Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kayserispor 23.08.09 @21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Neymiş aradaki fark merak ettim gerçekten ben de.

Ha, eğer mod. oldum diye istediğimi derim bişi diyeni banlerim diye bir üsluba gireceğimi sanıyorsanız zaten şu ana kadar benle tartışmaya girdiği için ban yiyen tek insan yok futbol bölümünde. Kaldı ki böyle bir şeye yetkim de yok, hiçbir admin onaylamaz, admini geçtim, onlardan önce Baggio itiraz eder zaten (ki haklı olarak itiraz eder, bu tür durumlarda birbirimizle de iletişim halinde oluyoruz her zaman, ilk tepki olarak "abi ben rakip takım taraftarı ya da bana laf diyo diye mi fazla tepki gösteriyorum yoksa hakediyo mu bi de siz baksanıza" diye moderasyon bölümünde fikir soruyoruz).

Mod olmadan önce uzun uzun maç analizleri yazıyordum, fikir belirtiyordum, hala onları ara ara yapıyorum (en son gs uefa maçları topiclerine bakabilirsin), sivi üslubu diyorsan bu da eskiden de vardı. Arada sırada bu tür yazıları yazıyordum hala da yazıyorum. Şu üslubumda da bir yanlış göremedim açıkçası. Ne bir hakaret var, ne bir ters söz. İnsanların kendi takımlarından önce GS'yi izlediklerini, kendi galibiyetlerinden çok gs'nin attığı gollere kafa takmalarını yazmak niye bu kadar ters geldi? Doğruluğu verdiği acı?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Rewendor said:

diğer "büyük takımların" rüyalarında görecekleri yıldızları aldık paramız arttı rakiplerimizi de satın alıyoruz, kendi kalelerine atıyolar :(

valla fenerli değilim ama hangi oyuncunuz , anelka'dan , ortega'dan , güiza'dan daha yıldız futbolcu? abartmasak iyi olur...

Ayıp ama...

bu kadar mı olur, sen oraya Ortega yazarsan ben önüne elano bile yazmam, Lincoln yazarım. Ayrıca muhtemelen daha uzağa işerim.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

suBzer0 said:

Rewendor said:

diğer "büyük takımların" rüyalarında görecekleri yıldızları aldık paramız arttı rakiplerimizi de satın alıyoruz, kendi kalelerine atıyolar :(

valla fenerli değilim ama hangi oyuncunuz , anelka'dan , ortega'dan , güiza'dan daha yıldız futbolcu? abartmasak iyi olur...

Ayıp ama...

bu kadar mı olur, sen oraya Ortega yazarsan ben önüne elano bile yazmam, Lincoln yazarım. Ayrıca muhtemelen daha uzağa işerim.

sen diosunki bi aralar maradonanın varisi gosterilen bi adam lincoln kadar futbolcu. aferin.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu farklı yerlere kaymasın, rakiplerimizin rüyalarında göremeyecekleri yıldızlar derken ben Kaka'yı, Torres'i, Ferdinand'ı ve Cambiasso'yu kastediyordum. Hepsini aldık, paramız arttı çok zenginiz çünkü, o yüzden üzerine rakipleri de almaya başladık garanti olsun diye demek istemiştim. (Asteroth anlamış demek istediğimi, uyarı mesajı atmış :) )

Yoksa kim daha büyük adam aldı tartışması yapmaya gerek yok topicte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...