b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Biz genelde bunları yatakhanede yapıyoduk ama evde de biraz değiştirilerek uygulanabilir kanaatindeyim. Ancak yatakhanede 60 kişinin arasında suçunuzu inkar etmek kolayken, evde zor olacaktır. Şaka 1: Tuvalet kağıdı Birine uyuz olduysanız, cezasını vermelisiniz. En acımasız cezalardan biridir bu. Kişinin nevresimi veya çarşafı veya kıçınıza göre her ikisi alınır ve tuvalete girilir. Zaten tuv. kağıdı kıtlığın başını çektiği için. Bu aparatlar tuvalet kağıdı olarak kullanılır. Daha sonra yatak eski haline getirilir, toplanılır, düzeltilir. Gece ışıklar kapanınca. Şerefsiz akadaş gelince pikeyi bi kaldırır. O da ne? Bok. Bir ton dert çıkar o çocuğa siz de sinsice gülersiniz. Şaka 2: Bu koku ne ak? Lambaların karpuzları sökülür. Belli yerlerine 2-3 delik açılır. Ve itinayla içine dışkıladıktan sonra karpuz yerine takılır. Isınan kakanın pis kokusu her yere yayılır. Lambanın altındaki arkadaş. Bu koku ne ak? diye söylenir durur. Şaka 3: Lüle Yemekhaneden çalınan eldivenler ile bir kakaya lüle pozu verdirilir. Daha sonra açık bir şekilde bir arkadaşın komidinin üstüne koyulur. Akıllı arkadaş onu oyuncak kaka zannedip tutabilir. (1 kere tutan gördüm) Şaka 4: Uyarı Bu uyarı şakasıdır. Adam ol denir. Bir torbaya sıçılır ağzı sıkıca bağlanır 2-3 torbaya daha konur yatağın üstüne bırakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 birader, hayatımda içinde bu kadar çok kaka geçen yazı okumadım.. ne boktan şakalarmış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu ne ya kustum. bu kadar boktan bi topic olamaz. ayrıca gidip sıçıp lüle yapmaya fln üşenmiosunuz alt tarafı tuvalet yazıcaksın ona üşenmişsin tuv. yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bokunuzla oynamayın evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 maymunun biri çıkıp da videoda dötünü parmaklayıp koklayınca bayılıyor diye "auhauhu salağa bak" diyerekten gülüyoruz, al bir de buradan yak.evrim yok diyorlar bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ne boktan adammışsın lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bokumuzla bile oynadık sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ne boktan bir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bi çocuk bokuyla oynuyomuş hep, pipisi düşmüş sonra. üst mahallede olmuş ben görmedimdi de arkadaşlar anlattıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 anana bacına yapsalar hoşuna gider mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sevgili b1vRiP, ömrümde bokuyla -gerçek ya da sanal- oynayan üçüncü kişisin. ilk ikisini de 2girls1cup'ta görmüştüm. gerçi onlar bile sahteydi AHAHAHAÖHÖÖÖöö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.techipedia.com/images/ban_him_sm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Çok boktanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vay be sağda solda çıkardı karşımıza okurduk hep ama gerçekmiş. stafili mi, skofili mi ne ondan olmuşsun sen. doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dostum orasi yatakhane degil bokhaneymis. senin de nickin bivrip degil bödöf olmaliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bödöf diye title verirlermiş. ne gülerim ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 adam ağzına sıçarım derse ciddiye alcaz demek ki bundan sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/?t=i%C4%9Fren%C3%A7siniz+ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ne pis adammışsın ya. Pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Şuandan itibaren yaşamış olduğum hayattan tamamiyle memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ne boktan hayatınız varmıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bak konuya cevap attım kapadım,hala etkisi altındayım.Pis adam pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 diyarbakır cezaevine alalım sizi zorluk çekmezsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çok başarısız lan yazanın bok fetişi var herhalde sdf benim fen lisesinde kalan bir arkadaş anlattıydı yatakhane şakalarını onlar baya yaratıcıydı ama unuttum. bi tanesi huni ve huni içersinden su dökmeli olandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar