'da abartıyo basın. Basın da satılmış zaten. Rakibi korkutuyo yazıp yazıp. Elano da gerçek elano değil. Bu çakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sostizm said: suBzer0 said: Rewendor said: diğer "büyük takımların" rüyalarında görecekleri yıldızları aldık paramız arttı rakiplerimizi de satın alıyoruz, kendi kalelerine atıyolar :( valla fenerli değilim ama hangi oyuncunuz , anelka'dan , ortega'dan , güiza'dan daha yıldız futbolcu? abartmasak iyi olur... Ayıp ama... bu kadar mı olur, sen oraya Ortega yazarsan ben önüne elano bile yazmam, Lincoln yazarım. Ayrıca muhtemelen daha uzağa işerim. sen diosunki bi aralar maradonanın varisi gosterilen bi adam lincoln kadar futbolcu. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konu farklı yerlere kaymasın, rakiplerimizin rüyalarında göremeyecekleri yıldızlar derken ben Kaka'yı, Torres'i, Ferdinand'ı ve Cambiasso'yu kastediyordum. Hepsini aldık, paramız arttı çok zenginiz çünkü, o yüzden üzerine rakipleri de almaya başladık garanti olsun diye demek istemiştim. (Asteroth anlamış demek istediğimi, uyarı mesajı atmış :) ) Yoksa kim daha büyük adam aldı tartışması yapmaya gerek yok topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Grant Hill'de Jordan'ın varisi gösteriliyordu. Ali Şan da İbo'nun varisi gösteriliyordu. Yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sonra çok penaltı oluyor diyolar, adam gibi oynasanıza arkadaşım ~.~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yinemi penaltıdan gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tam çizgide serbest vuruş oldu, hani hakem penaltı dese penaltı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu Mustafa Sarp yeni yeni başladı çalım atmaya ceza sahasına girip defansı zorlamaya falan, Rijkaard hakkaten baya bişiler öğretiyo galiba takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 gs keşke beşinci haftanın hatrına bi bjkye normal tarife yapmasa çaksa şöyle 11 tane hem rekoru kırsınlar hem bizim takım dagılsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elanonun golü nasıldı ? o sırada ben eve geliyodum lan. güzelmiydi nasıldı merak ettim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 BAM diye vurdu adam yayın gerilerinden. gol oldu. uf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 BAM diyemi vurdu lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Baros baros 4 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 4 oldu baroş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar