Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anılarım : Yatakhane veya evlerde kakalı şakalar


b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Biz genelde bunları yatakhanede yapıyoduk ama evde de biraz değiştirilerek uygulanabilir kanaatindeyim. Ancak yatakhanede 60 kişinin arasında suçunuzu inkar etmek kolayken, evde zor olacaktır.

Şaka 1: Tuvalet kağıdı
Birine uyuz olduysanız, cezasını vermelisiniz. En acımasız cezalardan biridir bu. Kişinin nevresimi veya çarşafı veya kıçınıza göre her ikisi alınır ve tuvalete girilir. Zaten tuv. kağıdı kıtlığın başını çektiği için. Bu aparatlar tuvalet kağıdı olarak kullanılır. Daha sonra yatak eski haline getirilir, toplanılır, düzeltilir.
Gece ışıklar kapanınca. Şerefsiz akadaş gelince pikeyi bi kaldırır. O da ne? Bok. Bir ton dert çıkar o çocuğa siz de sinsice gülersiniz.

Şaka 2: Bu koku ne ak?
Lambaların karpuzları sökülür. Belli yerlerine 2-3 delik açılır. Ve itinayla içine dışkıladıktan sonra karpuz yerine takılır. Isınan kakanın pis kokusu her yere yayılır. Lambanın altındaki arkadaş. Bu koku ne ak? diye söylenir durur.

Şaka 3: Lüle
Yemekhaneden çalınan eldivenler ile bir kakaya lüle pozu verdirilir. Daha sonra açık bir şekilde bir arkadaşın komidinin üstüne koyulur. Akıllı arkadaş onu oyuncak kaka zannedip tutabilir. (1 kere tutan gördüm)

Şaka 4: Uyarı
Bu uyarı şakasıdır. Adam ol denir. Bir torbaya sıçılır ağzı sıkıca bağlanır 2-3 torbaya daha konur yatağın üstüne bırakılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...