Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ulan sabah sabah ters yaptılar adamı forzadan banlanmışız doğruğu söylüyoz diye "biz kuparı için değil renkleri için sevdik" yav bırakın lan bu ayakları yüz kere dedik hala diyoruz. poliyanacılıktan başka zerre bişey değildir bu. ha burdada söyledim tamam rahatladım artık. günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 banlanma sebebin ibrahim olayımıydı yoksa genclerbirliği maçındaki kötü oyun üzerine yorumun mu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 forzada 5 6 kisi var onlar ne söylüyosa diğerleri genellikle onların izinden gidiyor.GZ sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ;AGA BİZ FORZADA BİLE GÜLÜYORUZ BUNLARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yok ben rekoru tazeleriz demiştim bu futbolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Llama said: "biz kuparı için değil renkleri için sevdik" siyah ve beyaz renk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kermit o halde "sevinmek için sevmedik" diyelim ne fark eder :) bariz poliyanacılık oynuyoruz yıllardır yeter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 en büyük AS Roma hacı boşver beşiktaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 beşiktaşlılık duruşu gereği ban yemişsin hacı, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bak bu iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yıldırım demirören yeter tezahuratına katılmayan, durdurmaya çalışan insanların yönettiği forumdan bahsediyoruz... o foruma ben de bakıyorum ama genel taraftar profilinin görüşünü görmek için. yoksa kafam girsin çarşının abilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 cemad said: yıldırım demirören yeter tezahuratına katılmayan, durdurmaya çalışan insanların yönettiği forumdan bahsediyoruz... o foruma ben de bakıyorum ama genel taraftar profilinin görüşünü görmek için. yoksa kafam girsin çarşının abilerine abi@carsi... yolluyorum kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o sen miydin vecihi zxcvz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yok abi biri ibrahimoviç messi bu takımle seks yapar demiş bende onu aman diyim rekoru yenilemeyelim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 said: dünkü maçtan sonra yapılan yorumlara bakıyorum,yok cl de Barcelona'yla eşleşirsek sex yaparlar diyenler,takımımızın acilen c l den çekilmesi lazım diyenler,rekorumuzu tazelemeyelim diyenler Hala adın geçiyor forumda vecihi zxsvxç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hangi topicte dedin sen o lafları bkym bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Llama said: yok abi biri ibrahimoviç messi bu takımle seks yapar demiş bende onu aman diyim rekoru yenilemeyelim dedim Harbi birde ilk maç falan olursa, biraz toparlarsınız ilerde de ilk maçda denk gelirlerse üzerler hele orada olursa. barca çıksa ben gslik olarak amanın bjk nin rekoru almayalım diyorum şahsen adamlar üstün napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ligde Madridi madara ettiler hakem bile uzatmayı oynatmadı acıyarak :) Şu takımı nasıl evirir çevirirler kuradan gelirse görmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 arada fişfişlemek lazim barçayı , bu adamlar bilmem kaç sene önce yenmişti sizi madara etmişti istanbulda vs diye :D gazlansınlar asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Tenekeadam said: said: dünkü maçtan sonra yapılan yorumlara bakıyorum,yok cl de Barcelona'yla eşleşirsek sex yaparlar diyenler,takımımızın acilen c l den çekilmesi lazım diyenler,rekorumuzu tazelemeyelim diyenler Hala adın geçiyor forumda vecihi zxsvxç. geçer büyük adamım büyük laf ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Poliy Ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar